Jeg bestilte nogle armbånd… Jeg troede jeg havde bestilt 100 😅 Men der kom 30… 🫣 Jeg fattede åbenbart ikke hvad der stod på hjemmesiden 🤣 Ringede til firmaet…. Snakkede med en der hurtig kunne hjæ... Voir plus
Bestilte festival armbånd til en privat fest. De er mega fede og 100% festivalagtige. Det var lidt bøvlet at designe dem på hjemmesiden men det gik (startede designet forfra) og de blev hurtigt levere... Voir plus
Super god oplevelse med kontakt til kundeservice, hvor jeg nærmest aldrig har oplevet så nærværende, hurtig og hjælpsom service. Jeg mærker smilet helt ud igennem mailen. Hjælp fra start til slut m... Voir plus
Vi er veldig fornøyd med Jmband.dk. De leverer som avtalt, hurtig og presist. Jmband.dk har levert startnummer i to sesonger til vårt triathlon arrangement Coastman Norway - coastmannorway.co... Voir plus
Axel Gruhns Vej 10M, 8270, Holme, Danemark
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vi havde en go oplevelse med at handle og bestille vores varer ,som kom meget hurtig og er som vi havde aftalt så fine .

Fantastisk god service!
Både da jeg ringede og spurgte ind til maskinen med mange spørgsmål og haste-forsendelse, og mega god hjælp til opsætning af anden medarbejder, da jeg havde modtaget maskinen.
Den blev leveret super hurtigt som lovet da jeg var lidt i en knibe, da min gamle båndmaskine (andet mærke) pludselig stod af og jeg akut havde brug for en ny.
Den printer super godt (begravelsesbånd) og så skønt man kan tilpasse skrifttype osv efter ønske.
Eneste lille bitte minus er, at man ikke kan gøre baggrunden på teksten gennemsigtig. Dvs når man laver to linjer, skal det være ret småt for at teksten ikke overlapper hinanden.
Har siden bestilt nyt guldtryk og det blev også leveret dagen efter.
Alt i alt super god oplevelse og super god maskine, super gode medarbejdere!

Réponse de JM Band®
JM Band has been an excellent and very reliable supplier of various products we need for our events, going for several years. They deliver quickly and their customer service has always been impeccable, as well. I would strongly recommend them.

Réponse de JM Band®
Vi bruker årlig ca 5000 tekstilarmband fra JMband og er veldig godt fornøyd med produktene og servicen til Jmband. Vi anbefaler de på det sterkeste.

Réponse de JM Band®
Even though I had made a mistake, the custumor service made sure my product were to be delivered on time. I'm very grateful for the great service!