Købte en sthil gta 40 sav, med oplader og 2 batterier. Men fik kun en kuffer med 2 batterier og oplader, saven manglede🤷♂️ Modtog pakken i dag, den kom i sthil papkassen med tynd gennemsigtig fo... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl købt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med købet at gøre. Charlotte besvarede min... Voir plus
Købte et Morsø rotisseri, som ankom hurtigt men var defekt. Kontaktede Mosø, flot service der. Anmeldte fejlen med billede. Samme da to timer senere en mail, hvor Morsø har anerkendt manglen og sen... Voir plus
God professionel vejledning i køb af det rigtige produkt. God pris og fantastisk hurtig levering. Ærgerligt I vælger at lukke flere af de fysiske butikker.
À propos de l'entreprise
- Magasin de materiaux de construction
- Magasin de design et de décor intérieur
- Magasin de luminaires
- Magasin d'ameublement d'extérieur
- Atelier de machines et outils
À propos de Johannes Fog A/S
Écrit par l'entreprise

Holder i længden
Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Vi hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.
Fog består af ni Trælast & Byggecentre fordelt på Sjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rådgivning på www.johannesfog.dk.
Coordonnées de contact
Firskovvej 20, 2800, Kgs Lyngby, Danemark
- webshop@johannesfog.dk
- www.johannesfog.dk
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 64 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fine priser, hurtig levering
Fine priser, hurtig levering, passende information.
Fin levering og godt produkt til rimlig…
Fin levering og godt produkt til rimlig pris.
Købte en sthil gta 40 sav
Modtog pakken i dag, den kom i sthil papkassen med tynd gennemsigtig folie viklet rundt om. Papkassen havde ingen "har aldrig været åbnet" klistermærker, ikke engang tape, den var lige til at åbne, det samme gjorte sig gældende for kufferten i papkassen. Ved alt andet værktøj jeg har købt er kufferter altid lukket med strips og eller klistermærke.
Jeg har bestilt en nye sav, ikke en brugt eller demo model 🤷♂️
Det virker til at være en amatør butik, nu må jeg vente og se hvad de finder udad 🤷♂️🤦♂️
Det var hurtig levering og en god pris.
Nemt at bestille via webshoppen og…
Nemt at bestille via webshoppen og hurtig levering.
God professionel vejledning i køb
God professionel vejledning i køb af det rigtige produkt.
God pris og fantastisk hurtig levering.
Ærgerligt I vælger at lukke flere af de fysiske butikker.
Til at stole på...
Til at stole på.... Har bestilt et bålfad på nettet til levering. Der blev gjort opmærksom på rest ordre og lang leveringstid. Men varen kom som aftalt og uden problemer. Her kan man trygt handle. Tak for det.
Det er første gang jeg har handlet ved…
Det er første gang jeg har handlet ved Johannes Fog, men alt forløb lige efter bogen, så det bliver absolut ikke sidste gang.
De bedste anbefalinger herfra.
Mvh.
Klaus
Super hurtigt levering god kvalitet
Vare pris og levering 👍
Ikke særlig hurtig levering i…
Ikke særlig hurtig levering i betragtning af, at I gerne vil servicere håndværkere. Og hvorfor en samlet ordre 21 x 3 forskellige metaldele pludselig skulle fordeles på 3 forskellige blandede forsendelser (der kom med samme bil til pakkeshoppen) og dermed 3 forskellige fakturaer forstå jeg simpelthen ikke.
Alt leveret som forventet og indenfor…
Alt leveret som forventet og indenfor beskrevet tid
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.