Jørnæs Productions Webshop Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Ringer til Jørnæs for at høre om de har sommerfestens til herre. Personen svarer at det mener han ikke de har. Personen ringer 5 min. Senere og oplyser de har det ønskede. Jeg må sige at det er en sup... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte et par hoodies til min datter. Fruit of the Loom har en god model i helt fin kvalitet med god gråmeleret farve og lynlås, som hun foretrækker. De er prisvenlige hos Jørnæs, som har det basa... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har købt fra Jørnæs mindst 12 gange og er aldrig blevet skuffet. Deres tøj fitter SÅ flot og kvaliteten er formidabel ift. den billige pris. Så hvis man leder efter noget basic joggingtøj der fitt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hurtig levering, selv valgt forkert str. og 10 min. efter at have skrevet en mail til webshop, var der svar og aftalen blev at jeg kørte til webshop-adr. og byttede varen til korrekt str., Total se... Voir plus

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Webshoppen sælger billigt joggingtøj af mærket Fruit of the Loom. Helt basis tøj uden tryk eller logoer på. Og vi har alt fra T-shirts, sweatshirts til sweatpants og hoodier. Masser af forskellige farver at vælge imellem og str. fra XS til XXL Der er altid fri retur. Jørnæs Productions har desuden også en butik som ligger på Østerbrogade 46, 2100 Kbh Ø Firmaet startede tilbage i 1987 og er et lille familiefirma ledet af Ib Jørnæs I firmaet er også Ib Jørnæs to niecer som dels står for drift af butikken og drift af webshoppen.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

65 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gode priser og rigtig god kvalitet

Gode priser og rigtig god kvalitet. Hurtig og effektiv bestilling, har handlet der flere gange og er altid godt tilfreds.

30 novembre 2025

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for at høre.
Jørnæs Webshop

Virkelig sød kundeservice

Virkelig sød kundeservice!
De skrev til mig, da jeg havde kommet til at bestille to gange, lige efter hinanden.
Fik fjernet den ene fragt og fik pakket det samlet🙏🏼

2 septembre 2025

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Tak for din fine anmeldelse, ja det var heldigt jeg lige opdagende det :-) Forsat god dag.
Nicoline fra Jørnæs Webshop

Fantastisk service

Fantastisk service. Kom til at bestille en str for lille. Det var bare så nemt at sende det retur og så gik der ikke mange dage før jeg fik det i den rigtige str.
super god service

9 juillet 2025

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Dejligt at høre, og tak for din pæne anmeldelse af webshoppen.
Nicoline fra Jørnæs webshop

Helt basic og velfungerende webshop

Bestilte et par hoodies til min datter. Fruit of the Loom har en god model i helt fin kvalitet med god gråmeleret farve og lynlås, som hun foretrækker. De er prisvenlige hos Jørnæs, som har det basale sortiment.

Alt ved handelen forløb helt efter bogen med GLS tracking, statusopdatering på forsendelse osv. Og ingen spam eller andet irriterende efterfølgende. Kan anbefales.

7 juin 2025

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Skønt at høre, og tak for din fine anmeldelse af webshoppen.

God oplevelse!

Bestilte en vare torsdag som skulle bruges mandag. Valgte at skrive en bemærkning om at skulle bruge det mandag, hvis det var muligt for dem. Samme dag blev varen sendt, og vi modtag den lørdag :)
Slet ikke sidste gang vi handler her!

17 mai 2025

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Dejligt at høre, ja det er altid godt at skrive hvis noget haster, og tak for din fine anmeldelse af webshoppen.

godt gået

hurtig ekspedition af ordren er altid et plus.

25 mars 2025

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Super dejligt at din pakke kom hurtigt frem. Og tak for din anmeldelse.
Jørnæs webshop

Arrogant og påståelig kundeservice ved ombytning

Edit: Jørnæs svar her på Trustpilot underbygger perfek pointen i hele min anmeldelse.

Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse på Trustpilot før, men den behandling, jeg har fået af webshoppens kundeservice, får mig hermed til at skrive min første. Vores familie på 5 har ellers været storforbruger af Jørnæs-produkter, men de seneste par dages mailbattle har dræbt al lyst til nogensinde at lægge mine penge dér igen.
Sagen er følgende: Jeg køber 4 bukser på tilbud og opnår fri fragt. Jeg ønsker efterfølgende at ombytte to af bukserne, hvilket iflg. forretningsbetingelserne er uden beregning. Jeg sender bukserne retur d. 2. marts kl. 16.33, men straks d. 5. marts er der penge retur på min konto, i stedet for bukser i rigtig størrelse.
Jeg henvender mig til kundeservice for at høre, hvad der er sket - og nu følger verdens mest frustrerende dialog med den mest arrogante kundeservicemedarbejder, jeg nogensinde har mødt: Hun påstår hårdnakket, at de har sendt bukserne til et udleveringssted med GLS, hvor jeg ikke har afhentet inden for 7 dage - og derfor er pakken returneret og jeg får penge retur. Selvom jeg flere gange gør opmærksom på, at der jo umuligt kan ha' ligget en pakke nogen steder til mig i 7 dage, når jeg sendte retur d. 2. og allerede fik penge d. 5., så bliver hun VED med at påstå, at det er min egen skyld, at jeg ikke har fået en ombytning?! Det er helt skørt!
Jeg får tilbudt en kode til gratis fragt, så jeg kan købe bukserne igen; disse er vel og mærke ikke længere på tilbud, men "det er det bedste, de kan gøre".
Jeg forsøger også at forklare, at jeg aldrig har modtaget beskeder fra GLS om at der skulle ha' være en ny pakke på vej eller parat til afhentning fra dem, men det hjælper ikke. Da jeg til sidst efterspørger pakkenummer på denne pakke, der tilsyneladende i løbet af 3 dage skulle ha' ligget uafhentet i 7 dage (argh!), så får piben en - delvist - anden lyd: jeg får nu tilbud om at tage til Østerbro og købe to par bukser til den originale tilbudspris... Jeg tolker dette som en indrømmelse (for det er selvsagt svært for Jørnæs at fremvise pakkenummer på en pakke, de indlysende aldrig har sendt til mig), men jeg føler mig ualmindeligt dårligt og arrogant behandlet. Der følger ikke et "det må du undskylde - vi tog fejl", lige så vel som en tur til Østerbro jo heller ikke ligefrem er det samme som en gratis ombytning, som lovet i forretningsbetingelserne.
Men hey, nu orker jeg ikke at bruge mere krudt på det.
Good luck med dit køb i Jørnæs webshop - håber ikke du køber noget, der skal byttes...

12 mars 2025

Tak for din anmeldelse.
Vi modtager din returpakke fra GLS med besked om at den ikke er hentet, vi tilbagebetaler pengene for tøjet som vores vilkår er:

"Pakker der ikke hentes, bliver sendt retur til os og beløbet bliver tilbagebetalt til dig."

Du fik dine penge retur - du betalte ingen fragt hverken den ene eller anden vej, og ingen returgebyr som andre kræver.

Vi ser os ikke som urimelige og prøver altid at finde en løsning for vores kunder. Vi kunne på ingen måde komme frem til enighed, på trods af flere forsøg, men sådan er det jo nogle gange.

Hvis andre kunder ser din anmeldelse håber jeg også at de læser den, samt vores svar og selv vurdere om det er en 1-stjernet anmeldelse.

God service!!

9 mars 2025

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Dejligt at høre, 1000 tak for din flotte anmeldelse.
Jørnæs teamet

Godt oplevelse 👍

Jeg er så glad jeg fandt det , har lige fået det langarme t-shirts det er super præcis hvad jeg var efter fordi de ikke er stramme de sidder løse . jeg vil bestille fler andre farver .. Thank You

17 janvier 2025

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Dejligt at høre. Tak for din anmeldelse det sætter vi stor pris på.
Jørnæs familien

Fantastisk service.

Fantastisk service.
De havde desværre sendt en forkert farve, fik lov at beholde den, og de vil sende mig en ny.
Virkelig et firma man vil anbefale.

5 décembre 2024

Tak for dine 5 flotte stjerne og fine anmaledelse
KH
Jørnæs familien

Fint udvalg og mega hurtig levering

Fint udvalg og mega hurtig levering. Bestilte fruit of the loom tshirt og de er som forventet. Vil klart brug dem en anden gang

22 juillet 2024

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Dejligt at høre. Tak for din fine anmeldelse,
Nicoline
Jørnæs Webshop

Bare super godt 😊

Alt fungerer 😊 god kvalitet og hurtig levering. TAK

12 juin 2024

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Dejligt at høre, for for din fine anmeldelse

Super god service

Super god service. Bestilte 5 trøjer derfra og kom inden for 2 dage😁 Den ene trøje var desværre den forkerte størrelse men de gav mig lov til at beholde den også sendte de den nye med det samme (det dælme klasse).

8 juin 2024

Réponse de Jørnæs Productions Webshop

Tak skal du have. Det betyder meget for os :-)