Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Online chat som har længe åbent. Havde et lille problem med at betale med forbrugsforeningen, hvilket jeg skrev til chatten, men nåede ikke lige at få svar fra dem , inden jeg bar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig virkelig god service. Bestilte lidt sent torsdag aften en gave. Skrev efterfølgende en mail om at hvis det var muligt ville jeg gerne have pakken leveret lørdag. Fredag over middag blev pakke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle bruge nogle reservedele til mine CamelBak vandblærer, så derfor kiggede jeg hos JT Sport. Jeg bestilte 5 ting tirsdag aften, og torsdag middag, kunne jeg hente mine varer ved den lokale p... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Espace Internet
  2. Magasins d'appareils de fitness
  3. Magasin de sports d'hiver

Écrit par l'entreprise

JT Sport forhandler varer indenfor f.eks. outdoorbeklædning, fitness udstyr, kompressionstøj, vintersport, svømning, slacklines og vandpolo, produkter til vask af outdoor tøj. Egen import af dommerfløjter fra Fox 40. Udforsk de godt 40 brands på hjemmesiden.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, og super god service med hjælp til returnering og ombytning , hurtig tilbage melding på tlf ... Bare i orden Mvh Carsten øxbøg

27 février 2026

Réponse de JT Sport

Mange tak for din fine tilbagemelding. God dag.
Mvh. JT Sport - kundeservice

2 février 2026

Réponse de JT Sport

Hej og tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og gør vores bedste hver dag for at kunderne har en god oplevelse.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Knæbeskyttelse kom ultra hurtigt dagen efter, desvære var de for små. Jeg udfylde retur blanket og der var så en pris difference i min favør. Samme dag de modtog min retur vare, var pengene på min konto. Den rigtige størrelse knæbeskyttelse modtog jeg. Alt sammen indenfor få dage, Bravo JT Sport, Der er mange, som kan lære af jer, når det kommer til professionelt salg på nettet.

27 janvier 2026

Réponse de JT Sport

Hej og tak for din super fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og gør vores bedste hver dag for at kunderne har en god oplevelse.

Mega god service!

19 janvier 2026

Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende kommunikation og ingen status på ordre

Jeg gennemførte ordre den 7/1-2026 hos jt-sport.dk. Her den 13/01-2026 har jeg kun modtaget en ordrebekræftelse og intet andet.

Jeg har skrevet til virksomheden tre gange for at få en status og forventet leveringsdato, men har ikke modtaget ét eneste svar. Manglende kommunikation gør det umuligt at vide, om ordren overhovedet bliver behandlet.

Jeg har nu bedt om status, da jeg ellers er nødt til at annullere ordren og handle et andet sted.
Meget skuffende oplevelse.

13 janvier 2026

Hej
Er da ked af at du har haft en dårlig oplevelse. Har, som nævnt for dig i telefonen i dag, gjort opmærksom på, at der på varen er oplyst en leveringstid på 4-8 hverdage. Du har bestilt den 7.1.26 og fået leveret den ene vare i dag. 13.1.26 (4. hverdag) og den sidste vare kommer snarest, så indtil nu har vi jo egentlig holdt hvad vi har lovet.

Med hensyn til vores manglende tilbagemeldinger på dine henvendelser, så har vi desværre fundet 2 mails (1 fra 9.1 og 11.1) i vores spamfilter, som vi ikke har opdaget og det beklager vi naturligvis. Du har så heldigvis skrevet på vore kontaktformular i dag, og her svarede vi heldigvis næsten med det samme for at følge op på ordren.

God aften.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og hurtig respons samt levering.

Fin og hurtig respons samt levering.

5 janvier 2026

Bare i orden 😊

30 décembre 2025

Intet at klage over.

Intet at klage over.
Varen leveret til tiden.
Men et lille suk. Skift postnord ud, de har den dårligste service i landet. Jeg har flere gange bestilt levering til en pakkeboks i nærheden, men så skriver de at der desværre ikke er plads, og så vælger de at levere i en pakkeshop 2,6 km i stedet for den nærmeste som jeg kun bor 1,6 km fra. De kunne også have valgt en anden pakkeboks, som ligger 200m før den jeg havde valgt. De burde gå ud fra at jeg har valgt det der er nærmest mig. Venlig hilsen Carl.

18 novembre 2025

Réponse de JT Sport

Hej og tak for den fine anmeldelse.
Øv for den dårlige oplevelse med Postnord. Vi har gjort det muligt for vores kunder at vælge mellem Postnord og GLS, netop for at der en valgfrihed og faktisk så vælger ca. 90% af kunderne GLS.
God dag.
mvh. JT Sport - kundeservice

Super service!

Ville gerne afhente i Viby, da det er tæt på mit arbejde. Det kunne jeg ikke, men i stedet kom de personligt til mig på arbejdet med varen, free of charge - virkelig god service!

6 novembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus