Réponse de Kaart van Troje
Veel meer dan onverwachte kaarten
Harelbekestraat 57, 8540, Deerlijk, Belgique

Réponse de Kaart van Troje
Leuke, originele kaartjes geleverd in met kleurrijke omslagen. Ook een hele snelle levering! Ik ben fan!

Réponse de Kaart van Troje
De kaarten kende ik al en die zijn echt origineel. Nu had ik een buitenkussen besteld. Gisteren besteld en vandaag al in handen. Over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen, maar het voelt wel erg degelijk aan.

Réponse de Kaart van Troje
Zalige kaarten, voor alle gelegenheden de juiste woorden.
Top om steeds onverwachte kaarten te kunnen bestellen en deze te kunnen delen.
En dan de service, deze is steeds dik in orde!
Dankuwel voor zoveel schoons!

Réponse de Kaart van Troje
Heel originele kaartjes, snelle levering, leuke bladwijzers als extra. Heel tevreden :)

Réponse de Kaart van Troje
Superleuke kaarten en heel snelle levering, zelfs in de drukste tijd van het jaar. Ik had gehoopt ze woensdag of donderdag in de bus te krijgen maar ze zijn vandaag, maandag al geleverd. Dank jullie wel!

Réponse de Kaart van Troje
Geweldige kaartjes, super vlotte snelle service.
Aanrader!

Réponse de Kaart van Troje
Heel leuke kaartjes en spulletjes voor een klein prijsje, en zeer snelle levering. Heb er een kleine attentie bij gekregen ook! Ik bestel zeker opnieuw!!!

Réponse de Kaart van Troje
Dank je wel voor de super snelle service.
Ik ga ze zo snel mogelijk versturen en hoop een glimlach te toveren bij de ontvanger...

Réponse de Kaart van Troje
Superblij met mijn originele kerstkaartjes! Heel snel geleverd en wat leuke gadgets bij gekregen, topservice!

Réponse de Kaart van Troje
leuke website met originele kaartjes en meer! superblij met mijn kaartjes. gisteren besteld, deze morgen al aan huis geleverd! kwaliteit in papier en opdruk. leuk aanbod

Réponse de Kaart van Troje
Al een paar keer kaartjes gekocht...snelle levering...geweldige kaartjes...ik ben fan 💪

Réponse de Kaart van Troje
We kochten bij kaart van Troje zowel kaartjes als buitenkussens en zijn tevreden zowel over de kwaliteit van alles als de manier van bestellen als de snelheid waarmee wordt geleverd.

Réponse de Kaart van Troje
Heel leuke kaartjes, snel geleverd en prijs -kwaliteit heeel top! ;)

Réponse de Kaart van Troje
Top kaarten van topkwaliteit. En nog eens origineel ook!