À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet
  2. Fournisseur d'accès Internet
  3. Entreprise de télécommunications

Informations provenant de diverses sources externes

Aanbieder van radio - en televisieprogramma's en internet in Noordoost Friesland.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Verschrikkelijk bedrijf en medewerkers

Verschrikkelijk bedrijf en medewerkers! Klantenservice is hier slechter dan slecht. Medewerkers aan de telefoon snappen echt totaal niet hoe je met klanten om moet gaan. Ze halen blijkbaar hun plezier uit het kleineren, oneindig discussieren met de klant en als het ze niet bevalt wordt je bestempeld als leugenaar en de verbinding verbroken. Dit gebeurt keer na keer. Terugbellen of afspraken nakomen wordt NIET gedaan bij dit bedrijf. Dit bedrijf maakt zich overigens schuldig aan discriminatie en kleinering en schoffering van de klant. Ik heb bewijzen van de opgenomen gesprekken waar ik allemaal voor ben uitgemaakt, hier lusten de honden geen brood van! Als je blijkbaar geen Fries bent, wordt je ook direct totaal anders behandeld, dit blijkt uit opmerkingen en gedragingen, het is ronduit schandalig!!!!
Ik adviseer klanten om dan toch ergens anders naar toe te gaan. De leiding van dit bedrijf neemt dit blijkbaar totaal niet serieus! Ik moet eerlijk bekennen dat ik in de afgelopen jaren geen bedrijf heb gehad waar de klantenservice zo schandalig was als hier!!!

15 avril 2026

Nee, niet blij met KabelNoord

KN is het echt niet. Internet is erg snel (glasvezel) echter TV blijft achter , net als de wifi. Regelmatig uitval en terugkijken blijft stotteren etc…. Kost een hoop geld per maand voor een matig product. Moeilijk te accepteren maar wij hebben ons erbij neergelegd. We wonen in een buitengebied en KB is de enige aanbieder met glasvezel. Het is wat het is….. helaas.

29 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kabelnoord slechte provider! Het nieuwe systeem dat met veel…

Het nieuwe systeem dat met veel bombarie werd aangekondigd is een drama! Op de beide BBC_kanalen is geen ondertiteling meer te krijgen.
TV kijken via de laptop is er ook niet meer bij, want het systeem herkent onze inloggegevens niet meer.
En intussen is de prijs flink verhoogd!
Kortom: Kabelnoord is beslist geen aanrader. We zijn ons aan het oriënteren op een andere provider.

25 octobre 2025

Super service

Super service. Wifi deed het niet meer goed en monteur wist direct wat er aan de hand was. Met een paar veranderingen nu weer goede wifi.

Top service.

13 décembre 2023

Zeer positieve ervaring met Kabelnoord

Zeer positieve ervaring met Kabelnoord.
Telefonische bereikbaar èn vriendelijke behulpzame medewerker. Gemaakte afspraken allemaal nagekomen, vlotte afhandeling.
Duidelijke communicatie via de mail. Ook de monteur Hendrik zeer kundig en vriendelijk. Complimenten. Kregen zelfs nog een telefoontje na afloop of alles naar wens was verlopen!

16 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas kan je niet minder sterren…

Helaas kan je niet minder sterren geven.
Moet nu al dagelijks resetten omdat het internet eruit ligt,zappen van kanaal naar kanaal is een drama,soms wel een halve minuut zwart beeld.
NOOIT meer kabel noord,ben na 1 maand al overgestapt

14 octobre 2023

Goede ervaringen

Mijn ervaringen met Kabelnoord zijn zeer positief. Het abonnement was snel geregeld en ook met de verhuizing was alles feilloos overgezet, de monteurs die op mijn originele en nieuwe adres zijn geweest waren vriendelijk, behulpzaam en hebben alles top geïnstalleerd. De wifiboosters werken goed en met een extra setje heb ik door het hele huis een sterk signaal. Het aantal storingen per jaar die ik ervaar zijn op één hand te tellen, maar dat kan natuurlijk van gebied/aansluiting afhangen.

17 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ongelooflijk dit bedrijf verkopen je…

Ongelooflijk dit bedrijf verkopen je een abonnement en vervolgens verhogen ze de prijs zonder dit te melden. Pas op met dit bedrijf werkelijk waardeloos. Ik zeg mijn abonnement bij hun op om deze reden. Ze hadden dit moeten melden. Rot bedrijf

24 mars 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus