Erg jammer
Erg jammer! Ik kocht een mooie pianokruk bij Kaldenbach. Na een jaar kapot. Daar was de kruk echt te duur voor. Helaas is de winkel niet bereikbaar, telefonisch niet, geen reactie op mail en voicemail. Kortom, teleurgesteld!
Passie EN AMBACHT “Kaldenbach Piano’s & Vleugels brengt de passie voor pure ambacht en muziek samen. Wij gaan samen met u op zoek naar uw ideale instrument. Elke piano of vleugel heeft zijn eigen geluid, een eigen identiteit. We zijn altijd op zoek naar de juiste toon, de juiste snaar en de ideale klank.”
Nauerna 43a, 1566 PD, Assendelft, Pays-Bas
N'a pas répondu aux avis négatifs
Peter Kaldenbach heeft een goede kennis van het instrument. Hij heeft mijn piano adequaat gestemd en enkele stempennen vervangen. Nu klinkt het instrument weer zuiver als vanouds.
Een persoonlijke benadering en werkwijze. Bedankt Peter voor het stemmen van de piano!
Ontzettend blij met mijn Feurich piano met silent systeem die vandaag keurig thuis is afgeleverd.
Prettig en vakkundig geholpen in de mooie en bijzondere winkel.
Hartelijk bedankt!
Familie De Wit.
Heel fijn geholpen, erg professioneel en heel persoonlijk! Super bedankt!
Over de periodes, dat ik met Kaldenbach Pianos heb gewerkt kan ik zeggen, prima bedrijf waar gedreven mensen werken. Gr Peter A. Tol

Réponse de Kaldenbach Pianos