Kanzcph Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Svindler! vi købte Gld armbånd i rigtig højt pris fandt vi ud af.. De sagde at vi kunne få pengene tilbage inden for 14 dage ved kassen, men da vi kommer tilbage hele vejen fra odense siger de ligeplu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Svindler butik!!! sælger kopi smykker og rigtig dårlig kvalitet af det de kalder diamanter. Ligeså snart du går ud af butikken så kendes de ikke ved de gældende generelle betingelser i Danmark. Jeg ha... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Modtog et fantastisk smykke. Denne smukke genstand er ikke kun et elegant tilskud til min samling, men også et symbol på det vidunderlige forhold, jeg har på arbejdet. Tak, I har fanget uforglemmelige... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har for nylig købt en diamantring fra kanzcph, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Håndværket er udsøgt, og diamanterne glitrer smukt. Hjemmesiden var nem at bruge, og leveringen var hurtig.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Kanz jewels blev etableret i 1995. Med en vision om at blive Danmarks førende guldsmed. Vi startede med en lille kundekreds, men har sidenhen expanderet til at servicere kunder fra hele Europa. Hos Kanz Jewels har det altid været essentielt for os, at vores konkurrencedygtige priser ikke blev tilbudt på bekostning af den individuelle service. Vores profession er orientalske smykker til bryllupper og andre arrangementer. Vi tilbyder en stor kollektion af nøje udvalgte smykker der er sammensat af de bedste råmaterialer. Med eget værksted kan du selv være med til at give dit smykke et unikt design efter eget behov.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev anbefalet at købe smykker hos…

Jeg blev anbefalet at købe smykker hos kanz.
Jeg var i dag forbi butikken. Jeg har kun at sige jeg fik en rigtig god service og det jeg søgte efter. Tak for en god oplevelse.
En meget tilfreds kunde.

14 juin 2024

Rigtig dårlig oplevelse!!!

Vi var inde hos jer i butikken lørdag 25/5-24 for at købe en ring.
Der er flere problemer i den forbindelse.
Først lovede i at den blev færdig så vores datter Anura kunne hente den mandag, den var så ikke færdig da hun kom sidst på eftermiddagen!
I har så sendt den til os, men har ikke vedlagt købebevis og det SKAL vi have.
Sidste problem er at der ikke står karat indvendigt i ringen som der bør og skal gøre.
Hvad vil i gøre ved det???
Og sidst men ikke mindst så tager i som i slet ikke telefonen når man gentagende gange ringer til jer.

25 mai 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Min mand og jeg købte 2 ringe fra kanz da vi blev gift en basic vielsesring og en med sten
Den basic vielses ring har jeg senere fundet ud af den er blevet justeret i størrelsen den er skæv og det blevet gjordt dårligt og det ikke mig der har fået den justeret, og det ikke sådan den kommer fra leverandøren den kommer helt symmetrisk rund. Super ærgerligt at få en vielsesring som er pillet ved og tænker nu om den har tilhørt en anden før mig…
Den ring med sten, der falder stenene på den hele tiden ud og tør ikke at gå med den mere har fået sat nye sten i 2 gange og har fået at vide jeg ikke kan få reklamation for den mere…
Super ærgerligt at når det ens vielses ring og at der ikke er bare 1 af dem jeg er glad for, er virkelig ked af det hver gang jeg tænker på det og skal gå med den ring hver dag forhåbentlig resten af livet

6 mai 2023

Forlovelsesring

Min mand har købt min forlovelsesring i denne butik. Ringen har 11 diamanter, som består af 10 små og én stor. To af de små diamanter var faldet ud, hvorefter vi efterlod ringen i butikken, så den kunne blive sendt til vurdering, ift. en vurdering af, om butikken ville hæfte for den. Udfaldet var, at de naturligvis ikke ville erstatte nogle nye sten. De mente, at det var selvforskyldt. I denne sammenhæng skal det siges, at jeg har et kontorarbejde og ikke laver noget fysisk hårdt til daglig, hvorfor dette kom meget bag på mig.
Nu er den helt store sten faldet ud, hvorefter jeg skrev til dem på insta og forklarede situationen. Jeg fik et svar, hvoraf fremgik, at det ikke kunne udelukkes, at svaret ville være det samme med den store sten.

Ikke nok med ovenstående udfald, så er deres service elendig. De er så flabet, og smiler dig i ansigtet, når de fortæller dig, at de ikke dækker tabet.

Vil ikke råde nogen til at handle i deres butik.

14 octobre 2023

Kanz smykker - Første og sidste gang

Kanz jewels var den værste oplevelse. Har aldrig haft en så dårlig oplevelse som jeg havde hos kanz smykker på Nørrebrogade.

1. Blev sendt ud af døren med en for lille ring (udstillingsring) og uden en regning. Vi aftalte at jeg ville finde den rigtige ring og så kunne vi tage str efter, Men blev sendt ud af døren med udstillingsringen som den var og endda uden en regning.
Så skulle jeg tilbage i butikken for at levere ring og ændret str. Og en rigtig regning/bon. Regning skulle jeg selv spørge efter.

2. Efter 2-3 uger falder en sten ud. Jeg spurgte til en hverdagsring og fik at vide at denne godt kunne holde. Herefter lægger vi mærke til at der hverken er tal på indersiden eller navnestempel. Selv om man reparerer en ring, forstørrer så skal stemplet lægges på igen. Generelt har ingen af deres ringe navnestempel der skal hedde RI hos kanz smykker ved Nørrebrogade, hvilket er lovpligtigt.

Når vi så konfronterede forretningen med detaljerne og utilfredshed fik vi at vide at vi kan give 10000 kr ekstra hvis vi vil have en ring der holder.

Jeg har lært min lektie nu og vil fremover ikke bruge disse butikker på Nørrebro som henter guld fra Dubai eller hvor de nu henter det fra, og især ikke kanz! Så kun danske butikker fremover.

Vi er ikke guldeksperter men man kan hurtigt fornemme at kvalitet, tone og service er i den helt lave ende hos kanz.

Efter at vi har været 4-6 gange frem og tilbage, så har jeg virkelig fortrudt at jeg overhovedet satte mine ben ind i kanz "smykkebutik"

20 mai 2023

Virkelig betryggende guldsmed

Virkelig betryggende guldsmed, handler altid hos dem og virkelig et anbefalingsværdigt sted. Elsker deres Valentins event♥️♥️ fik en virkelig flot gave tak til jer

12 février 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus