Kattespecialisten Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

0 stjerner ville være mere passende. Havde bestilt varer over 500 kroner og modtog dem aldrig. Har haft skrevet e-mails og prøvet at kontakte dem via telefon. Intet respons. Virkelig dårligt!!!

Har bestilt en vare som var på lager. Ser at andre som har bestilt flere dage senere end mig har fået deres varer inden for 1-2 dage, og derfor anmelder positivt. Har derfor prøvet at ringe til k... Voir plus

Fejl i denne ALT for SLØVE hjemmeside ved ordreafgivelse - ordre gik åbenbart ikke igennem (køber IKKE her igen hvis den fortsat er SÅ sløv!!). Blev kontaktet på telefon og måtte (TUNGT... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte en kattebakken der passede rigtigt godt under håndvasken på mit gæstetoilet, smart trekanter og tilpas i størrelsen. Men da jeg pakkede det ud manglede der et af 2 håndtag, som gør at låg... Voir plus

1. Animalerie

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er et 100% Dansk ejet familie firma. Vores mål da vi overtog virksomheden i 2011 var at bruge udelukkende Danske grossister og leverandører. Det er lykkedes til fulde. Vores politik er stadig at støtte og beholde de danske arbejdspladser som der stadig bliver færre af.

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

fungere

hurtig levering og top dejligt at man kan hente sine pakker nærliggende steder hvis man ikke er hjemme og man stadig slipper for posthuset - i like!
hilsen en med en Kat der elsker sit nye galoptræ meget højt.

19 août 2012

Super!

det er super nemt og hurtig levering, hvad kan man mere ønske sig :)

18 juillet 2012

skal jeg vurdere nu, så en dårlig oplevelse

Der står hurtig levering på deres hjemmeside, det passer ikke helt.
Er en uge siden jeg bestilte og har intet fået eller hørt fra butikken. Min ordre står som modtaget på deres side og har skrevet til den.

Så lige nu er jeg ikke positiv.

Sidste gang jeg købte var det dog godt, det skal da lige siges, så måske dette bare er en forglemmelse, men skulle jo vurdere du...

29 juin 2012

SUPERT

Da jeg skulle have min første kat kiggede jeg lidt på nettet faldt jeg hurtigt over Kattespecialisten, de havde alt hvad min kat skulle have til en ret så fornuftig pris.

har lige købt min anden transportkasse der fra da jeg har manie coons og det er en stor race så den første transportkasse er blevet for lille..

men de er hurtige, okay pris og syntes deres hjemmeside er nem og lige til, dog lidt ærgerligt de ikke handler med foder :D

3 février 2012

Super

Jeg bestilte en vare den 19. dec. og den kom allerede den. 21 dec. med posten, se det er service og jeg har handlet der før, med samme resultat, altid god betjening og hurtig levering, tak til Kattespecialisten.dk

24 décembre 2011

christina

Simpelthen outstanding service,bestilte varen sent torsdag og havde den mandag. Der var også en lille surprise i pakken i form af chokolader.:)

Vil kun benytte denne shop fremover og de varmeste andbefaldninger herfra.

7 décembre 2011

Bedste service, længe oplevet!

Første gang jeg handlede med Kattespecialisten, skrev jeg en email tidlig morgen til dem om afhentning da jeg havde fri om formiddagen. Der gik ikke engang 1 time før at jeg havde fået svar, samt at varen var klar til afhentning, og at jeg kunne hente den. Virkeligt hurtigt en mandag morgen!. Da jeg så kom, så stod den klar og de 2 flinke ejere hjalp mig med at få det ud i bilen.

Nu har jeg så handlet der endnu engang, bare med levering via GLS. Samme eftermiddag var mine vare meldt klar og GLS havde hentet dem. Dagen efter var varen klar og det hele fungerede perfekt.

ps. Eneste internethandel jeg har prøvet hvor de lagde små chokolader i kassen som en ekstra luksus ;-)

29 novembre 2011

Hurtig og præcis

Jeg har handlet på kattespecialisten.dk flere gange, og hver gang har jeg fået varerne superhurtigt. Jeg får hvad jeg bestiller, dvs. ingen fejllevering, og samtidig er der tit en lille "ting" ekstra med. Det kan være vareprøver på nyt kattemad eller lidt chokolade. Ikke det vilde, men stadig hyggeligt. :-)
Man kan selv bestemme hvilken leveringsform man vil have og dermed selv vælge, hvor dyrt eller billigt man vil gøre det.
Alt i alt kan jeg kun anbefale siden, og jeg kommer absolut til at handle der mange gange fremover.

26 octobre 2011

Smadder godt kattemad

vi har en kat der kun vil spise det samme katte mad i et par dage, så blev hun træt af det. Uanset om det er tørkost eller på dåse, så resultatet blev at hun var skind og ben. Vi hørte om kattespecialistens katte mad som skulle være så fantastisk og kattene tigger om at få maden, fordi de elsker den. Jeg må sige at det er rigtigt. Vores kat har taget på i vægt og hun gør os opmærksom på at nu er det Madtid, når tid er. Vi er meget glade for kattespecialistens foder

Johnny og Pia Buxbom

4 septembre 2011

Super go handel :)

Jeg har handlet med kattespecialisten.dk tre-fire gange og der har aldrig været problemer.
Gode priser, hurtig levering, altid gode produkter og service.
Nem hjemmeside, og fair leveringspriser. Jeg har købt kattemad hovedsagligt hos dem, og lidt legetøj til mine katte.
Ingen problemer, kan klart anbefales.

:o)

3 août 2011