Jeg har af flere omgange handlet med Kettlebellshop.dk, og har oplevet den samme gode service hver gang. Jesper er hjælpsom, ved hvad han sælger og kan rådgive dig hvis du er igang med at bygg... Voir plus
Lisez les avis des autres
🇩🇪 Kettlebell zu horenden Versandkosten aus Deutschland bestellt, es handelt sich hier um die klassische Variante, 20KG. Leider musste ich sie zurückschicken, da der Griff extrem dick ist, was nicht... Voir plus
Super god oplevelse Bestilte håndvægte der dog desværre viste sig ikke at være på lager alligevel i den vægtklasse. Blev ringet op af en venlig medarbejder og fik tilbudt et andet alternativ. Mine ny... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Kettlebellshop er hele Danmarks og Europas førende indenfor Kettlebells - vi støber selv kuglerne ! Vi har også den mest suveræne kvalitet og stort udvalg i professionelt Crossfit udstyr. Vi har også masser af kettlebells til billige priser.
Coordonnées de contact
c/o Industrivænget 12, 7400, Herning, Danemark
- mail@kettlebellshop.dk
- www.kettlebellshop.dk
Aucune trace de demande d’avis
Fremragende service, kvalitet og pris.
Jesper er hjælpsom, ved hvad han sælger og kan rådgive dig hvis du er igang med at bygge dit hjemmetræningssetup. Udover en høj kvalitet af produkterne, er det enormt konkurrencedygtigt på pris.
Den fleksible og gratis mulighed for at afhente på lageret er et stort plus ift. de høje omkostninger ved at få sendt træningsudstyr.
Fremragende.
Hurtig levering og god service!!
Rigtig god levering, hvor pakken kom dagen efter, og yderst tilfreds med Jespers gode forståelse for kundens behov 👍👍
Hurtig levering 👍🏻
Bestilte tirsdag og allerede onsdag fik jeg besked på at varen var leveret og klar til afhentning. ☺️👍🏻 Hurtig og præcis levering. Tak for god service.
Jeg bestilte BFR bands til ben og arme…
Jeg bestilte BFR bands til ben og arme + resistance band. Var super flinke til at forklare mig størrelse spørgsmål og videnskaben bag om Blood Flow Restriction træning da jeg ringede og sendte det fra Herning til Herlev på under 24 timer. Virker som en god solid shop fra den jydske Anglo hede:) mvh
Hurtig response på bestillinger
Hurtig response på bestillinger, nem afhenting og gode priser.
Super fin service og hurtig levering.
Great customer service in difficult circumstances.
Ordered kettlebells. Unfortunately they were stopped at customs because of Brexit. Was informed and reimbursed promptly.
Kettlebell shop Denmark did everything they could. Shame the same can't be said for my government.
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering.
Bestilte søndag eftermiddag, og mandag eftermiddag var der leveret.
Anbefaling herfra
Fremragende service
Fremragende service! Allerede dagen efter jeg havde bestilt en 16kg competition kettlebell modtog jeg den. Super god service og virkelig hurtig levering. Vil klart anbefale at handle her
Hjemmeside og lagerbeholdning stemmer…
Hjemmeside og lagerbeholdning stemmer sjældent overens....
Jeg har nu forsøgt 2 gange over det sidste år at bestille varer hos Kettlebellshop.dk, med efterfølgende bekræftelse pr. mail. Nogle dage senere modtager jeg så derimod besked om at varen ikke er på lager mere, og at de må annullere min bestilling.
Det er nu sket to gange, hvor varen ikke var udsolgt fra deres hjemmeside. Er efterhånden lidt træt af en service, hvor man ikke kan vide sig sikker på om man får varen, og venter flere dage på besked om at varen ikke er på deres lager mere, så alle andre steder også når at blive udsolgt. Jeg ved det er coronatider, men det er mega bittert at forvente en vare man så ikke kan få alligevel - og intet tilbud om alternativ. Øv!
Succesful oplevelse
Meget servicemindet og venligt personale. Vanvittig hurtig levering!
Godt arbejde!
Kanon hurtig ekspedition, pisse flink personale, vild service og så bare fede produkter!
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hos Kettlebellshop!
Hurtigt levering og god kvalitet
Super god oplevelse
Super god oplevelse
Bestilte håndvægte der dog desværre viste sig ikke at være på lager alligevel i den vægtklasse. Blev ringet op af en venlig medarbejder og fik tilbudt et andet alternativ. Mine nye bestilling blev sendt samme dag og havde mine varer dagen efter. Handler gerne hos jer en anden gang. Tak for super service og lyn levering.
Lost a barbell and 2000kr
I ordered a 20 kg OL barbell and the package seems to have disappeared. Now I have no barbell and lost 2000 kr with this company and they are refusing to give my money back. I did exactly what the law in Denmark requires and they still are refusing to acknowledge my petition.

Réponse de Kettlebellshop
Hurtig levering trods juletravlheden!
VILDESTE LEVERINGSTID!
VILD LEVERINGSTID!! bestilte i går formiddags 4 kettlebells og har lige fået dem leveret her til morgen - og det er på trods af at fitness centre mv. lige er lukket ned og at alle bestiller fitness udstyr nu. Thumps up!
4 måneders venten og ingen kettlebells
Har gennem 4 måneder forsøgt at bestille en stor ordre. Pga corona har de ikke været på lager (hvilket er helt forståeligt) Igennem forløbet har jeg selv skulle spørge om status og da halvdelen af ordren endelig ankommer, sælges de til anden side og jeg får af vide at det tilbud jeg havde fået ikke var gældende mere (på trods af det var godkendt 2 dage efter jeg modtog det) Jeg er endt med at bestille kettlebells et andet sted fra.

Réponse de Kettlebellshop
Tilfreds kunde gennem de sidste 10 år
Jeg kan se at der er kommet en del dårlige anmeldelser i forbindelse med Corona-pandemien. Jeg vil i den forbindelse bare tilføje at jeg gennem de sidste 10 år har brugt kettlebellshop og købt gymnastiske ringe, en 30kg vægtvest og 15+ kettlebells mm. i forskellige ordrer. Der har været enkelte fejl på leverancer, men jeg har altid modtaget en hurtig og retfærdig hjælp når jeg har kontaktet firmaet. Jeg ved godt at man under normale omstændigheder forventer et bestemt niveau af service, men lige nu er det bare ikke 'normale omstændigheder' og man må derfor forvente at et firma af den størrelse som kettlebellshop unægteligt måtte have, kan have svært ved at følge med på efterspørgslen. Jeg synes I hvert tilfælde ikke at disse 'fejltrin' skal afskrække nogen fra at benytte sig af firmaet i fremtiden. Kettlebellshop er altid gået langt for at give mig den bedste oplevelse og jeg har selv lige lagt en ordre på yderligere 4 kettlebells som jeg ser frem til at modtage når verden igen normaliseres.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.