Ongeverifieerde reviews Avis

3,7

Wij vinden reviews belangrijk, daarom tonen wij ze ook op onze website. Platforms als Trustpilot kunnen wij niet beheren, daardoor zijn deze reviews niet geverifieerd. U kunt betrouwbare reviews lezen op Kiyoh: https://www.kiyoh.com/reviews/1041773/keukengigant_nl. Ook kunt u op Kiyoh een review achterlaten. Daar zullen wij ook op antwoorden.

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Vervangen keukenfronten

Doordat we Keukengigant alle fronten hebben laten vervangen ziet onze keuken er weer als nieuw uit. Moderne fronten met een andere kleur, dit hadden we veel eerder moeten laten doen door dit bedrijf.
Complimenten!

19 mars 2024
Logo de Ongeverifieerde reviews

Réponse de Ongeverifieerde reviews

Beste Nick, bedankt voor uw review.

Wij vinden het fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service.
Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe keukenfronten!

Vriendelijke groeten, Gigantisch.nl

Foute levering…

Dit bedrijf verkoopt je keukendeurtjes en panelen op basis van een staaltje; op zich goed maar vervolgens leveren ze dan deurtjes en panen die daarvan afwijken. Ze bieden wel aan om het opnieuw te doen (eventueel in geheel andere kleur) maar of je dan wel ff nog een keer 50% wil betalen; leuk verdien model ☺; Met deze club ga ik geen zaken meer mee doen.

Re: reactie van leverancier:
Leverancier en producent zeggen dat er "conform opdracht is geleverd"; dat klopt maar dat is wel de opdracht van deze winkel aan aan de producent, niet de opdracht van mij aan winkelier. Ik heb niet gegekregen wat ik besteld heb.

11 octobre 2022