1. Installateur de systèmes de sécurité

KIBO Sikring er din totalleverandør, når det kommer til sikring af virksomheder, institutioner og offentlige områder. Vi projekterer, installerer og servicerer alt inden for mekanisk sikring og elektronisk overvågning, hvad enten det drejer sig om midlertidige løsninger, enkle stand alone-løsninger eller komplekse integrerede sikringssystemer. Vores service- og beredskabsafdeling dækker hele landet og er klar 24/7 hele året rundt, hvis uheldet skulle være ude. Vi tilbyder et bredt udvalg af hegn, porte, bomanlæg, speed gates, videoovervågning, adgangskontrol og alarmsystemer og alt derimellem.

2,2

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Avoid at all cost – inflated charges and no transparency.

Avoid at all cost – inflated charges and no transparency.
I was billed 6,500 DKK for a simple lock replacement that should cost no more than 2,000 DKK. They charged 2.5 hours of work for a 30‑minute job, plus extra time for travel to and from the apartment, and even time in their office. They also mistakenly billed me for two locks instead of one, hoping I wouldn’t notice. This level of overcharging and lack of transparency is unacceptable. Avoid this company.

19 septembre 2025

Service på alarm

Service på alarm, hvor et batteri til 156 kr. blev skiftet. KIBO kunne ikke lave vores display, som var i udu. Til gengæld kunne de fakturere 385 kr. i opstartsgebyr (?), 209 kr. i driftsomkostninger (?) og over 1.000 kr. i kørsel, selv om de har et kontor 11 min. væk, og vi fik at vide, at der blev kørsel derfra, eller at kørsel blev foretaget på dage, hvor de alligevel er i området. Alt dette var ex moms, så faktura på 2.400 kr. for skift af batteri til ca. 200 inkl. moms. Langstrakt kommunikation om faktura tog næsten et år.

29 octobre 2024

Useriøs behandling.

Useriøs behandling.
Ringede til serviceafdelingen, som sender en montør ud.
Har brugt 10 minutter til kørsel fra den tidligere kunde og arbejder 15 minutter for at konstatere, at systemet ikke kan repareres.
Får en regning på over 3.000 kroner. Den består af startgebyr 385 kroner, 2 timers arbejde 939 kroner samt driftsomkostninger 209 kroner.

6 septembre 2023

KUNDEN I FOKUS..

Den tætte kontakt og det gode samarbejde med kunden.
Det findes ikke....

21 décembre 2022
Logo de KIBO Sikring A/S

Réponse de KIBO Sikring A/S

Kære Karina,

Vores kunder har altid førsteprioritet, og jeg er derfor ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Jeg håber, at du vil kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning.

Venlig hilsen
Camilla, KIBO Sikring A/S