Kieskeurig.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden over Kieskeurig! Alles werkt duidelijk en overzichtelijk en ik vind het erg prettig om ervaringen en reviews van anderen te kunnen lezen. Het helpt enorm om een goede keuze te maken voo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind Kieskeurig.nl een fijne website om producten te vergelijken. Het is handig dat je snel verschillende opties, prijzen en ervaringen van andere gebruikers kunt bekijken. Hierdoor kan ik beter ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Review.nl is een duidelijke en betrouwbare partner voor het testen van diverse producten. Als Pluslid krijg je de meest populaire producten eerder te zien dan de basisleden. De communicatie tussen rev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Prijs alert ingesteld voor een bepaalde LEGO set, maar krijg om de haverklap een mail vanuit Kieskeurig dat mijn set onder mijn ingestelde prijs zit. Alleen wanneer ik het dan bekijk word ik doorgelin... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Site d'avis

Informations provenant de diverses sources externes

Winkels, prijzen en producten vergelijken en maak de beste keuze. Koop online het beste product via KIESKEURIG, dé vergelijker van Nederland

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

189 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Van bestelling tot bevestiging soepe…

Van bestelling tot bevestiging soepel verlopen.
Ook de verzending en track en trace mooi om bij te houden.
Bij vragen die ik had goed geholpen waarbij men niet gehaast overkomt.
Product/prijs verhouding is ok.

29 juillet 2026

Kijken en vergelijken

Wanneer ik een apparaat wil kopen, kijk en vergelijk ik zoveel mogelijk. Kieskeurig helpt daarbij o.a door het plaatsen van reviews.

10 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

van uitstekende reclame naar teleustellende service

Zes dagen geleden heb ik, na een chat met een van uw adviseurs , een TV bestelde die op dat moment niet op voorrad was . Mij werd duidelijk toegezegd dt ik uiterlijk binnen twee dagen per e-mail zou horen wanneer de levering zou plaatsvinden.
Helaas is daar niks terechtgekomen. Ondanks meerdere contacten via chat kreeg telkens dezelfde standaardantwoord "misverstand". Op een gegeven moment werd mij zelfs verteld dat er die dag éen toestel was binnen gekomen en ik binnen vijf uur een e-mail zou ontvangen met exacte leverdatum. Ook dat bleek niet waar De volgende dag kreeg ik op nieuw excuses en werd mij beloofd dat een collega uit Tilburg , die volledig op de hoogte was van mijn probleem, de zelfde dag contact met mij zou opnemen, wederom gebeurde er niets.
Vandaag nam ik opnieuw contact op. De Dezelfde medewerker vertelde mij nu dat zij slechts een tussenpersoon is tussen de klant en de adviseur en verder niets kan doen. Zij zou een spoedbericht hebben achtergelaten voor de adviseur om mij terug tabellen of e-mailen. Ook daarop wacht ik nog steeds .
Mij vraag aan de directie van Hallo TV is dan ook: past deze manier van om gaan met klanten bij alle positieve en klant vriendelijkheid reclame die u maakt ? Is het normaal dat vóór voor de aankoop allerlei toezegging worden gedaan, maar dan direct na de bestelling en betaling niemand meer verantwoordelijkheid neemt, e-mails onbeantwoord blijven , en bovendien geen enkel mogelijkheid is eerdere chatgesprekken terug te vinden?
Ik hop oprecht dat deze reactie de aandacht trekt van de verantwoordelijken binnen Hallo TV , zodat toekomstige klanten niet op dezelfde manier worden behandeld.
Klanten verdienen duidelijke communicatie , eerlijke informatie en vooral het nakomen van gemaakte afspraken.

18 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden met mijn bestelling

Super tevreden met mijn bestelling! De website is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik, de prijzen zijn scherp en de levering was ontzettend snel. Alles verliep perfect. Ik bestel hier zeker weer en kan het iedereen aanraden!

6 juillet 2026

Handige site

Zeer handige site om te kijken wel product je het best kunt aanschaffen. Veel baat bij de reviews. Zowel de voor- als tegens kunnen je over de streek trekken een bepaald product aan te schaffen.

20 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Review.nl is niet zomaar een bedrijf

Review.nl is niet zomaar een bedrijf, dit bedrijf heeft namelijk een hart van goud. Toen ik 3 jaar geleden geopereerd moest worden aan mijn baarmoeder vanwege kwaadaardige baarmoederhalskanker was het enige bedrijf die aan mij dacht Review.nl ik kreeg een persoonlijke brief en een cadeautje wat ik nooit had verwacht. Sindsdien is het platform wel iets veranderd maar dat zie ik ook op andere platformen. Ik had zelf even een break genomen want het werd mij iets te veel (persoonlijke omstandigheden) maar ik ben weer terug en hoop snel weer reviews te mogen schrijven voor Review.nl.

17 juillet 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus