Voor aanschaf van concrete producten even relaxed online oriënteren en vergelijken. Dan kijken wat anderen qua ervaringen delen en dan op basis van het totaalplaatje overgaan tot aanschaf van het prod... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super tevreden over Kieskeurig! Alles werkt duidelijk en overzichtelijk en ik vind het erg prettig om ervaringen en reviews van anderen te kunnen lezen. Het helpt enorm om een goede keuze te maken voo... Voir plus
Ik vind Kieskeurig.nl een fijne en overzichtelijke website wanneer ik op zoek ben naar informatie over producten. Het is handig dat je verschillende producten gemakkelijk met elkaar kunt vergeli... Voir plus
Ik vind Kieskeurig.nl een fijne website om producten te vergelijken. Het is handig dat je snel verschillende opties, prijzen en ervaringen van andere gebruikers kunt bekijken. Hierdoor kan ik beter ee... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Winkels, prijzen en producten vergelijken en maak de beste keuze. Koop online het beste product via KIESKEURIG, dé vergelijker van Nederland
Coordonnées de contact
Richard Holkade 8, 2033PZ, Haarlem, Pays-Bas
- +31 (0) 23 543 00 00
- info@kieskeurig.nl
- www.kieskeurig.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 3 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Ik werd keurig geholpen en eerlijk…
Ik werd keurig geholpen en eerlijk advies
Goede duidelijke site
Goede duidelijke site, je weet waar je aan toe bent met aanmelden voor testpanel.
Slechte ervaring
Ik wilde een Nintendo kopen volgens het bedrag dat op de website stond. Ze konden het alleen 50€ duurder leveren omdat hij vast 'klaar' was gemaakt. Opgeladen enz. Ik gaf aan dat ik dat niet wilde, was geen probleem ze konden er wel dertig euro vanaf halen. Nadat het geregeld was, oja, je hebt dan wel een verplichte verzekering maar die kun je heel eenvoudig weer opzeggen. Niet te doen. Via contactformulier wordt je formulier geweigerd als je dit opgeeft. Telefonisch geprobeerd, maar de chatbot wist geen antwoord. Meer dan een uur in de wacht gestaan voor een mens aan de telefoon (screenshot gemaakt voor geïnteresseerden) en je blijft onophoudelijk horen dat je zo aan de beurt bent, maar er komt dus niemand. Veel spijt dat ik de Switch en vele toebehoren hier gekocht heb.
Zeer snelle service en super behulpzame…
Zeer snelle service en super behulpzame en vriendelijke bezorgers.
De ETNA vaatwasser VWV144ZWA is een…
De ETNA vaatwasser VWV144ZWA is een mooie en een overzichtelijke vaatwasser met een zeer goede eindresultaat boor weinig geld in deze dure tijden .
Heb deze machine online gekocht bij Bemmel & Kroon .
Wat een super bedrijf is dit met het leveren van ons product.
Had de machine volgend de afgesproken datum bij ons in huis.
Goede prijs/kwaliteit en goede service
Goede prijs/kwaliteit en goede service. Bezorging was zeer goed geregeld!
Altijd gemakkelijk checken van artikelen die je van plan bent te kopen
Wanneer we iets willen kopen wat we nog niet eerder hebben gekocht zoeken we altijd eerst bij Kieskeurig naar de onderzoeken over het artikel. Dit helpt ons absoluut met het bekijken welk artikel voor ons wel of niet geschikt is. Ik vind het dan ook belangrijk om deze review te plaatsen zodat meer mensen hier gebruik van kunnen maken om een miskoop te voorkomen.
Handige site om prijzen te vergelijken…
Handige site om prijzen te vergelijken en reviews te vinden van producten
Perfect voor thuiswerkers
Duidelijke monitor met veel opties t.a.v. kleurinstellingen etc. Ik gebruik 'm dagelijks voor thuis werken en de resolutie voldoet zeer aan mijn verwachtingen! Perfect voor alledaagsgebruik. Beeldgrootte ook erg prettig.
De website is superhandig en mogelijkheid tot testen van producten
De website is superhandig, en geeft veel informatie over allerlei producten die getest zijn. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om zelf producten te testen en eventueel met korting aan te schaffen.
Waarom geen 5 sterren:
* Soms worden de inschrijvingen voor tests niet goed opgevolgd waardoor deze oneindig getoond worden
* Men biedt nu ook een betaald abbonnement aan waarbij je meer kans maakt om deel te kunnen nemen aan tests, dit vind ik geen goede werkwijze
Erg slechte service
Bevestigings materiaal voor autozonweringen te weinig 1 klip per schermpje is niet genoeg.
Dan bij bestellen a 1.99 per stuk.
1 bij 2 cm klipje 6.95 bezorg kosten.
Komt er een enorme kartonnen doos waar 3 broden in passen.
Bubbel enveloppe zou voldoende zijn.
Altijd goed klanten contact
Altijd goed klanten contact. Snel antwoord en duidelijk.
Ik houd ervan om producten te vergelijken in prijs en kwaliteit
Ik houd ervan om producten te vergelijken. Vooral prijs/kwaliteit maar ook meningen van andere vind ik heel belangrijk! Dat kan bij kieskeurig.nl altijd heel fijn en overzichtelijk.
De ETNA KIV354RVS / 739132 inductiekookplaat is een aanrader
Na ervaring met op gas koken en daarna op een elektrisch fornuis is het koken op deze inductieplaat weer heel fijn. Het werkt snel en hij past op mijn tafelmodel koelkast. Een aanrader voor wie niet veel plek heeft in de keuken, geen ruimte heeft voor een inbouw inductieplaat en toch lekker wil koken. Door de boosterfunctie kan je er ook op wokken.
Amerikaanse Koelkast
Kreeg snel de nieuwe koelkast geleverd en de oude werd meegenomen. Veel keuze op de website
Netjes gecommuniceerd
Netjes gecommuniceerd. Gebeld om bezorgafspraak te maken en erna de tijd exacter laten weten. Alles prima gegaan.
Fijn om producten te vergelijken en te…
Fijn om producten te vergelijken en te kijken waar het eventueel goedkoper is en een betere service heeft. De site is duidelijk en overzichtelijk.
Zeer goed georganiseerd
Zeer goed georganiseerd, telefoontje een kwartier voordat ze er waren. Levering volgens afspraak oude apparaat mee retour.
L’expérience Trustpilot