Kleen Edelmetalen Avis

2. Fabricant de montres
  3. Diamantaire
  4. Bijouterie
  5. Horlogerie

Kleen Edelmetalen is sinds 2012 een begrip in de Randstad op het gebied van horloges en sieraden in het hogere segment. U kunt bij ons terecht voor zowel inkoop als verkoop van uw horloges, sieraden en goud en zilver. U kunt bij Kleen Edelmetalen terecht voor niet alleen verkoop, maar ook inkoop en onderhoud van merkhorloges. Ons zeer luxe assortiment horloges bestaat uit topmerken als Rolex, Cartier, Breitling, IWC, Jaeger LeCoultre, Audemars Piguet, Omega en Chopard. Deze zijn verkrijgbaar uit eigen voorraad met wel vijf jaar garantie. Wij doen ook aan consignatieverkoop van kostbare horloges, waarin wij zelf niet investeren. Hierbij maken wij uw uw horloge verkoopklaar, verzorgen de fotografie en geven garantie over uw verkochte horloge. Zo weet u zeker dat u uw merkhorloge verkoopt aan een betrouwbare partij met professioneel kennis van zaken. Het inruilen van sieraden, munten of ander goud of zilver voor een merkhorloge is bij Kleen Edelmetalen ook een optie. Kijk op onze website voor de prijzen en mogelijkheden. Voor onze luxe artikelen is een verzekerde verzending via FedEx of DHL Express natuurlijk altijd mogelijk. Ook op het gebied van gebruikte gouden sieraden heeft Kleen Edelmetalen een groot assortiment in voorraad. Wij bieden het mooiere en zwaardere goud dat u bij veel reguliere juweliers niet meer vindt, zoals echte gouden ringen, kettingen en armbanden. Kleen Edelmetalen koopt goud en zilver van particuliere aanbieders in tegen aantrekkelijke prijzen. Sieraden bijvoorbeeld, maar ook goud- en zilverbaren, munten, tafelzilver en merkhorloges. Met de sterk gestegen goedkoers de laatste jaren is dit uw kans om uw goud voor een uitstekende prijs te verkopen. Wilt u uw horloge of sieraad verkopen? Dan wilt u natuurlijk met een betrouwbare partij in zee gaan. Kleen Edelmetalen zorgt voor een deskundige taxatie van uw artikelen waarbij de weegschaal altijd in zicht is, met als resultaat een actuele en eerlijke verkoopprijs. Dit doen wij ook voor items uit bijvoorbeeld erfenissen en boedels, waarvan u de waarde zelf niet in kan schatten. Zo weet u zeker of een verkoop de juiste keuze is. Kleen Edelmetalen is een betrouwbaar familiebedrijf met een prachtig winkelpand midden in het winkelhart van Katwijk aan zee. U kunt uw auto altijd probleemloos parkeren in de parkeergarage aan de boulevard onder de duinen. Parkeer uw auto in de vakken waar u de cijfers 5 of 6 op de wanden ziet staan. Neem dan bij uitgang Voorstraat de trap naar boven. Vervolgens gaat u bij Hotel Noordzee de Voorstraat in. Na 100 meter vind u onze winkel aan uw rechterzijde. U bent van harte welkom in onze zaak. Informeer en bel ons voor een afspraak. De koffie staat klaar! Telefoon: 0653 785 106 // info@kleenedelmetalen.nl

Bien

Répond généralement dans un délai de 24 heures

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Je suis de France et j'ai eu à faire au…

Je suis de France et j'ai eu à faire au responsable plusieurs fois par téléphone à propos d'une montre Bulova. Alors que j'avais murement réfléchi j'ai décidé finalement d'acheter cette montre (non sans avoir remarqué quelques irrégularités d'usure sur le boitier).
A mon message qui demandait : "comment procède t-on pour la vente" il m'a été répondu : "Command cette montre ailleurs s'il vous plait"
He must be a tempéramental person !!!
J'ai donc suivi son conseil et trouvé "ailleurs" ce qu'il me refusait chez lui,c'est très bizarre comme comportement ( ou alors il était gêné, car la montre stockée depuis des mois, avait été vendue dans la nuit qui précédait)
Tout le monde ne peut pas avoir la "fibre" commerciale !

Mise à jour du 13 juin : Au vu de la réponse de ce Mr je remarque une mauvaise foi évidente : A quel moment sous prétexte qu'une montre est soldée doit on accepter une qualité elle aussi "soldée" même à 650e une montre se doit de ne présenter aucun défaut (j'ai gardé les photos) alors que celle-ci avait été visiblement portée ( des traces d'impact sur les cornes supérieures ne s'attrapent pas dans une boite de présentoir Bulova, désolé cher Mr) J'en ai trouvé une pour 200e de plus (j'aurai mis jusqu'à 300e de +) mais flambant neuve celle-là !!!!
Merci pour votre conseil finalement vous m'avez aussi porté chance, bonne affaires à vous.

12 juin 2026
Logo de Kleen Edelmetalen

Réponse de Kleen Edelmetalen

Spijt me zeer, maar hier hadden wij geen tijd voor!! Honderd vragen en twintig keer bellen over een afgeprijsd Bulova horloge van 650,00 EUR (inkoopprijs) extra foto's en een video sturen. En dan zich nog afvragen of het wel om een nieuw horloge ging etc. Elk verhaal heeft twee kanten, dit heeft deze Franse klant er helaas niet bij vermeld. Ik heb respect voor ieders budget en standpunt, maar er zijn soms grenzen. Ik heb hem hierom gevraagd dit horloge aub elders proberen te kopen. Ik wens deze klant evenwel het allerbeste!

====================

Je suis vraiment désolé, mais nous n'avions pas le temps pour cela ! Cent questions et vingt appels téléphoniques concernant une montre Bulova soldée à 650 € (prix d'achat), l'envoi de photos et d'une vidéo supplémentaires… Et il se demandait encore s'il s'agissait bien d'une montre neuve ! Il y a toujours deux versions à une histoire ; malheureusement, ce client ne l'a pas mentionnée. Je respecte le budget et le point de vue de chacun, mais il y a parfois des limites. Je lui ai demandé d'essayer d'acheter cette montre ailleurs. Je lui souhaite néanmoins bonne chance !

Afficher les avis dans toutes les langues. (21 avis)