Klimaeksperten Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringer ikke tilbage

Ringer 3 gange for at lave en aftale. De lovede og lovede, men ringede aldrig tilbage. Så jeg gik et andet sted hen.

1 juin 2026
Avis spontané
Logo de Klimaeksperten

Réponse de Klimaeksperten

Det beklager vi.

Når vi lover at ringe tilbage, skal vi naturligvis også gøre det. Det er tydeligt, at kommunikationen i denne sag ikke har været god nok, og vi forstår godt, at du derfor valgte at gå videre til en anden virksomhed.

Det er ikke den service, vi ønsker at levere, og vi tager din kritik til os, så vi kan blive bedre til at følge op på henvendelser fremover.

Beklager forløbet.

Noté 1 sur 5 étoiles

Sender en ukompetent person til opgaven…

Sender en ukompetent person til opgaven og er fræk nok til at sende faktura for ikk opført arbejde.

9 février 2026
Avis spontané
Logo de Klimaeksperten

Réponse de Klimaeksperten

Vi kan desværre ikke genkende beskrivelsen af forløbet.

I kontaktede os, fordi I havde problemer med jeres varmepumpeanlæg, og fordi problemet ikke tidligere var blevet løst af andre virksomheder i har haft kontakt til. Vi aftalte derfor, at vi skulle sende en montør ud for at undersøge anlægget og forsøge at finde årsagen og afhjælpe problemet.

Da vores montør ankom, brugte han tid på at danne sig et overblik over et anlæg, han ikke kendte på forhånd, herunder at gennemgå den relevante dokumentation. Efter cirka 30 minutter gjorde han opmærksom på, at han på dette tidspunkt ikke med sikkerhed kunne fastslå fejlen.

Herefter blev han bedt om at forlade adressen.

Montøren havde på dette tidspunkt desuden brugt cirka 45 minutter på transport til adressen og cirka 30 minutter derfra igen. Vi fakturerede efterfølgende alene én times arbejde og undlod at fakturere den fulde tid og kørsel, der reelt var brugt på sagen.

Da vi efterfølgende ikke kunne nå til enighed om fakturaen, valgte vi at kreditere hele beløbet og afslutte sagen. Der er derfor ikke opkrævet betaling for besøget.

Vi mener, at både vores montør og virksomheden har håndteret sagen professionelt. At en tekniker ikke kan stille en sikker diagnose på et ukendt anlæg inden for 30 minutter, gør efter vores opfattelse ikke vedkommende ukompetent. Tværtimod forventer vi af vores medarbejdere, at de undersøger tingene ordentligt frem for at gætte.

Vi beklager naturligvis, at forløbet ikke levede op til jeres forventninger, men vi mener ikke, at anmeldelsen giver et retvisende billede af det faktiske forløb.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus