Jeg havde ikke lige mulighed for at komme forbi jeres butik, så jeg brugte jeres web’. Modtog hurtigt den bestilte taske, som var pakket smukt og feminint ind🙏🏻👍🏻
Lækkert udvalg. Hurtig levering. Meget fin indpakning. Ærgerligt jeg ikke kendte denne dejlige butik noget før.
Fantastisk nærværende og god service i butikken. Elsker mit nye køb, og sætter stor pris på tålmodigheden og vejledningen så jeg fik den taske med som passer til mig 🤩
Écrit par l'entreprise
Klosterfrøknerne med stor webshop og fysisk butik i hjertet af Horsens: Eksklusiv forhandler af de velkendte Mulberry produkter, med nok det største udvalg i Danmark. Vi fører de kendte brands inden for designertøj i High-End segment. Både danske- og udenlandske leverandører, så som Heartmade, Dea Kudibal, Benedikte Utzon, Stenströms, Graumann, Venessa Bruno, Busnel, Oscalito og UBR og andre - med fokus på bæredygtighed. Udtryk og styrk din personlighed gennem dit valg af god smag, sikker stil og høj kvalitet. Vi gør os umage, for at dine forventninger ved besøget og købsoplevelsen bliver indfriet, og vægter personlig service højt. Sender fragtfrit i hele landet (> kr 495,-) Følg os på IG og FB; Klosterfrk - High-End Brand Vi ser frem til at byde dig hjertelig velkommen hos KLOSTERFRK.DK
Hospitalsgade 6, 8700, Horsens, Danemark
- 75620555
- info@klosterfrk.dk
- www.klosterfrk.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Lækkert udvalg
Lækkert udvalg. Hurtig levering. Meget fin indpakning.
Ærgerligt jeg ikke kendte denne dejlige butik noget før.
Perfekt købsoplevelse
Er meget glad for mit køb - smuk mulberry taske, som var pakket rigtig flot ind!
Hurtig levering - alt var helt perfekt! Mange tak - er så glad for mit køb :)
Flot vare og fin indpakning med…
Flot vare og fin indpakning med personlig hilsen 👌
Fantastisk
God pris, hurtig levering og perfekt produkt.
Jeg er meget tilfreds!
Hurtig levering
Hurtig levering. God service med lille chokolade og fin indpakning
Smuk indpakning🎁
Modtog hurtigt den bestilte taske, som var pakket smukt og feminint ind🙏🏻👍🏻
så hjælpsom i tlf
og lyn levering
kan klart anbefale denne butik
En super flot service
Kontaktede butikken via mail ang. størrelse på en kjole og fik hurtigt et svar retur.
Købte kjolen og fik den leveret i en flot indpakning sammen med lidt sødt til ganen og et fint kort
En super flot service
Top Service, schneller Versand
Sehr schneller Versand. Sehr liebevoll verpackt, sodass es Freude macht, das Paket zu öffnen. Man bekommt sogar eine kleine dänische Lakritzverpackung dazugelegt. Gekaufte Ware in einwandfreiem Zustand. Gerne jederzeit wieder. Vielen Dank.
Fantastisk nærværende og god service i…
Fantastisk service - kan helt klart anbefale klosterfrøknerne 😊
Butikken har solgt mig et pr Wolford…
Butikken har solgt mig et pr Wolford bukser online, som det ikke tog dem mindre end 6 dage at konstatere/eller orientere mig om at de havde solgt til anden side i butikken, til trods for at jeg havde skrevet med butikken efter køb. Da jeg adresseret at det var noget beklageligt, henset til at jeg skulle bruge bukserne 8 dage efter bestilling, sagde de at jeg ikke havde skrevet at det hastede på ordren. Næsvis og dårlig service.
Superhurtig ekspedition
Superhurtig ekspedition, god rådgivning på mail og den fineste indpakning. Hvad mere kan man ønske af en net-butik?
Jeg synes ikke det er Ok at bytte…
Jeg synes ikke det er Ok at bytte håndcreme benamor ud med bodycreme, selvom den er dyret, der er jo en grund til at jeg bestilte håndcreme
Hurtigste levering nogensinde.
Hurtigste levering nogensinde.
Bestilte kl. 8:30 og kunne hente varen næste dag kl. 10:30 - på trods af 100 km. afstand.
Og min nye kjole passer perfekt.
Tusind tak for god og hurtig service samt chokolade 🙏😍