1. Concessionnaire cyclomoteurs

Écrit par l'entreprise

KnallertMarket.dk er specialisten i salg af pålidelige og klassiske knallerter fra Holland til kunder i Danmark. Vi udvælger omhyggeligt hver model med fokus på kvalitet. Vores udvalg består primært af populære mærker som Tomos, kendt for deres driftssikkerhed og nostalgiske udseende men vi sælger også Vespa Ciao og Puch Maxi. Alle knallerter leveres køreklar og bliver grundigt gennemgået, inden de eksporteres til Danmark. Via vores hjemmeside kan du nemt se det aktuelle udvalg, reservere en knallert og vælge en afhentningsdato. Vi tilbyder tydelige billeder, ærlig information og personlig service på både dansk og engelsk. Afhentning i Danmark er mulig, og vi gør hele importprocessen nem og gennemsigtig. Uanset om du søger en knallert til daglig brug, som hobbyprojekt eller som samlerobjekt – så er du hos KnallertMarket.dk kommet til det rette sted. Kvalitet, tillid og passion for klassikere det er, hvad vi står for.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Super knallert & super service

Min kammerat og jeg købte to styks Tomos'er, min kammerat stod for indkøbet og email korrespondancen og gennem hele forløbet var servicen super.

Vi fik tilsendt stelnr. på efterspørgsel nogle få dage inden vi afhentede dem, så vi kunne få styr på forsikringen.

Vi fik en god gennemgang af knallerterne så vi vidste hvordan de skulle startes, da de jo fungerer på en lidt anderledes måde end de nyere modeller.

Vi kørte knallerterne hjem på en tur der varede en halvanden times tid, de kørte og lød fantastisk! 🤩

Og så fik vi begge et par smarte solbriller med logo oven i købet, en lille men fin og værdsat gestus. 😁

Nu kan jeg ikke køre to knallerter på én gang. Men skulle man købe en knallert mere, så skulle det være her!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 avril 2026

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice. Jeg købt en knallert af han en da jeg kommer hjem med det er der desværre noget der havde været i stykker i lang kunne man se. Så jeg skrev det til han og han var vildt hjælpsom, og sendte et par helt nye støddæmpere til en RIGTIG god pris!!! Jeg kan varmt anbefale at købe af Daan

17 mars 2026

Virkelig god service

Vi har købt en super fin Tomos knallert til vores søn på knallertmarket.dk og vi er fuldt ud tilfreds med både kvalitet, pris og service.
Kan varmt anbefales, og vi vil helt sikkert handle der igen.
Det er nemt at få råd og vejledning, og en super fin hjemmeside.
Det er en virkelig god service, at man kan reserverer en knallert, få den transporteret til Danmark, for så først her, at beslutte om man vil købe knallerten.
Det er en fantastisk service!
Vi er helt igennem tilfredse men vores oplevelse.

21 décembre 2025

#1 sted at købe tomos i landet

Det var den bedste oplivelse jeg har haft ved køb af knallert, man fik som aftale, lov til en kort køre prøve og et par solbriller, en mega fed plakat af knallerten og han snakkede perfekt engelsk og hjalp med at få knallert op i trailern

20 décembre 2025

IKKE NOGEN SKAM

God velkomst, god til at informere dig om knallerterne, for lov til at prøve køre knallerten som er aftalt. Sådan set godt sted ville købe knallert her igen

25 octobre 2025

Køb din knallert her.

Har købt en rigtig fin Tomos knallert til sønnike i dag.
Sælger er meget imødekommende og tog sig god tid til at fortælle om knallerten og der var tid og plads til en prøvetur og en hyggelig snak.
Hjemmesiden er god og brugervenlig hvor reservation af knallert og betaling fungere uden problemer.
Alt levede op til mine forventninger og jeg kan virkelig anbefale dette sted.

30 août 2025

Dets knallert var super flotte og ham…

Ders knallert var super flotte og ham der solgte dem var super flink og rar og det er nemt at betale og få dit depositum tilbage vis du utilfreds men syns at alle knallerten virkede mega fint så køb fra knallert marked vis du gerne vil have en super god og fint knallert vil klare anbefale at købe fra dem

30 août 2025

Super fin knallert til skarp pris

Købte en rigtig fin Tomos Quadro af Daan i August måned.
Knallerten var nøjagtigt som beskrevet. Daan var utrolig serviceminded og svarede hurtigt på de mange spørgsmål jeg stillede ham.
Afhentningen af knallerten gik fuldstændigt problemfrit - og Daan brugte lang tid på at fortælle om knallerten.
Jeg vil klart anbefale andre at handle med ham.

9 août 2025

Rigtig god service

Jeg har lige hentet en rigtig fin knallert derfra og service var 5 stjerne.
Rigtig rare mand der svare på alle dine spørgsmål og hjælper hvis der er en lille fejl eller noget andet på den knallert du skal hente. Som lyspærene på den jeg hentede de virkede ikke, men så var han så flink at skifte dem ud for mig så der kom lys igen. Det fortæller bare at han ville gøre alt for at gøre sine kunder glade.

Mange tak for handlen.

9 août 2025

Har intet at sætte fingre på

Har intet at sætte fingre på , reserverede 2 stk og fortrød den ene og fik skiftet reservationen uden bøvl adapter! Inden afhentning modtog en påmindelse om afhentning , ved ankomst bliver man mødt af en super flink ung man der er service minded i aflevering , gennemgang , prøve tur , så en 5***** oplevelse herfra Daan, 👍☀️

12 juillet 2025

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
Rigtig flink hollænder som svarer på alle dine spørgsmål.
Han giver dig en god gennemgang af din knallert.
Kan virkelig anbefales.
Tak for handlen Daan, og tak for Hagelslag😉

12 juillet 2025

Super fin og overskuelig hjemmeside med…

Super fin og overskuelig hjemmeside med stort udvalg! Har netop afhentet en Vespa Ciao som bare køre som en drøm! Jeg kørte fra fra Fyn og alle knallerter var stillet pænt op samt jeg fik en god gennemgang af min nye knallert. Forsikring var heller ikke noget problem da vi kom hjem og ville forsikre den 😊 Alt i alt en mega god oplevelse og kunne bestemt finde på og købe endnu knallert derfra, så KÆMPE anbefaling her fra 👍

14 juin 2025

Alt var som forventet

Alt var som forventet, og vi fik en fed knallert med hjem. Daan er mega flink og han kan kun anbefales, hvis man leder efter en gammel knallert der virker.

14 juin 2025