Kok Med Kul På Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Vi fik helstegt pattegris med lækkert tilbehør til vores sommerfest på arbejdet. Maden var perfekt og der mangle ikke noget . Alle roste både maden og grillmesteren . Vi hel klart anbefale Kok m... Voir plus

Helstegt pattegris med masser af tilbehør til fornuftigt pris. Alt var super lækkert, og intet løb tør undervejs. Søde kokke, både kokken der kom og satte grisen over, og kokken der stod for anre... Voir plus

Var hos min mor d. 5/4 til påskefrokost, maden blev leveret 2,5 time før tid, vi måtte lede efter lammekølle der var dækket af alt muligt på et fad med rullepølse, vi måtte selv gætte os til hvad d... Voir plus

Havde bestilt julefrokost til otte. Maden var pakket og klar til afhentning til tiden. Det hele stod i plastikkasser lige til at bære ud i bilen. Maden var arrangeret i glasfade, skåle eller tallerkne... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lækker mad og fantastisk kok

Vi havde besøg af Kok Med Kul På i anledning af vores datters nonfirmation i lørdags. Vi havde tilkøbt en kok med grill, og vi var så heldige at få besøg af kokken David, som lavede fantastisk mad til os. Hans servering og tilskæring af kød ved buffetbordet gjorde at det virkede ekstra lækkert, så tak for at komme på den idé. Vi havde nøje udvalgt forret, grillbuffet og dessert, og var yderst tilfredse med det vi fik serveret, som levede helt op til vores forventninger. Vi giver 5 stjerner til Kok Med Kul På. 😊

Fødselsdagsfest for 37 personer

Grillmesteren 'Peter' kom til aftalt tid og forberedte grill m.m. Han var meget fleksibel angående behov for ovn og kogeplade, samt hvordan buffeten skulle anrettes. Maden var rigtig dejlig og der var masser af den. Vi vil gerne anbefale 'Kok med kul på' efter denne gode oplevelse.

Dejlig mad

Vi holdt havefest for 60 mennesker, og fik mad fra kok med kul på.
Det var rigtig dejlig mad, og der var rigeligt.
Vi havde bestilt grill og grillmester også, der kom to søde og charmerende unge mænd, der klarede det til ug.
Jeg kan på det varmeste anbefale kok med kul på
Jeanette pedersen jægerspris

19 août 2023

Klar anbefaling af helstegt pattegris

Vi fik stegt pattegris med 3 slags kartofler og 3 slags tilbehør fra Kok med kul på til vores fest med ca. 60 gæster. Alt smagte godt, grillmesteren var flink og alle vores gæster roste maden. Grisen fik måske en smule for meget og noget af kødet var lidt tørt, men overordnet set er vi meget tilfreds med både mad og pris.

Er bryllup ødelagt !

Er bryllup ødelagt !!
Der kom ikke nogen fra kok med kul på før kl 19.00
Vi skulle spise kl 18.00 dvs de skulle ankomme kl 16.00 for at tænde op og lave maden. MANGE opkald blev det til og den ene løgn historie efter den anden. Andreas som vi fik fat på er en notorisk løgner fatter ikke han kan have et ansvar overhovedet.
De stakkels drenge der så kom viste ikke vi skulle have spist kl 18.00
KAN IKKE ANBEFALE DET FUP FIRMA

5 août 2023

At give ansvaret for maden er en tillidserklæring

At give ansvaret for maden til et bryllup , er en stor tillids erklæring.
Den levede I til fulde op til 🇩🇰🇩🇰🇩🇰😊😊😊.
Vi havde valgt en stor menu SURF and TURF, som består af de lækreste jomfruhummere, kammuslinger, laks, tigerrejer og kalvemørbrad, entrecote, salater, sauce og alt muligt lækkert tilbehør.
Alt klappede og kokken udviste stor velvilje med hensyn til tidsplan.
Derfor vil jeg stærkt anbefale andre at give KOK MED KUL PÅ ansvaret for maden til jeres aregement,

18 août 2023

Rigtig lækker pattegris

Rigtig lækker pattegris. KokMedKulPå udviste stor fleksibilitet i forhold til vore behov omkring det praktiske. På selve dagen åbnede forretten det hele med god smag og var visuelt flot. Fedt show omkring servering af grisen. Kartofler og salater over forventning. Og endelig desserten, der var rigeligt af.

Alt i alt 5 klare stjerner.

4 août 2023

Alt var i top!

Med “Kok med kul på”, havde vi en rigtig god oplevelse sammen med vores familie og venner, den 1. August. Fra bestilling af maden, til dagen hvor grillmesteren “Bjarne” dukkede op og forberedte den grillede gris, var alt bare i top. Tak skal i alle have fra “Kok med kul på”. Jer kan vi godt anbefale.

Mvh.
Anja og Kenneth.

31 juillet 2023

Det er anden gang

Det er anden gang, vi har fået mad fra Kok Med Kul På. Begge gange har det været super godt. Denne gang var den græske salat og den kolde kartoffelsalat lidt rustik, men det ændrede ikke på smagen. :o)
Kødet (helstegt pattegris) var perfekt!!

22 juillet 2023

Bestilte mad til min datter’s…

Bestilte mad til min datter’s nonfirmation og hold nu op det smagte godt 😊😊 har aldrig smagt en islagkage så go som jeres
Masser af mad
Sekretæren yderst hjælpsom
Ikk sidste gang jeg bestiller fra dem 👍🏻👍🏻

22 juillet 2023

Super mad og rigeligt af den

Super mad og rigeligt af den, Kalvefilet og oksemørbrad var begge super møre, meget og dejligt tilbehør , det var ikke noget problem at skulle varme de gode sovse, som der også var rigeligt af.
Skøn middag til havefesten.

12 juillet 2023

Maden var skuffende

For 2 år siden bestilte vi mad herfra og det var super lækkert. Vi har så bestilt igen til vores sølvbryllup og det var noget så skuffende. Kødet var ikke gennemstegt. Kalvesteaken var blodrød, kyllingen virkede ikke grillet og pølserne var kun grillet halvt. Endvidere bestilte vi sauce. Den kom en spand og var kold, så vi selv måtte varme den. Tror ikke vi bestller herfra mere.

24 juin 2023

Lækker mad til sommerfesten

Vi holdt sommerfest i lørdags for en god håndfuld venner og deres børn og besluttede os for at vi ville bestille mad udefra. Vi fik tunmousse til forresten med virkelig lækkert hjemmebagt brød. Til hovedret fik vi kyllingespyd (især børnene var helt vilde med dem), tigerrejer, laksebøffer, store pølser og helt igennem møre og lækre rib eye bøffer samt salatbar og nye kartofler med timian. Og for dem der kunne rumme desserten, var der den lækreste hjemmelavede is!

17 juin 2023

Som altid en fornøjelse og få mad…

Som altid en fornøjelse og få mad derfra.
Vi fik en grill menu, hvor der var rigeligt med mad, med dejlige møre bøffer og nakkekoteletter.

Har tidligere fået julefrokost derfra, som absolut også kan anbefales.

Så står I og skal holde noget fest, så snak med personalet og find en god løsning.

For dårlig !!!!!!!

Det dårligste mad ever!!!! Kønsløs smag i allesalater. Bønnesalat med blåbær - bønnerne helt udkogte og heller ingen smag. Tomatsalat store stykker lidt løg. Kom en time for sent- i en personbil (25 grader) med kød og mange salater.
Personalet i mit køkken, synes ham der var med, var uforskammet og kunne ikke skære oksemørbrad. Havde ikke et skærebræt med ( til 48 personer)
Da han spurgte om, hvordan kødet skulle være, sagde jeg medium” det må jeg se om jeg kan lave” og det kunne han ikke. Tørt/gennemstegt!! Gæsterne gav udtryk over, at kødet ikke kunne tygges.
Han lod en stor gryde stå “ jeg skal bare væk herfra-hjem og hjem og renovere hus”
Jeg er helt ødelagt over at servere sådan noget mad til mine gæster. Havde købt gode vine, og så fik man sådan en gang “ lunken” og smagløst mad!!!!
Ikke kapacitet til sådan en levering.
Ingen smil og service.
STOR skuffelse!!!! …..
Ingen anbefaling herfra!!! Og jeg melder dem også på Google.

17 juin 2023

Konfirmationsmenu til min søns…

Konfirmationsmenu til min søns konfirmation.
Maden blev leveret til den aftalte tid hvilket var vigtigt for mig da jeg bor på Fyn og firmaet ligger på Sjælland.
(Så havde været lidt bekymret omkring dette)
God vejledning omkring tilkøb af ekstra forret og dessert.
Forretterne var pænt anrettet på fade.
Hovedretten: Kød og tilbehør i rigeligt mængde og nem at tilberede for køkkenpersonalet.
Virkelig god islagkage og cremebrulee’
Stor ros fra gæsterne
Derfor 5 stjerner herfra

7 mai 2023

Fremragende mad og service til en…

Fremragende mad og service til en rigtig fair pris!

Jeg har benyttet Kok med Kul på til firmafest til 100+ gæster sidste efterår. Her var ALLE super glade for både maden og betjeningen fra de to super søde medarbejdere, der styrede grillen. Derfor har vi også valgt at booke dem igen til dette års sommerfest.

30 septembre 2022

Fantastisk mad vi fik til min datters…

Fantastisk mad vi fik til min datters konfirmation. Bestilt grill buffet 3 slags kød, kartofler, salater samt brød…. Det hele var super lækkert, masser af mad. Behagelig service både på telefon og ved personlig fremmøde….
Tak for mad, vi ses helt sikkert igen.

5 mai 2023

Masser af lækker mad

Vi bestildte til 44 og fik MASSER af mad. Der var lækkert kød i lange baner. Bestilling gik smærtefrit. Ændring af dessert smærtefrit. Maden leveret til tiden. Og ikke mindst god mad.
Jeg brugte også Kok med kul på, til julefrokosten med samme succes

29 avril 2023