Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak til ortopædkirurg Jens Wester, du har gjort et godt stykke arbejde Har følt med i trykke hænder hele vejen Tusind tak til alle sygeplejersker på ortopædkirurgisk sengeafsnit. De sø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Var fredag 20.03.26 indkaldt til operation pga. sprunget akillessene. Fik en MEGET grundig information om forløbet og en meget fin behandling af både overlægen, narkoselæger. Efter opvågning fik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik foretaget en ambulant ortopædkirurgisk operation fredag den 22. Maj. Fra det første menneske der bød mig velkommen til det sidste menneske, der sagde farvel en utrolig empatisk oplevelse. Ikke på... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Neurologisk afd på Kolding sygehus.... FØJ. Elsebeth (overlæge) er den koldeste læge jeg nogensinde har mødt.... du bliver aldrig andet end et person nr hos hende. Jeg ringede og bad... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Hôpital privé
  2. Hôpital

Informations provenant de diverses sources externes

Forsiden

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,8

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Professionelle

Professionelle, lyttende, humoristiske, venlige og hjælpsomme ansatte hele vejen rundt. Lyse stuer med vinduer fra gulv til loft samt rolige farver på væggene. Et trygtsted at få hjælp.

11 septembre 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Toilet

Kort indlæggelse torsdag til fredag .hjem på weekend møde mandag kl. 8. Torsdag under indlæggelsen(formodet blodprop) var der meget lidt OBS udover der kom tre forskellige og spurgte om nøjagtig det samme.
Ankommet på afdelingen var de meget professionelle. Mødte mandag??? Ikke sket noget efter tre timer. Jeg er på vanddrivende og skal derfor ofte på toilet. Men ups der er ikke noget toilet når man ikke har tildelt en stue. Ok det gælder hele etagen. En ommer.

3 avril 2017

Ortopædkirugisk afdeling

Normal burde man ikke bedømme et sygehus, da servicen burde altid være i top. Men desværre oplever man det ikke altid sådan.
Men på ortopædkirugisk afdeling har jeg oplevet den største menneskelighed, forståelse jeg længe har følt.
Skulle opereres i skulderen d. 19 april, Allerede fra starten af min indlæggelse mærkede jeg forskellen fra tidligere hospitals ophold. Jeg fik en gennemgående samtale med en sygeplejerske om indgrebet, fik set hele afdelingen og fik tildelt et omklædnings lokale. Selv bade sandaler har de til os. Da jeg kom på operations stuen havde de opvarmet min dyne, for der var jo lidt koldt ,som de sagde. Jeg blev bedøvet mens jeg stadig havde et smil på læberne. Da jeg vågnede stod der straks en sygeplejerske og bød mig noget at drikke. Jeg havde lidt svært ved at blive frisk efter operationen, men ingen problemer der, jeg oplevede en medfølelse som ellers kun en mor kan give. Stor tak til afdelingen. Min skulder er i bedring og er slet ikke i tvivl om, at jeres omsorg har stor betydning her. Glæder mig kun til videre behandling
Dorthe

27 avril 2013

18 år siden

som overskriften fortæller. fødte tvillinger i uge 26 og fik desværre kun en med hjem,men Kolding sygehus har gjort et kæmpe arbejde,uden dem ville vi aldrig have fået vores guldklump med hjem. vidst vores barn frem til andre at ting kan lade sig gøre.
kamp mellem liv og død,en svær tid.

3 août 2012
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus