Fik at vide d.13/02 at de nu havde…
Fik at vide d.13/02 at de nu havde sendt min pakke men transportfirmaet Har stadig ikke modtaget min pakke. Det er for sløvt. Sidste gang jeg handler her
Hos Kondomkongen kan du købe billige kondomer og glidecreme. Vi har kondomer fra Worlds Best og RFSU til fri leverance.
Aucune trace de demande d’avis
I could not get my package because I was on vacation. The package was shipped back to them and they sent it to me hassle-free (just email conversation). They had problems with my payment of the handling fee-and they we were very kind to waive off the payment.
It felt like a unexpected smidge of kindness usually not experienced :)
Lækkert med dag til dag levering, og sjovt man selv kan mixe så man kan prøve noget nyt. Jeg har altid været lidt bange for at prøve nyt hvis det jeg har har fungeret meget godt, det er jo ikke billigt at købe 10 kondomer, men her kan man altså købe et enkelt og se om det er noget, og så kan man jo lige få med lidt smag med oven i ;-)
Super godt!
Fedt at man selv kan mixe pakker, købe forud mixede og standard pakkerne. Mange muligheder for fragt og betaling, og fair priser! 100 % tilfreds!