Köpbarnvagn Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

När vi hade hämtat ut vårt paket insåg vi att det var en stor kartong för en barnvagn med bilder på vilken färg etc det var i. Vi hade beställt ett babyskydd och en iso fix. Nu låg det tack och lov et... Voir plus

Trots en del problem med beställning och reklamation måste jag ändå ge 5 stjärnor för fantastiskt kundbemötande. Härligt med ett företag som förstår vikten av att göra det lilla extra när något går s... Voir plus

Kjøpte fra den norske siden kjøpbarnevogn.no. Uproblematisk handel. God kommunikasjon fra butikken (både svensk og norsk) vedr levering da det var noe ventetid og de informerte meg om når de forven... Voir plus

1. Magasin pour enfants

Omgående leverans! 45 dagars ångerrätt! Barnvagnar, babyrelaterade produkter: kända märken - bra priser. Betalning via Klarna

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

60 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Otroligt fina produkter

Otroligt fina produkter! Man får bra hjälp. Bra instagram med mycket bilder. Gillar att ni filmar och kul att se foton när kunder har köpt saker 😁

Avis spontané

Bra hjälp att välja barnvagn

Bra hjälp att välja barnvagn, mycket vagnar hemma att prova i butik. Finns något i alla prisklasser. Kunnig personal som kan förklara skillnader. Väldigt mycket mer stolar, leksaker, tillbehör och annat än vad jag hade väntat mig. Mycket positivt överraskad 😊

Älskar deras personal

Älskar deras personal!

Kunniga och det känns tryggt att få hjälp med montering av bilstol och vagn.
De har en jättefin butik också🥰

Avis spontané

Väl fungerande även vid retur

Enkelt att beställa, varan (i mitt fall en åkpåse) levererades snabbt. Tyvärr passade den inte så jag fick göra en retur - även det fungerade och jag fick Klarna-fakturan reglerad till enbart returfrakten på nolltid.

19 février 2021
Avis spontané

Beställde två barnvagnsselar och efter…

Beställde två barnvagnsselar och efter 1 månad så har jag inte fått några varor, jag har inte heller fått något meddelande om att något paket skulle vara på väg eller att selarna skulle vara restade. Skickade e-mail till kundtjänst men har inte fått svar efter 9 dagar. Första och sista gången jag beställer därifrån.

3 octobre 2020

Veldig fornøyd!

vedr levering da det var noe ventetid og de informerte meg om når de forventet varen inn. Jeg hadde også noen spørsmål som de svarte på innen rimelig tid (noen dager) på epost. Varen helt topp og ingen toll. Posten leverte varen.

2 juillet 2020

Superbra service

Superbra service! Vi ringde för att få råd om bilstol och köpte sedan en max-way plus som vi haft till båda våra barn just för att de rekommenderade att vi skulle tänka framåt. Mycket fina leksaker också

29 octobre 2019

I väntan på min order

I väntan på min order. Det har gått en vecka men varan har inte kommit än. Skulle komma i två dagar annars. Är nervös på riktigt
Rekommenderar ej

20 décembre 2018

Great service, quick delivery

Great service! Highly recommend. Quick delivery and very nice phone assistance. We purchased our bugaboo stroller at kopbarnvagn. Received it as planned within a few days. This is why we also purchased our baby zen yoyo stroller there. We had a trip coming up and needed express delivery. We rang customer service and got super help. Very kind and professional. Overall great experience.

28 mars 2018
Avis spontané

Snabb leverans men sen struntar de …

Snabb leverans men sen struntar de fullständigt i dig som kund. Mailat alla 3 adresser utan att ngn svarar. Beställ från Bugaboo från pålitligt företag i Nederländerna istället. För här får du ändå ingen hjälp om det skulle vara något!

4 novembre 2017

Helt ok

Jättenöjd med barnvagnshänget, tråkigt med dyr leverans avgift

4 septembre 2016