Tog mit Kørekort hos Deniz, og der var bare styr på det! Bestod alt i første hug pga. hans fleksibilitet og læren fra sig💪💪 Kan kun anbefale!
Jeg kom fra en anden køreskole, hvor det rent ud sagt var spild af tid, og penge. Herfra flyttede jeg til køreakdemaiet, hvor jeg fik min nuværende kørelærer Gunay, som jeg lærte rigtig meget af. Afsl... Voir plus
Den bedste køreskole nogensinde- var lynelev og blev færdig enormt hurtigt fordi læringen og teknikken kørelærerne har er ekstrem god!. Kan kun anbefale denne køreskole. Jeg bestod køreprøven på først... Voir plus
Jeg er virkelig imponeret over denne køreskole! Shahid var super venlige og hjælpsomme. Han tog sig tid til at forklare alt grundigt og gav mig masser af selvtillid bag rattet. Køretimerne var båd... Voir plus
Frederiksdalsvej 74A, 2830, Virum, Danemark
- kontakt@koreakademiet.dk
- www.koreakademiet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Virkelig god køreskole!
Virkelig god køreskole. Kan klart anbefales, jeg skiftede fra en tidligere køreskole hvor jeg slet ikke kom videre i mit forløb. Så kom jeg her hen og fik deniz som køre lære og har endelig fået kortet.
Kan klart anbefale til alle som skal starte!
Super fed køreskole og kørelærer
Super fed køreskole og kørelærer. Fede personer som lærer en alt om hvad det vil sige at køre bil. + jeg havde sajjad som kørelærer, ikke sp meget at sige. Pisse god kørelærer
Mega god skole med tjek på tingene
Mega god skole med tjek på tingene. De har gode kørelærer der hjælper en på rette spor. Jeg havde Sijad og han var en klasse Kørelære!
Tidligere elev ved køreakadamiet
Jeg har taget kørekort hos køreakadamiet virum , og kan varmt anbefale det. Der er rigtige søde kørelærer der skaber et trygt miljø med god undervisning. Jeg er i dag tryg med at køre i trafikken pga min gode undevisning.
Den Bedste køreskole hvor jeg havde…
Den Bedste køreskole hvor jeg havde fornøjelsen at køre med dk bedste kørelære Günay, som var dygtig og god til at lære fra sig😊 bestod teori i første forsøg og tog den praktiske prøve i andet forsøg. Super Fed fed oplevelse at få kørekort hos køreakadamiet kan varmt anbefales 😄
God køreskole
Efter et langt forløb med HeyWay skiftede jeg til Køreakademiet. De fik mig hurtigt og trygt igennem teoriprøven og køreprøven. De kan varmt anbefales.
kæmpe gave jeg bestod begge prøver i…
god køreskole, jeg bestod begge prøver i første omgang, havde Sajjad som kørelærer hvilket var ordentlig luksus for han er en god kørelærer
Varmt anbefales
Bedste køreskole som virkelig prioritere deres elever. 11/10 oplevelse :)
Havde nok landets bedste kørelærer!
Havde nok landets bedste kørelærer ( Deniz). Tålmodig og god til at lære fra sig. Timerne gik så stærkt - fordi det var så hyggeligt at køre med ham. De bedste anbefalinger herfra. Tusind tak for alt !
Jeg valgte at skifte køreskole fra…
Jeg valgte at skifte køreskole fra heyway efter et meget langt forløb. Så fandt jeg køreakademiet og de havde en digital logbog så det bare gjorder det hele nemmere! De bedste kørelærer (Deniz) fik bestået både teoriprøven og køreprøven💪 Kan varmt befale det!
Skiftede kørelære til Gunay, bedste beslutning
Skiftede kørelære til Gunay fra køreakadamiet og han skaffede mig en hurtig køreprøve, så jeg kunne komme op og bestå.
Sød, sjov kørelære som har styr på sit stof!
Kan varmt anbefaldes!!!!
Bedste kørelære no doubt
Bedste kørelære no doubt, kan kun varmt anbefale Gunay!😊 fed foreløb kan varmt anbefales herfra ☺️
Den perfekte Køreskole
forløbet hos Deniz og Stine har været et fantastisk oplevelse fra start til slut. I en tid med en verdensomspændende epidemi, hvor alting ikke altid er lige nemt at finde hoved og hale i, har tiden tilbragt med de ansatte i køreakademiet været en sand fornøjelse.
jeg hørte om køreakademiet igennem de sociale medier og personligheden og energien fremvist i de videoer, afspejler hele deres brand. Med et ekstremt venligt, imødekommende, alsidige og helt igennem fantastisk stab har menneskerne omkring køreakademiet gjort min kørekorts oplevelse meget nem (trods omstændighederne). som en gymnasieelev var det super nemt at indordne køretider efter min skolegang så jeg undgik unødigt fravær. Deniz var der altid til tiden og man føler sig i trykke hænder i hans selskab.
jeg anbefaler varmt Deniz og hans medarbejdere som jeres egne eller børns kørelærer, i vil IKKE fortryde jeres valg.
Den varmeste anbefaling herfra!
Et af de vigtigste kriterier for mig, da jeg skulle vælge køreskole var, at det var et sted med nogle gode kørelærer. Hvilket betød nogle søde folk, som var engagerede i deres elever og dygtige til at lære fra sig.
Det var vigtigt for mig, at en stor ting, som at køre bil, blev noget jeg synes var sjovt, og kunne glæde mig til, at gøre selv, når jeg engang fik kortet.
*(Dette kom sig af, at jeg havde haft veninder, der efter de havde fået kørekortet i en alder af 18 år, ikke havde lyst til, at køre bil igen efterfølgende.)
Dette sted opfyldte alt dette. Jeg har nu fået kørekortet og jeg kunne ikke være mere glad for mit forløb. Bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Det er de sødeste kørelærer, der virkelig kun vil dig det bedste. Har kun haft dejlige oplevelser. Tak for turene Stine og Deniz.
Generel stemning i bilen:
Man føler sig altid tryg og i skønt selskab.
Fleksibilitet:
Selvom du bor i København og skolen er i Virum, kan man sagtens arrangere mødesteder i København, hvilket var en stor hjælp for mig.

Réponse de Koreakademiet
Fantastisk køreskole som har styr på…
Fantastisk køreskole som har styr på tingene med dygtige kørelære😊 havde Gunay som kørelære som var super dygtig underviser, med god humor og humør hvilket var med til at jeg fik kørekortet hurtigt som smør ☺️ Kan varmt anbefale køreakadamiet.
Gik på Heyway, Men skiftede med det samme...
Jeg gik på Heyway Køreskole, og startede i Januar i starten af året og har snart været igang et år nu.
Jeg fik afvide jeg skulle vente 2-3 mdr på en køreprøve.
Jeg vælger at tage kontakt til Deniz fra køreakademiet.
Jeg fik derefter fornøjelsen af, at køre med dk. bedste kørelære Gunay, og 2 dage efter, ringer han og har en prøve til mig. Min første køreprøve gik ikke, men gunay skaffede en prøve igen dagen efter som jeg bestod!
Er man lost i kørekort universet er køreakadamiet som stjerner i himlen som guider dig igennem, og kan skaffe køreprøver på ingen tid ☺️
En helt klar anbefaling, til dig som ikke ved hvor du skal starte.
Deniz og Gunay er de bedste kørelærere
Hej, var elev ude hos Køreakademiet og havde både Deniz og Gunay som kærelærer forløbet gik rigtigt godt og bestod både den praktiske og teoriprøven i første forsøg alt gik nemt og hurtigt. Gunay og Deniz er to virkelig gode kørelærer og hjælper utroligt meget, var meget glad for mit forløb
Hos dem. Kan klart anbefale Gunay og Deniz som kørelærer, tror ikke der findes bedre kørelærer i dk end dem.
Startede hos køre akademiet i sommers og lige fra starten. var der styr på det med deres online booking som var nemt og let at overskue. havde deniz som kørelærer som var grineren og gjorde at alle teori og kører timer var sjove. kan varmt anbefale det til alle.
Fantastisk Køreskole med friske
Fantastisk Køreskole med friske, sjove og unge Kørelærer som lærer godt fra sig 😊 jeg havde Gunay som Kørelærer og han var bare the Man med stort M, Bedste Kørelærer i DK. Fik hurtig teori og praktisk prøve. Stort tak!!!
Jeg kan varmt anbefale køreakademiet
Jeg kan varmt anbefale køreakademiet, hvis man står og skal have kørekort. Jeg var så heldig at få Gunay som kørerlærer, hvilket var en suveræn fornøjelse. Han var fleksible, behagelig og god at kører med hvilket gjorde oplevelsen og kørerturerne meget lærerige. DK BEDSTE KØRERLÆRER!!