Koreakademiet Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Tog mit Kørekort hos Deniz, og der var bare styr på det! Bestod alt i første hug pga. hans fleksibilitet og læren fra sig💪💪 Kan kun anbefale!

Jeg kom fra en anden køreskole, hvor det rent ud sagt var spild af tid, og penge. Herfra flyttede jeg til køreakdemaiet, hvor jeg fik min nuværende kørelærer Gunay, som jeg lærte rigtig meget af. Afsl... Voir plus

Den bedste køreskole nogensinde- var lynelev og blev færdig enormt hurtigt fordi læringen og teknikken kørelærerne har er ekstrem god!. Kan kun anbefale denne køreskole. Jeg bestod køreprøven på først... Voir plus

Jeg er virkelig imponeret over denne køreskole! Shahid var super venlige og hjælpsomme. Han tog sig tid til at forklare alt grundigt og gav mig masser af selvtillid bag rattet. Køretimerne var båd... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

228 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Koreakademiet er helt klart en…

Koreakademiet er helt klart en anbefaling fra min side. God pris, med gode, søde kørelærer der giver en rigtig god forståelse på vejen og teorien. Jeg vil anbefale shahid der både tager automat og manuelt gear. Alt i alt rigtig god oplevelse og god kørelærer.

4 juin 2025

Shahid er en fantastisk kørelærer

Shahid er en fantastisk kørelærer! Meget opmærksom, rolig og utrolig tålmodig – man føler sig hurtigt tryg og godt tilpas bag rattet sammen med ham. Han forklarer tingene klart og forståeligt og tilpasser undervisningen til ens niveau. Jeg fik mit kørekort på kun en måned, og han var super effektiv til at finde tider til både teori- og køreprøve. Alt i alt en professionel og støttende underviser, som jeg stærkt kan anbefale til alle

8 mai 2025

Fantastisk kørelærer!

Fantastisk kørelærer!

Jeg har netop bestået køreprøven, og det er i høj grad takket være min dygtige og tålmodige kørelærer. Undervisningen var super professionel, tryg og effektiv – og der var altid plads til både grin og læring. Jeg følte mig godt forberedt hele vejen igennem.

Kan varmt anbefales!

2 mai 2025

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, med gode kørelærere. Shahid var den bedste kørelærer man kunne forstille sig, han var altid meget rolig, sjov og bare virkelig dygtig til hans arbejde. Han hjalp med at få en til at føle at man sagtens kunne køre bil. Kæmpe anbefalning herfra. 😊😊

22 avril 2025

God køreskole

God køreskole, med gode kørelærer. Kan klart anbefales, især Shahid der hjalp til jeg bestod begge prøver i første forsøg😁😁

26 mars 2025

Fremragende køreskole

Mega God køreskole. Gik muligheden at lave alt teori online i form af selvstudie. Denniz er den bedste kørelærer man kan få. Alt gik som smurt.
10/10.

12 mars 2025

Kan klart anbefale køreakademiet som…

Kan klart anbefale køreakademiet som køreskole da man godt bliver forberedt til både teori-og køreprøve. Kan i sær anbefale min kørelærer Shahid da han var en god lærer og var rigtigt god til at finde køreprøver hurtigt!

25 février 2025

stor anbefaling

ka varmt anbefale køreakademiet. kan især anbefale Umar som hjalp mig med at bestå teori- og køreprøve første forsøg.

20 février 2025

Jeg kan varmt anbefale Køreakademiet

Jeg kan varmt anbefale Køreakademiet, da jeg har haft en rigtig god oplevelse med dem. Forløbet er fleksibelt og tilpasset mine behov, hvilket gjorde at det ikke gik ud over min skole. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.
Min kørelærer, Umar, har været en stor hjælp gennem hele forløbet. Han er utrolig dygtig, tålmodig og god til at give feedback, så man altid føler sig tryg og godt forberedt. Hans undervisningsstil gjorde, at jeg følte mig rustet til både teori- og køreprøve.
Alt i alt har min oplevelse med Køreakademiet været rigtig positiv, og jeg kan derfor stærkt anbefale dem til andre, der ønsker at tage kørekort.

30 janvier 2025

Tag kørekort her !!!

Virkelig god køreskole, selvom jeg personligt var en lidt udfordrende elev gav de aldrig op. Især Shahid var en kæmpe hjælp og støtte som aldrig mistede håbet (gennem hele forløbet), hvilket jo resulterede i at jeg til sidst endte med mit kørekort.

Overordnet set en rigtig god køreskole med fantastiske kørelærere. 😊

10 janvier 2025

stabil køreskole

Rigtig godt kørekortsforløb hvor alt er meget fleksibel i forhold til ens teori timer og køretimer.

Kæmpe anbefaling til Shahid, rigtig fleksibel og var altid klar med tider til at køre og booking af prøver. Dumpet min første køreprøve hvor han så fandt en direkte en uge efter. Køretimerne føltes som at køre en normal tur så kæmpe anbefaling

9 janvier 2025

Vælg Shahid som kørelærer!

Jeg bestod i første omgang, og havde en god oplevelse gennem hele forløbet.

God teori, og rigtig god kørsel. Især køreprøvebestilling gik hurtigt, og jeg skulle ikke vente længe efter, min første prøve blev aflyst, før jeg havde en ny - jeg havde Shahid, som jeg klart kan anbefale!

8 janvier 2025

rigtig god køreskole

jeg havde deniz og han er en virkelig god kørelærer
bestod begge prøver i første forsøg
gode online muligheder for øvelse af teoriprøver også

19 décembre 2024

klar anbefalelse

Kan helt klart anbefale køreakademiet, her især Shahid, som var min kørelærer. Han var rigtig god til at lære fra sig og var hurtig til at finde køreprøver!

19 décembre 2024