⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Køreskolen På Toppen! Jeg har taget både almindeligt kørekort og trailerkort hos Mikael og Tonny, og begge forløb har været en... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig søde kørelærer. Det var en fornøjelse at gå på køreskolen på toppen. Hver gang nogen spørger om hvilken køreskole de skal vælge siger jeg altid Køreskolen på toppen fordi den er virkelig rar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Titel: 🌟🌟🌟🌟🌟 VERDENS BEDSTE SERVICE! Fejlen var 100% min - Køreskolen på Toppen lever fuldstændig op til deres navn! 🙌🔥 Hold da op en klasse oplevelse! 🚀 Man skal ledte længe efter så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Første gang jeg forsøgte at tage kørekort stoppede jeg undervejs, eftersom jeg aldrig blev tryg bag rettet eller med den kørelærer jeg havde. Så prøvede jeg igen med denne køreskole og med Mikael... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Køreskolen på Toppen – Din sikre vej til kørekortet Hos Køreskolen på Toppen er vi dedikerede til at give dig den bedste og mest professionelle undervisning, så du kan opnå dit kørekort på en tryg og effektiv måde. Vores erfarne og engagerede kørelærer sørger for, at du får både den teoretiske viden og praktiske erfaring, der er nødvendig for at blive en sikker og selvsikker bilist. Vi tilbyder skræddersyet undervisning, der tilpasses dit tempo og behov. Uanset om du er nybegynder, har brug for ekstra hjælp eller ønsker at forbedre dine køreevner, er vi her for at støtte dig hele vejen. Vores fleksible undervisningstider gør det nemt at få plads til kørelektionerne i en travl hverdag. Vi er stolte af vores høje beståelsesrate og den positive feedback, vi modtager fra vores elever. Hos os er du i trygge hænder, og vi stræber altid efter at gøre din køreskoleoplevelse både lærerig og behagelig. Vælg Køreskolen på Toppen og få et solidt fundament for dit kørekort – vi guider dig til toppen! Vi har køreskoler i Farum, Frederiksværk, Helsinge og Hornbæk. Besøg os på www.koreskolenpaatoppen.dk for mere information og tilmeld dig allerede i dag! Mvh. Mikael & Tonny Www.Koreskolenpaatoppen.dk info@koreskolenpaatoppen.dk Tlf: 60182518
Coordonnées de contact
Rundinsvej 67, 3200, Helsinge, Danemark
- Info@koreskolenpaatoppen.dk
- www.koreskolenpaatoppen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
super
Vil klart anbefale køreskolen på toppen. Det har været et mega trygt og godt forløb
Det var en fornøjelse fra start til…
Det var en fornøjelse fra start til slut at tage mit kørekort "På toppen"
Mikael og Tonny er bare nogle rigtig gode kørerlærer.
Kan klart anbefale at vælge skolen

Réponse de Koreskolen på toppen
Super fed tid hos Mikael han er en mega…
Super fed tid hos Mikael han er en mega god lærer og han var god til at lære mig alt det jeg skulle bruge til prøven
Mikael var til utrolig stop hjælp med…
Mikael var til utrolig stop hjælp med at gøre mig klar til praktisk prøve kan klart anbefales til andre der vil tage kørekort
Fantastisk køreskole hos Tonny
Jeg vil gerne siger tusind tak for at være elev hos Tonny. Han er dygtig, sød, professionel, forstår elev, har god tålmodighed, kan forklare og anbefaler alting om korrekt og sikker kørsel, så jeg følte mig tryg hver gang jeg kørte hos ham. Jeg er udlænding og havde svært ved at køre pga. sprog vanskelighed og har ingen erfaring med kørsel fra mit hjemland. Men trods det fik jeg en rigtig god oplevelse hos Tonny. ☺️🙏
Super fleksibel & kompetente kørerlærer.
Hele forløbet med at tage BE hos Tonny og Mikael var super fint, og mit behov for en fleksibel tilgang blev opfyldt til fulde.
Både teori og praktik blev udført med stor fokus på korrekt individuel indlæring sammensat i et godt miljø, en god struktur samt præsentation af konkrete situationer til nem læring.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Fantastisk oplevelse
Jeg havde Mikael som kørelærer og han var super tålmodig og forstående overfor min angst. Virkeligt godt forløb. Bestod både teori og køreprøve første gang. Denne køreskole anbefales fuldt ud.
Jeg vil gerne dele min fantastiske…
Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med min køreskole, hvor jeg havde den bedste kørelærer, Tonny. Han var tålmodig, informativ og gjorde hver lektion sjov. Tonny gav mig selvtillid bag rattet og hjalp mig med at forstå alle aspekter af bilkørsel. Jeg følte mig altid tryg og godt vejledt, hvilket gjorde læringsprocessen meget behagelig. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til alle, der ønsker at få deres kørekort!
Rigtig god køreskole!
Rigtig god køreskole!
Man kan komme hurtigt igennem det og de har meget godt styr på det hele.
Mega god køreskole
Mega god køreskole, kan klart anbefales
Mega søde og dygtige Kørelærer som har meget fleksible tider!!:)
JEG RAMTE TOPPEN!
Jeg ramte toppen! Jeg har haft en rigtig god tid på holdet. Køreskolen har haft styr på processen og har givet sig tid til at behandle hver enkelt elev med god omtanke. Jeg anbefaler klart køreskolen, hvis du skal tage kørekort. Kan kun rose Junaid, han er nok den kørerlærer alle drømmer om!

Réponse de Koreskolen på toppen
Jeg havde en rigtig god tid på toppen
Jeg havde en rigtig god tid på toppen, og en verdens klasse køre lære junaid, han er meget, god til at forklare og lære dig under din køretimer. Bestod første gang i både teoriprøve og køreprøve
De sjoveste køreskole lærere
Den bedste køreskole nogensinde, bestod teoriprøve og køreprøven i første hug. De er alle sammen søde og rigtige gode til at lære. Hvis du ikke vil have en kedelige køreskole lærer, burde du helt klart vælge Køreskolen på toppen😌👍🏻

Super god oplevelse!
Gode til at lære fra sig og super venlige kørelærer. Klar anbefaling!

Réponse de Koreskolen på toppen
Min datter har lige bestået sin…
Min datter har lige bestået sin køreprøve i dag. Hun har været så glad for at gå hos Michael & Tonny. De er super med de unge mennesker. Jeg som forældre fik lov at kører med, og det var virkelig en fornøjelse. Vi ses igen til April, når sønnen skal starte hos køreskolen på toppen👍

Fantastisk køreskole
Jeg har lige bestået hos køreskole på toppen. Det var en kæmpe fornøjelse at køre med dem. Altid hyggeligt og hjalp mig der hvor det var nødvendigt. 6 stjerne hvis jeg kunne det!!

Bedste køreskole
Bedste køreskole. Super gode kørelærer og god undervisning.
De er meget hjælpsomme og gør det skide godt.
Kan klart anbefales.
God køreskole
Kan klart anbefale køreskolen på toppen. Søde kørelærere og god service. Bestod teoriprøve og køreprøve i første hug.
God oplevelse!
God oplevelse!
Super søde kørelærere, der er tålmodige og gode til at lære fra sig.
Derudover er de gode til at skaffe både teoriprøve og køreprøve hurtigt, så man ikke skal vente for længe på det.
Jeg ville helt klart anbefale at tage kørekort hos dem.
L’expérience Trustpilot