Koreskolen på toppen  Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Virkelig søde kørelærer. Det var en fornøjelse at gå på køreskolen på toppen. Hver gang nogen spørger om hvilken køreskole de skal vælge siger jeg altid Køreskolen på toppen fordi den er virkelig rar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Titel: 🌟🌟🌟🌟🌟 VERDENS BEDSTE SERVICE! Fejlen var 100% min - Køreskolen på Toppen lever fuldstændig op til deres navn! 🙌🔥 Hold da op en klasse oplevelse! 🚀 Man skal ledte længe efter så... Voir plus

L'entreprise a répondu

Første gang jeg forsøgte at tage kørekort stoppede jeg undervejs, eftersom jeg aldrig blev tryg bag rettet eller med den kørelærer jeg havde. Så prøvede jeg igen med denne køreskole og med Mikael... Voir plus

Mega søde kørelærere (især Tonny). Virkelig den bedste oplevelse, og jeg fik da også kørekortet på første skud med alle prøver her! 10/10

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Køreskolen på Toppen – Din sikre vej til kørekortet Hos Køreskolen på Toppen er vi dedikerede til at give dig den bedste og mest professionelle undervisning, så du kan opnå dit kørekort på en tryg og effektiv måde. Vores erfarne og engagerede kørelærer sørger for, at du får både den teoretiske viden og praktiske erfaring, der er nødvendig for at blive en sikker og selvsikker bilist. Vi tilbyder skræddersyet undervisning, der tilpasses dit tempo og behov. Uanset om du er nybegynder, har brug for ekstra hjælp eller ønsker at forbedre dine køreevner, er vi her for at støtte dig hele vejen. Vores fleksible undervisningstider gør det nemt at få plads til kørelektionerne i en travl hverdag. Vi er stolte af vores høje beståelsesrate og den positive feedback, vi modtager fra vores elever. Hos os er du i trygge hænder, og vi stræber altid efter at gøre din køreskoleoplevelse både lærerig og behagelig. Vælg Køreskolen på Toppen og få et solidt fundament for dit kørekort – vi guider dig til toppen! Vi har køreskoler i Farum, Frederiksværk, Helsinge og Hornbæk. Besøg os på www.koreskolenpaatoppen.dk for mere information og tilmeld dig allerede i dag! Mvh. Mikael & Tonny Www.Koreskolenpaatoppen.dk info@koreskolenpaatoppen.dk Tlf: 60182518

Excellent

TrustScore 5 sur 5

128 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Helt igennem et fantastisk forløb

Helt igennem et fantastisk forløb hos kører skolen på toppen, kan kun anbefale at du tager kørekort hos dem

8 mai 2024

Hej Jonas
Det har været en fornøjelse at have dig med på holdet
Ud og få vind i håret i din cabriolet
God sommer

Mvh. Mikael og Tonny

Trailer kort på kun 4 dage👍

Det var super godt fra start til slut tog det kun 4 dage til trailer kort og så var den hjemme så jeg kan kun anbefale dem det kørte bare

8 mai 2024

Réponse de Koreskolen på toppen

Tak for den fine anmeldelse
Vi går hvad vi kan for ikke at trække det hele i langdrag
Tak for tilliden

Mvh.Tonny og Mikael

Topkarakter kørelærer!!

Jeg havde fornøjelsen af at lære at køre hos Tonny, og hele oplevelsen var fantastisk. Tonny er utroligt dygtig, tålmodig og professionel.

Hver køretime var velstruktureret og tilpasset mine individuelle behov og fremskridt. Han formåede at skabe et trygt og tillidsfuldt miljø, hvilket gjorde mig mere selvsikker bag rattet.

26 octobre 2023

Tak for alle stjernerne 👍

Vi prøver at skabe trykke rammer for alle vores elever
Nogle gange må det også godt være sjovt 👍

Tak for tilliden

Mvh. Tonny og Mikael
Tlf: 60182518

Forløbet hos Tonnys køreskole gik bare…

Forløbet hos Tonnys køreskole gik bare så godt. Så glad for at jeg valgte ham. Han var både rolig, professionel og har humor. Så kun rosende ord herfra, han kan varmt anbefales.

6 février 2024

Hej Marlies

Dejligt du syntes godt om forløbet og håber du får brugt alt hvad du har lært

Tak for tilliden 🙏

Mvh. Tonny og Mikael

Nemt og godt

Det hele gik nemt, og jeg lærte det vildt hurtigt

1 août 2023

Hej Magnus
tak for anmeldelsen og alle stjernerne
yes vi prøver at få vores elever hurtig igennem så dejligt i sætter pris på det

god sommer

Mvh Team køreskolen på toppen

Fantastisk oplevelse med at få…

Fantastisk oplevelse med at få trailerkort hos jer, kørelærer Tonny, kan kun anbefales alt gik lige efter bogen 😊

1 octobre 2023

Hej Rasmus
Tonny elsker hver stjerne der kommer
tak for anmeldesen

god sommer

Kørekort til Trailer

En helt igennem positiv oplevelse med kompetente kørelærer og godt udstyr ( trailer og bil) som medvirkede til at jeg bestod i første forsøg.
Meget fin fleksibilitet ifm tider til træningskørsel

30 septembre 2023

Hej Jan
Tak for alle stjernerne og anmeldesen
vi prøver at tilrettelægge forløbet så det passer både elever og privatlivet

god Sommer

Mvh Team køreskolen på toppen

10/10 vil prøve igen (uden at betale;))

Det var en fantastisk oplevelse at være såkaldt elev hos Tonny. Han er meget sød og charmerende, og er meget snakkesalig.

10 août 2023

Réponse de Koreskolen på toppen

Vi elsker vores "elever" og alle kan bare komme forbi og få en kop kaffe og få endnu en hyggesnak

tak for dobbelt op på stjernerne :-)

God sommer

Trailerkort i første forsøg

super forløb, alt gik som håbet, trailerkort i hus i første forsøg takket være dygtig kørerlærer, tak for hjælpen!

Derudover skal nævnes at bilen som blev brugt til undervisning og prøve er rigtig fin, med bakkamera, som gør det hele nemmere.

16 avril 2024

Hej Lasse

Tak for den flotte anmeldelse og alle stjernerne
vi prøver at holde bilerne præsentable og velkørende så at i også sætter pris på det er dejligt at høre
vi ses

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, styr på det hele. Jeg havde en mega god oplevelse selvom jeg ikke bestod begge ting i første hug😄
Kan virkelig anbefale køreskolen !

11 avril 2024

Hej Natasja
Tusinde tak for den flotte anmeldelse og alle stjernerene

håber du nyder livet bag rettet

Super god oplevelse!

Super god oplevelse. Der var tjek på alt, og jeg bestod både teori, og køreprøve første gang. Havde Tonny som teorilærer, og Mikael som kørelærer, og de var begge to super erfarende og søde. Vil klart anbefale til alle.

12 avril 2024

Hej Oliver
Tak for anmeldesen og alle stjernerne
håber du nyder tilværelsen bag rettet

Varm anbefalding

Har haft en rigtig god oplevelse med køreskolen, Mikael har været en rigtig god støtte. Kan klar anbefaldes🌸🥳 Tonny, rigtig god og klar teorilærer. Alt spiller.

11 avril 2024

Hej Aya

Tak for anmeldesen og alle stjernerne
håber du nyder tilværelsen bag rettet

Mikael kan varmt anbefales

Mikael er en helt utrolig dygtig, rar og imødekommende kørelærer. Han er tålmodig og forklarer tingene simpelt og enkelt for de unge.
Begge vores børn har taget deres kørekort hos Køreskolen på Toppen. Michael sørgede hurtigt for teoriprøve og køreprøve, når de var klar. Ingen lange ventetider på det.
Vores datter skiftede fra en anden køreskolen og over til Mikael, hvor tingene bare kørte som smurt fra hun startede til slut. Kan varmt anbefales

10 janvier 2024

Réponse de Koreskolen på toppen

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og alle stjernerne
Det varmer og gør en stolt når andre syntes at man gør det godt 👍

Michael er fantastisk og passioneret…

Michael er fantastisk og passioneret omkring sit fag. Blev rigtigt godt klædt på til at bestå begge prøver i første hug. Kan på det varmeste anbefale at tage sit kørekort hos Michael ⭐⭐⭐⭐⭐

29 février 2024

Réponse de Koreskolen på toppen

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og alle stjernerne vi ses på vejene på toppen af Sjælland

Mega god oplevelse

Jeg startet på kørekort med en ven i oktober 23 og er netop nu blevet færdig med det. Jeg havde Mikael til teori og kørsel, og der er intet dårligt at sige, glad, venlig samt snaksaglig. Han er også god til at forklare og evt omformulere hvis man ikke fanget den første gang.
Overall kan kun stærkt anbefales!!

19 février 2024

Bedste køreskole!

Bedste og sødeste kørelærer på hele Nordsjælland. Bestod køreprøven i første forsøg. Kæmpe fornøjelse!

31 janvier 2024

Den bedste køreskole der findes

Den bedste køreskole der findes

12 février 2024

Bedste køreskole

Tonny er en fuldstændig fantastisk kørelærer. Og min eneste fortrydelse er, at jeg ikke startede hos ham, men en anden køreskole, som ikke når ham til sokkeholderne, både hvad angår faglig viden, overblik, samt hans evne til man fuldstændig slapper af.

Bilerne har mærket Rolls royce som det ypperste. Kørelærerne har Tonny.

5 janvier 2024

Réponse de Koreskolen på toppen

Synes det en virklige god køreskole med…

Synes det en virklige god køreskole med en kører lærer der er nem at snakke med og venlig

18 janvier 2024