Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goede service! Wij hebben eerst een gratis consult gehad waarbij goed advies werd gegeven en tips om kosten te besparen zoals zelf de kabel ingraven. De kabel werd netjes aan ons geleverd door l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prettig bedrijf dat afspraken nakomt. Geen offerte via foto's maar gewoon langskomen. Geeft een gevoel dat de kant serieus wordt genomen. Er moest 40 m worden gegraven. werd keurig geregeld. prijzen c... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op laadpaaltotaal Enkhuizen ben ik uitgekomen vanwege de goede reviews. Het eerste contact was bij ons thuis en prettig. Doorgenomen wat we wilde en kon. Op de afgesproken dag regende het enorm maar... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Borne de recharge pour véhicules électriques

Écrit par l'entreprise

Leveren en installeren van laadpalen, laders en laadoplossingen voor thuis, VvE of bij bedrijf. Wij werken samen met meerdere A-merk laadpaal leveranciers. Zo zijn wij de one stop shop: * gratis intake op locatie * installatie door eigen monteurs * eigen servicedesk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,8

Tous les avis

75 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bereikbaar en top service tegen scherp tarief

Ik heb bij Laadpaaltotaal.nl een nieuwe laadpaal gekocht. Ik kende het bedrijf niet en ben dus afgegaan op reviews hier. Vanaf het eerste telefonische contact met Ruben was het voor mij een positieve ervaring. Het hele traject is zeer soepel verlopen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en zowel Ruben als Nick namen uitgebreid de tijd om al mijn vragen geduldig en deskundig te beantwoorden.

De installatie was prettig, professioneel en volledig foutloos. Wat echt opviel, is dat zij de extra stap hebben gezet om het proces voor ons volledig probleemloos te laten verlopen. Uitstekende service van begin tot eind — absoluut een aanrader!

9 décembre 2025

Verademing

Gekkenhuis binnen het bos van de laadpaal aan huis.
Foto's en weet ik niet wat opsturen.
Gebeld worden door het ene en andere bedrijf.
Maar toen kwam ik terecht bij laadpaaltotaal.
Ruben die gewoon bij je thuis komt en alles in de meterkast naloopt.
Goed advies en binnen 1,5 week een aansluiting voor een zeer redelijke prijs.
Gewoon een monteur die ook binnen het bedrijf werkt en alles goed uitlegt en zelfs de apps instaleer op je telefoon.
Bedankt voor alles.

4 décembre 2025

Afspraak is afspraak; betrouwbaar

Ruben zit er bovenop. Schakelt snel. 2 dagen na opdracht is de Peblar laadbox geïnstalleerd. Geen gezeur achteraf. Gewoon afspraak is afspraak. Wat een verademing tussen al die 'installateurs' die elk extra schroefje en nippeltje in rekening brengen tegen exorbitante prijzen.

13 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle en correctie installatie

De Alfen laadpalen, die de oude EVBox infrastructuur moesten vervangen, zijn snel en correct geïnstalleerd en werken naar tevredenheid. De techniek is anders waardoor de laadsnelheid lager ligt dan de oude laadpalen.

We zijn met de nieuwe laadpalen ook overgestapt naar een nieuwe backoffice (Laadnet), dat is erg beperkt/nog niet volledig functioneel.

7 novembre 2025
Logo de Laadpaaltotaal

Réponse de Laadpaaltotaal

Bedankt voor de review! Ik kon de gegevens niet terug vinden onder de naam DW Aalsmeer, maar ik kom graag nog even in contact. Een lader heeft namelijk verbinding met een groepenkast / aardlekautomaat waardoor deze dezelfde stroom toegewezen krijgt als de oude laadpaal. Ik wil je dan ook graag helpen en een stukje extra uitleg geven.

Installatie Peblar laadunit.

Afgelopen week een laadunit aan de gevel laten monteren. Van offerte tot installatie keurig geholpen!. De installateur deinsde er niet voor terug om in een vochtige kruipruimte te duiken. Alles nadien duidelijk uitgelegd via de app. Zeer tevreden met het eindresultaat!

Service met *****

Een buitengewoon betrouwbaar bedrijf met prima medewerkers en hebben ons veel wel bespaard met aanbieding Zaptec het laadpaal product. Klein en flexibel bedrijf met korte lijnen en daardoor snelle reactie op installatie en After-sale services. Aanrader!

22 novembre 2025

Goed werk

Vijf offertes gevraagd bij vijf verschillende laadpaal-bedrijven. LaadpaalTotaal was de enige die rustig de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. De rest was of enkel een automatisch formulier in de mail, of een gehaast gesprek van twee minuten. Ik voelde me hier weer klant.

De aanleg is zeer professioneel gedaan. Er werd meegedacht (leiding kan beter hier door de grond, locatie hier heeft deze voor en nadelen) en heel netjes gewerkt terwijl de kabel bij ons in de meterkast krijgen niet heel eenvoudig was. De installateur was ook heel vriendelijk en heeft toegelicht waar onduidelijkheden waren.

Niets dan lof voor dit bedrijf. Nuance is dat je een bedrijf pas goed leert kennen als er iets mis gaat. Maar dat is hier niet gebeurd. Andere nuance is dat er met freelancers gewerkt wordt. Daar zal het bedrijf goede keuzes in moeten maken. Dat was hier in ieder geval zo.

Zeer tevreden !!

Via de website van Laadpaal Totaal om een offerte gevraagd voor het plaatsen van een laadpaal.
Werd snel daarna telefonisch benaderd door Ruben.
Ben uitgebreid en goed geadviseerd en snel daarna een scherpe offerte ontvangen voor het plaatsen van een Peblar laadpaal. Ook de paar vragen die ik daarna nog had en het contact met Ruben over de plaatsing verliep zeer prettig. Gisteren is de Peblar wallbox geplaatst en niets dan lof over de installateur Jaimie.
Super netjes gewerkt, bestrating weer netjes teruggeplaatst en na een paar uur een werkende wallbox. Absolute aanrader en zonder meer 5 sterren waard !

Noté 5 sur 5 étoiles

Zaptec Go laten installeren; zeer tevreden!

In november 2025 een Zaptec Go laten installeren door Laadpaaltotaal. Ging allemaal hartstikke soepel. Snel en direct contact met Ruben en de installatie door Nick ging vlot en volgens planning. Laadpaal doet wat ie moet doen en ziet er mooi uit. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

14 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbaar, duidelijke afspraken en nette prijzen

Dit is de 2e keer dat wij door LaadpaalTotaal een laadpaal hebben laten plaatsen. Na de eerste keer waren wij al zeer tevreden, en de 2e keer doet daar niets aan onder. Fijne samenwerking met LaadpaalTotaal, er wordt van begin tot eind goed meegedacht en gekeken naar de mogelijkheden en wensen.
En dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs.
Hartelijk bedankt LaadpaalTotaal.

13 novembre 2025

Fijn bedrijf

Scherpe offerte. Komen afspraken na. Fijne monteur die alles keurig uitlegt. Nadien nog even gebeld omdat iets niet lukte. Telefoon werd gelijk beantwoord en probleem gelijk opgelost. Super.

10 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Een heel goed, betrouwbaar en prettig bedrijf

Keurig bedrijf ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Communicatief erg sterk en bij installatie goede gesprekken en goede uitleg gehad. Als er iets iets goed bereikbaar en snel een oplossing. Wij zijn dik tevreden en raden een ieder dit bedrijf aan.

30 septembre 2025

Ik sluit mij aan bij de vorige 5*reviews

Ik sluit mij aan bij de vorige reviews: uitstekend geadviseerd door een kleinschalig bedrijf, korte communicatie lijnen, zorgvuldige installatie en uitleg. Gewoon 5 sterren service, al is dat niet meer zo gewoon.

15 octobre 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus