Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goede service! Wij hebben eerst een gratis consult gehad waarbij goed advies werd gegeven en tips om kosten te besparen zoals zelf de kabel ingraven. De kabel werd netjes aan ons geleverd door l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prettig bedrijf dat afspraken nakomt. Geen offerte via foto's maar gewoon langskomen. Geeft een gevoel dat de kant serieus wordt genomen. Er moest 40 m worden gegraven. werd keurig geregeld. prijzen c... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op laadpaaltotaal Enkhuizen ben ik uitgekomen vanwege de goede reviews. Het eerste contact was bij ons thuis en prettig. Doorgenomen wat we wilde en kon. Op de afgesproken dag regende het enorm maar... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Borne de recharge pour véhicules électriques

Écrit par l'entreprise

Leveren en installeren van laadpalen, laders en laadoplossingen voor thuis, VvE of bij bedrijf. Wij werken samen met meerdere A-merk laadpaal leveranciers. Zo zijn wij de one stop shop: * gratis intake op locatie * installatie door eigen monteurs * eigen servicedesk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,8

Tous les avis

75 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Correcte en snelle levering

Via een familielid (vader) bij LaadpaalTotaal uitgekomen. Zeer cerrect en snel geholpen door Ruben. Offerte lag al binnen 5 uren in de mailbox. Na een kleine aanpassing is het hele offerte traject binnen 24uur voltooid met een afspraak met de monteur Nick.
Nick was mooi op tijd en heeft precies de laadpaal precies gemonteerd waar deze bedacht was. Zeer nette monteur die alles heeft uitgelegd en pas wegging nadat we ook getest hadden of de auto daadwerkelijk werd opgeladen!
Zeker een aanrader.

5 juillet 2024

LaadpaalTotaal is een toppertje

In het voortraject wordt alles goed uitgelegd en meegedacht over oplossingen. Ze nemen ook snel contact op en zijn goed bereikbaar voor vragen. Je ontvangt een duidelijke offerte en factuur. De installateur werkt heel netjes en legt ook weer alles goed uit. Ik ben dus erg blij met de service en kwaliteit van het geleverde werk. Ik kan ze zeker aanraden!

28 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

een aanrader voor laadpalen!

In een telefonisch overleg met Ruben werden de zaken besproken, nader begrijpelijk uitgelegd en de dag later bevestigd met een goede, uitgewerkte offerte.
Mijn nadere vragen werden rap en adequaat beantwoord. Binnen twee weken is de laadpaal geleverd en door Chris zorgvuldig geplaatst en aangesloten. Na uitleg van de relevante apps is de monteur na bijna 4 uur weer vertrokken.

18 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Adequaat, meedenkend en mooie prijsstelling

Na een prettig telefonisch onderhoud omtrent de installatie van een wallbox, die ook nog eens binnen een week kon worden geïnstalleerd, kwam de offerte zoals afgesproken de volgende ochtend. Een aanzienlijkverschil met andere offertes, direct akkoord gegeven. Op de dag van installatie was de monteur mooi op tijd aanwezig, meedenkend en oplossingsgericht werd in 4 uur tijd de wallbox op de door ons gewenste plaats opgehangen en bedrijfsklaar gemaakt.
Goede uitleg van de monteur omtrent werking en de werking van de apps maakten de zaak rond.
Kortom een uiterst positieve ervaring.

5 juin 2024

Zoek niet verder

Na veel onderzoek in het bos der laadpaalinstalleurs bij Laadpaal Totaal uitgekomen. Prettig contact met Ruben die vakkundig, vriendelijk en no-nonsens de mogelijkheden schetst. Offreert daarnaast ook scherp en helder. Installatie zelf vond plaats door bekwame en beleefde monteur die in alle rust een prachtige Zaptec Go installeert en inclusief een Tibber-pulse alles werkend oplevert. Dikke aanrader dus!

31 mai 2024

Zaptec lader geinstalleerd

Op basis van prettig telefonisch contact en reviews gekozen voor Laadpaaltotaal. Goed meegedacht over de beste oplossing en advies gekregen. Snel geleverd en geïnstalleerd door kundige monteur. Aanrader!

22 mai 2024

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring. Installatie kon snel en altijd bereid om je te helpen met een eerlijk en zinvol advies. Alles volgens afspraak en gewenst resultaat. Fijn zaken doen!

15 mai 2024

Prima ervaring ! Aanrader

Via een offerte site met laadpaaltotaal in contact gekomen. Daarbij al aangegeven wat mijn thuis-situatie was. Hierbij is een goed advies gekomen met een goed uitgewerkte offerte. Na het accorderen van de offerte was er al heel snel een datum beschikbaar om de wallbox te installeren. De monteur heeft erg netjes gewerkt en keurig geinstalleerd. Zowel in de meterkast als buiten aan de muur. Inmiddels al meer 250 kWh geladen zonder problemen. Ik zou dit bedrijf aanraden als je een scherpe prijs en toch goede service wilt hebben! Bedankt.

19 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een Wallbox laten installeren, door de TOP bedrijf.

Een Wallbox laten installeren, door Laadpaaltotaal. Na een mailtje kwam de eigenaar van het bedrijf snel langs om te kijken wat voor wensen ik had. Aardige en vakbekwame ondernemer. Hij adviseerde goed en binnen een dag had ik een offerte per mail. Scherpe prijs en binnen 2 weken kon de Wallbox geïnstalleerd worden. Aardige vakbekwame monteur, die netjes werkte en de installatie vakkundige installeerde. Bestrating werd perfect achtergelaten 👍👍 Top bedrijf dat ik kan aanbevelen !

3 mai 2024

Topervaring

Ik ben altijd vrij kritisch als ik reviews lees. Zo goed kan toch niet?
Het kan dus wel.

Laadpaal geplaatst. De mannen hebben vakwerk geleverd en het ziet er allemaal heel goed uit. Ben er blij mee.

Perfecte levering en communicatie.

Kees Bakker, Nieuw-Vennep

23 avril 2024

Gewoonweg mega goed!!!

Super snelle reactie en plaatsing kon ook snel. Meerdere bedrijven benaderd maar Ruben is absoluut de goedkoopste gebleken. Dacht ook goed mee. De installateur Nick is een absolute parel van een gozer. Geduldig, vriendelijk en gewoon goed in zijn werk. Kortom echt een aanrader om deze toppers in te schakelen!

17 avril 2024

Snel

Snel, vakkundig, netjes en sympathiek.
Faktuur binnen de geraamde kosten.

8 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Montage auto laad systeem.

De afspraak was snel gemaakt, de telefonische uitleg was super en lekker snel geregeld. Binnen een paar dagen na de afspraak stond de monteur voor de deur, lekker vroeg, daar houden wij van. De monteur had nog wat slimme ideeën, die heeft ie ook uitgevoerd tijdens de montage. Alles zeer netjes en vakkundig afgewerkt.
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en vakkundige mensen uit Enkhuizen. Ik kan niet meer dan 5 sterren geven, maar als het aan mij lag werden dit er 10 sterren.

10 avril 2024

Goed en vakkundig bedrijf

Duidelijke offerte, vakmanschap was er zeker aanwezig zowel voor de meterkast als Wallbox. Nick heeft de installatie perfect uitgevoerd en zeer netjes. Tevens een scherpe prijs, zeer tevreden een aanrader.

3 avril 2024

Prima bedrijf

Duidelijke en overzichtelijke offerte gekregen met een goede prijs. Ook de installatie van de Wallbox verliep prima. Netjes alles afgwerkt en zeer tevreden over het contact en de communicatie.

25 mars 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Installatie Pulsar max

Installatie: uitstekend
Geleverde apparatuur: prima
Info over geleverde apparatuur: uitstekend
Instructie/info na installatie: prima
Algehele communicatie: redelijk/goed

Waarom dan geen 5 sterren? Alles werkt prima, echter zowel bij de aanvraag als bij het huisbezoek aangegeven dat ik een vaste cat 6e kabelverbinding wilde hebben. Had vorig jaar de nodige grondkabels al aan laten leggen. Dit verzoek is niet meegenomen in de offerte. Ruben had dus een 2e aanvullende aanbieding moeten doen zodat ik zelf de keuze kon maken.

4 avril 2024
Logo de Laadpaaltotaal

Réponse de Laadpaaltotaal

Hoi Frank, bedankt voor de review! Dit helpt ons ook om te verbeteren. Veel laadplezier en als er vragen zijn, dan kun je ons altijd bereiken.

Zo hoort het!

Plezierige contacten, heldere communicatie en snelle levering. Installatie door deskundige monteurs die duidelijke uitleg gaven.
Tevreden klant.

26 mars 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus