De siger at de rykker ud i hele København, men det er en lodret løgn. Da jeg ringede fik jeg besked på at de alligevel ikke kørte ud til amagerbro. FALSK REKLAME OPDATERING: Når man så påtaler at d... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Vi ringede efter PB Låse & Sikring, fordi låsekassen på vores hoveddør var i stykker. Låsesmeden ankom inden for 30 min., lokaliserede opgaven og gik i gang. Han var bare super venlig og meget kompete... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale låsesmeden Peter. Jeg ringede akut, da min nøgle knækkede og sad fast i døren, og han trådte hurtigt til. Han var fremme inden for 30 minutter, var super flink og ydede hurtig o... Voir plus
Vi havde en bagtrappedør der var gået i baglås og ødelagt. Vi kontaktede en låsesmed der dels var meget dyrere og ikke havde tid. Efterfølgende ringede vi til PB låse hvor Peter gav os en rigtig fin p... Voir plus
Låsesmed i KBH & Nordsjælland Har du behov for en låsesmed fordi du f.eks. har låst dig ude, haft indbrud eller lignende bør du kontakte en låsesmed i KBH. Vi har 20 års erfaring og alle vore låsesmede er professionelle og kompetente og kan klare netop dit behov. Vi er hurtigt ude på din bopæl, og yder derfor den bedste service du kan forvente, hvis du bor i København og i Nordsjælland.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Peter var super hurtig til at møde op trods den sene tid. Servicen var i top og prisen var super god taget døren/låsens situation i betragtning. Såfremt jeg nogensinde får brug for hjælp i en lignende situation igen, så vil jeg uden tvivl benytte PB Låse & Sikring fremover.
5/5 herfra!
PB låse får 5 stjerner fra mig. Fik hjælp til omkodning af låse, efter at have fået stjålet taske med nøgler og alle oplysninger. 20 min efter opkald stod de på adressen. De varmeste anbefalinger herfra.
Super dygtig og kompetent låsesmed skulle have skiftet min låsecylinder, og det klaret de super hurtigt og godt, også til en fair pris!
Fantastisk service. Hurtig udrykning, søde folk og virkelig god pris. Får min varmeste anbefaling 🙏🏻
Super flinke sagde ja til at hjælpe med det samme, selv om det viste sig at være super besværligt gav han ikke op, og jeg kom ind i mit hus.
Meget stort plus herfra
Venlig hilsen Sanne
Virkelig flinke og super gode til deres arbejde. De dukkede op til hjælp med vores lås inden for 15 minutter! 5 stjerner herfra og min familie ved nu at hvis det brænder på igen, er det kun jer der skal kontaktes :)
Det er simpelthen den bedste service. Super søde og hjælpsomme og en fair pris kan kun varmt anbefale dem. Landets bedste låsesmed ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig god service og svarer hurtigt. Meget rimelige priser. Holder aftaler. I alt i alt låsesmed vi kommer til at benytte næste gang der er brug for en :)
Hurtig, serviceminded og rimelig pris for weekend udkald.
Tak for en rigtig god service samt hurtig udrykning! Stor anbefaling herfra!
Skrev min første mail til dem, om bestilling af ekstra nøgler for 2-3 ugers tid siden, samtidig med at min boligadministration eftersigende har kontaktet dem et par gange efterhånden. Har stadig ingen nøgle, eller svar, om hvornår den kommer.

Réponse de PB Låse & Sikring ApS
Tusind tak til PB låse & Sikring.
Vi havde låst os ude, 20-25 min senere Var døren låst op! Tak for god service og god pris!
Mvh Jacob A. Olsen
Peter er super hyggeligt og rigtig professionel. Vil til hver en tid anbefale ham og PB Låse & Sikring!

Réponse de PB Låse & Sikring ApS
25 minutter efter jeg ringede og bestilte omkodning af 4 døre og en postkasse stod der en mand fra PB låse.
Det hele gik meget hurtigt, og alt fungerer bare👍 kan klart anbefales.

Réponse de PB Låse & Sikring ApS
Super service. Imødekommende teknikere. Nemme at få fat på.
What's not to like? :)
Peter klarede opgaven nemt, hurtigt og var super imødekommende. Kan klart anbefales, hvis man sækker sin bilnøgle inde i bilen.
Dagens helt !!!
Fedt i kunne åbne låsen uden den gik i stykker.
Super god service bruger meget gerne igen
Virkelig god, hurtig, og professionel service. Kom inden for 20 min. Klart anbefalelsesværdig!
Jeg er glad for at de kunne hjælpe mig med en ekstra lås