OsloLab Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

Jeg fikk plutselig 4 pakker fra Lab Pharma med "Haircare" som jeg ikke kan huske å ha inngått noen avtale om. Ser at det er mange flere som har opplevd det samme. Da jeg ville avbryte abonnement... Voir plus

Lab Pharma är riktiga bedragare akta er!!! Inget svar från kundtjänst förens efter att du ansvarig för att stå för en abonnemangs avgift helt otroligt 90 kr blev helt plötsligt 2100 kr. Dom är svart... Voir plus

Svindel Min mor mottok inkasso og måtte bet nesten 3000 de fortsetter p sende varer selv om vi prøver å si opp. Ingen å ringe kun en mailadresse. Umulig å gå i en fornuftig dialog via mail!!! IKKE... Voir plus

Jeg vil også bekrefte det de andre har sagt. Jeg har prøvd å klage på vegne av en bekjent. Dette er et firma med umoralsk forretningsskikk, og misbruker helt bevisst lovverket for å tjene mest mulig p... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

103 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hold dere langt unna dette drittfirma

Hold dere langt unna dette drittfirma. De opererer med flere nettsider. Lab pharma, vitamin d3 (søk opp på nett). De er svindlere som ikke gir riktig opplysninger. De nekter min eldre mor å returnere varene og truer med inkasso dersom hun ikke betaler. Vi viser til loven men de nekter og sender standardiserte e-poster tilbake.

De nekter å kansellere ordren slik at mamma kan returnere varene og slippe å betale 2000 kr. Hvis det hadde gått an å gitt 0 stjerner, så hadde jeg gjort det.

10 juillet 2026

Svindel

Svindel, styr unna.
Ikke la deg lokke til å kjøpe noe som helst fra disse.
Min gamle på 82 år ble lokket til å få en prøve pakke på noen hårtabletter. Plutselig kom det 4 esker i posten og en faktura på 2000kr. Vi returnerte disse dagen, men får likevel diverse purringer. De viser til at man ikke kan returnere varer som inngår i et abonnement, men min gamle mor visste ikke at hun hadde abonnert på noe.Hun hadde bare sagt ja til en prøvepakke. Når man leser om disse « vindunderpillene» deres, så kan man ikke forvente resultater før etter minimum 6-8 måneder. What???? Så da måtte hun ha kjøpt mange pakker til. Så dårlig gjort å lure gamle damer ( og andre) til å abonnere på produkter der man ikke forteller i klartekst hva dette innebærer. Fy skam, SÅ dårlig. Skikkelig drittfirma. Kundeservice er ikke et ord som burde være i deres vokabular for det eksisterer overhodet ikke. Har klaget og fått saksnr, men uten at vi får svar, kommer bare nye purringer. ALDRI handle noe som helst hos dette firmaet. Fortjener ikke den ene stjernen heller, men ingen mulighet til å gi null stjerner.

15 juillet 2026

bluff

Betala ALDRIG fakturorna de skickar. Det är så deras företag fungerar, genom att hota och ta pengar från människor som är rädda för Kronofogden. Jag fick en faktura på 1999 kr i augusti förra året och har inte betalat den hittills. Jag har skickat flera mejl till dem där jag förklarat att jag bestrider fakturan och att jag inte har prenumererat. Jag hotade tillbaka genom att säga att jag skulle ta ärendet till domstol och bestrida det där. Efter det har de inte skickat några fler fakturor eller avgifter. Jag ber er att inte betala fakturorna och att ignorera detta företag, eftersom de ändå inte kommer att göra någonting åt det. Skam över de människor som arbetar bakom detta företag.

12 juillet 2026

⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆

Min upplevelse av Lab Pharma har varit mycket dålig.

Jag beställde det som jag uppfattade som ett proverbjudande efter att ha sett reklam på Snapchat. Jag förstod inte att beställningen innebar ett löpande abonnemang.

Jag fick aldrig den första fakturan utan endast ett SMS om att den redan var förfallen. Samma dag som jag upptäckte abonnemanget mejlade jag företaget och sade upp det, men fick inget svar. Trots det skickades en ny leverans med en faktura på nästan 2 000 kr.

Jag bestridde fakturan och försökte få kontakt med kundservice flera gånger. Under flera veckor fick jag inga riktiga svar, bara automatiska meddelanden och betalningspåminnelser. När de till slut svarade bemötte de inte mina frågor om varför min uppsägning inte hade registrerats eller varför jag aldrig fått den första fakturan.

För att undvika fler avgifter tvingades jag till slut betala. Jag är mycket besviken över hur ärendet hanterades och kommer inte att handla från företaget igen.

10 juillet 2026

BLUFF-FÖRETAG!

Detta är ett bluff-företag som signar upp folk utan att dom bett om det.
Det är omöjligt att säga upp.
Detta påminner om det där bluff-företaget på 00-talet som skickade ut kalsonger och strumpor på abonnemang utan att man bett om det.
Jag har polisanmält dom och uppmanar alla att göra detsamma.

7 juillet 2026

Lab pharma

När man mailar dom om att säga upp en prenumeration avslutar dom den aldrig. Mailat 20 gånger men det avslutas aldrig och hotar med att betalar du inte går det till inkasso. KÖP INGET HÄRIFRÅN DET GER DIG HUVUDVÄRK! Allt är kopierat rakt av från ai.

9 juillet 2026

Min dementa svärmor beställde ett…

Min dementa svärmor beställde ett provpaket. Tre dagar senare kommer nästa beställning på massa tabletter för 2500kr. Jag returnerade produkterna men de säger att det inte är giltigt. Har bestridit påminelsen. Gräsligt företag!

2 juillet 2026

Elendig service, ubrukelige produkter!

Mange klager på:

Abonnement de ikke forsto de inngikk
nye forsendelser uten bestilling
vanskelig kundeservice [no.trustpilot.com]

Forbrukerrådet peker på slike aktører som typiske“abonnementsfeller” i helsekost [forbrukerradet.no]
Styr unna prøvepakker og annet lokke produkt. Produktene gir lite eller ingen effekt uansett, og i hvertfall ikke etter en liten prøveperiode! Sjekk produktene med Co-Pilot eller Gemeni så vil du fort opptage at dette er bare tull!

1 juillet 2026

Akta er för oslo-lab

Varnar alla för att göra några som helst affärer överhuvudtaget med detta företag som genom lömska och oetiska marknadsföringsknep lurar kunder.
Kan inte heller begripa att ett välrenommerat företag som Sergel inkasso åtar sig inkassouppdrag för deras räkning. Det räcker med att också läsa tidigare trustpilotinlägg för att se deras bluffmetoder

26 juin 2026

De tar inte emot returen av paket 2 som…

De tar inte emot returen av paket 2 som jag inte beställt, jag skrev ett mail direkt om att jag avsade ytterligare paket men skrev e post kundservice@ labpharma.no men de har lagt till ett e i e posten mot vad som står på fakturan, så varna alla de är endast lurendrägeri och riktiga bedragare att de borde förbjudas i Sverige o på facebook

25 juin 2026

Jeg er lite imponert over kundeservice

Jeg er lite imponert over kundeservice. Det er umulig å nå firmaet pr telefon. Epost tar mange dager før det foreligger svar, og da virker dette maskinelt.
Fakturaen har kort frist.
Vil ikke anbefale dette firmaet til noen.

15 juin 2026

Eg bestilte éin gong

Eg bestilte éin gong, og fekk alt som avtalt. I dag fekk eg derimot ei sending som eg ikkje har bestilt. Eg forstod ikkje eingong kva det var før eg opna pakken og såg at han inneheldt fire pakkar med desse vitaminane, saman med ein faktura som eg skal betale.
Eg beklagar, men dette har eg ikkje bestilt. Dersom de ønskjer varene tilbake, må de gjerne kome og hente dei. Eg har ikkje tid til å sende dei i retur. Varene vil bli liggjande hos meg og vente på at de hentar dei.
Ver venleg å ta kontakt for å avtale henting.
Med venleg helsing

15 juin 2026

Sämsta skiten

Sämsta skiten. Beställde testpaket men när ekonomin ändrades så försökte jag finna hur man säger upp abonnemanget och på deras sida står det att det står på fakturan. Fanns inget. Skickade tillslut ett mejl men då var det 12 dagar kvar och inte 14 dagar kvar som dem har som krav tydligen. Okej, får nästa paket och får väl ta den smällen. Får paketet med fakturan där dem redan skickat vidare till inkasso utan att datumet gått ur eller ens räkningen kommit till en? J*vla lurt företag.

11 juin 2026

Bestill aldri noe fra denne bedriften

Denne bedriften driver helt ulovlig svare ikke på mailer får ikke meldt deg av. Tar ikke telefon sender tabletter for flere måneder til tusenvis av kroner uten bestilling.
Ikke betal en krone bestrid alle fakturar la dem dra deg in i retten om de tør.

26 mai 2026

Svindel

Svindel, dette firmaet sender purring før du har mottatt produktet. Har utydelige retningslinjer og produktene er ubrukelige.

4 mai 2026

Jag fick upp en annons om att prova…

Jag fick upp en annons om att prova collagen gratis på Instagram och eftersom flera företag gör det så gick jag på det. Jag skrev sedan till dem och har skickat tillbaka paketen men de svarar inte nu. Gå inte på deras bedrägeri och om du råkat beställa skriv att du vill avprenumerera och sen betala den lilla fakturan innan man får höga inkassokrav som mig

27 janvier 2026