OsloLab Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

Jeg fikk plutselig 4 pakker fra Lab Pharma med "Haircare" som jeg ikke kan huske å ha inngått noen avtale om. Ser at det er mange flere som har opplevd det samme. Da jeg ville avbryte abonnement... Voir plus

Lab Pharma är riktiga bedragare akta er!!! Inget svar från kundtjänst förens efter att du ansvarig för att stå för en abonnemangs avgift helt otroligt 90 kr blev helt plötsligt 2100 kr. Dom är svart... Voir plus

Svindel Min mor mottok inkasso og måtte bet nesten 3000 de fortsetter p sende varer selv om vi prøver å si opp. Ingen å ringe kun en mailadresse. Umulig å gå i en fornuftig dialog via mail!!! IKKE... Voir plus

Jeg vil også bekrefte det de andre har sagt. Jeg har prøvd å klage på vegne av en bekjent. Dette er et firma med umoralsk forretningsskikk, og misbruker helt bevisst lovverket for å tjene mest mulig p... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

415 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

103 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Är förvaltalare till en kvinna som…

Är förvaltalare till en kvinna som handlat helt galet. Skickat tillbaka paketet med intyg om förvaltarskap men Lab skickar ändå en påminnelsefaktura med höjd avgift trots att jag mailat och gjort allt jag krävts för att bevisa att kvinnan får inte handla utan medgivande. Detta kostade henne över 2000 Kr. Ett farligt blufföretag. Allvarligt bluff!!!!

22 octobre 2025
Avis spontané

Ett paket med hudprodukter blev…

Ett paket med hudprodukter blev levererat till min adress fastän beställningen gjordes av en kund som bodde i byggnaden över gatan. Kundens namn stod tydligt på paketet och frågan är om kunden ens beställt varorna med tanke på all bedrägeri som sker.

22 octobre 2025
Avis spontané

Dette ser ut som svindel

Dette ser ut som svindel. De tilbyr gratis kollagen, og sender deretter fakturaer for tusenvis av kroner. De svarer ikke på meldinger. Jeg kontakter politiet.

1 août 2025
Avis spontané

Polisanmäl och bestrid alla fakturor

Polisanmäl och bestrid alla fakturor. De kommer inte gå vidare till rättegång. Betala inget!! De utför bedrägeri och får in pengar genom att skicka vidare till inkasso och kf. Men polisanmäl och bestrid allt och det kommer läggas ner. Vet inte hur länge ett företag får hålla på såhär, när jag polisanmälde hade de över 350 anmälningar redan då.

1 octobre 2025

Svindelbedrift med små skrift

Min søster bestilte dette. Hun skulle få tabletter for å bli brun gratis. Vi skulle avbestille. Men umulig å få kontakt med dette firma. Tlf.nr. ikke oppgitt. Vi rakk å si opp, men hun fikk inkasso på over Kr 2000,- da hun ikke hadde sagt opp innen 14 dager (vi sa opp etter 16 dager) Hvis du tar imot gratis sier du ja til ett abn. for 1 år. Dette kaller jeg svindel, ikke bestill noe her fra.

11 septembre 2025
Avis spontané

Det är skamlig och bluff företag som…

Det är skamlig och bluff företag som lurar människor på prov produkt.

AKTA för bluff företag, ni kan läsa allt om bedragare Lab Pharma norsk företag som lurar kunder på prov . Ni kan googla och läsa om bedrägeri förtag Lab Pharma, mycket känd för lura kunder, akta de. Hej för 4 veckor sen såg jag en reklam på Facebook att de ger grattis ett paket för att prova hair care då vill jag prova jag fick paketet efter en vecka fick jag en räkning 169 kr och försök att ringa klaga hittade ingen telefon vecka efter kom en påminnelse 149 kr jag tänkte kanske blir dyrare så betald 149 och igår kom 4 paket att betala 2059 ,Ett företag Lam Pharma som själva upprättar prenumerationstjänst åt alla människor, skickar fakturor och hotar med inkasso. Kämpar med att avsluta ett abonnemang som personen ifråga aldrig ens påbörjat. LURENDREJERI! Så gjorde ni mot mig. Jag har anmält de till norsk Polisen och konsumentväglednings tjänst. Ni prov packet för 49,50 de automatisk kommer binda er till abonnemang som de kommer skaffa at er och ni kommer bli aldrig av de och dem kommer trakassera er genom sms och skicka faktorer med stora pengar, börjar från 49,50 kr sluttar med 2059 och mera.

1 octobre 2025
Avis spontané

FICK ÅTERIGEN EN PÅMINNELSE FRÅN…

FICK ÅTERIGEN EN PÅMINNELSE FRÅN ALEKTUM GROUP OM OBETALD FAKTURA VILKET JAG ETT FLERTAL GÅNGER BESTRİDİT.
DE HELA BÖRJADE NÄR JAG BESTÄLLDE PROV FRÅN LAB PHARMA... FICK DE MEN SA UPP DE HELA - HURSOM KOM ETT PAKET MED "VITAMINER" SOM JAG EJ BESTÄLLT.
SKICKADE TILLBAKA - FICK SAMTAL.. TAR INGA RETURER UTAN DU BLIR DEBITERAD HURSOM.
NÅVÄL HAR INTE BETALAT Å KOMMER EJ SÅ ATT GÖRA.
JÄÄÄÄVLIGT TRIST ATT SÅNT FÅR FÖREKOMMA 🤮🤮🤮

17 septembre 2025

Beställ inte från dessa

Vill inte ha fler leveranser men kan inte säga upp skiten. Mailadressen funkar inte. Går jag in på hemsidan och trycker på kundtjänst finns inget telefonnummer eller någon annan mail

3 septembre 2025

Et selskap som bevisst svindler

Et selskap som bevisst svindler
Jeg har opplevd det samme som samtlige kunder skriver her. Jeg kommer ikke til å betale. Kommer til p stevne dem for retten, dersom det er hva som blir nødvendig.
Advarer alle,hold dere unna dette selskapet!!!!!

15 août 2025
Avis spontané

Dette er helt useriøst firma

Dette er helt useriøst firma , får mld om at jeg skylder de et beløp på 2600 kr som jeg ikke vet hva er ,og ber om en oversikt om innholdet , en spesifisert , men hva skjer , bare en sum . Dette er useriøst og frekt etter min mening . Vanskelig å snakke med de , da de bare har en automatisk telefonsvarer . Er dette seriøst?

4 septembre 2025