Levererade inte allt. Fick ingen hjälp av kundservice. Man ska kunna sluta prenumerera på deras mejl med ett klick på en länk i mejlet. Någon sådan länk finns inte.

Jag lade en beställning och hörde inget på nästan 2 veckor. När jag skrev till kundservice fick jag ett rätt snabbt svar att de inte hade varan i lager och att de därför avbröt ordern direkt... Så de... Voir plus

Ignorerar telefon. Svarar inte på mail. Får ingen beställning på flera veckor, trots att pengar har dragits. På deras hemsida står det att beställningen är slutförd, vilket inte stämmer. Beställ al... Voir plus

Om ni vill ha riktigt god Lakrits så ska ni besöka (eller beställa på webben) Lakritsroten i Stockholm. Vill ni dessutom ha riktig Kundservice med stort K, av en Stjärna som har det ut i fingerspets... Voir plus

1. Magasin de bonbons
  2. Confiserie

Informations provenant de diverses sources externes

Stort sortiment av lakrits, konfekt och annat godis av toppkvalitét hos Lakritsroten. Beställ färskt godis online eller besök vår godisbutik i Stockholm!

1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

48 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,8

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gjorde en beställning på påskgodis…

Gjorde en beställning på påskgodis 24/3. Har mailat och efter flera dagar kom svar att en produkt varit restad. Sååå dåligt att inte höra av sig! Nu har mitt paket kommit. En vecka efter påsk!! Äntligen kontakt med kundtjänst! Mitt paket går i retur utan kostnad för mig. Jag är nöjd även om det tog tid🌞

13 avril 2023
Avis spontané

Har beställt tidigare och inte tänkt på…

Har beställt tidigare och inte tänkt på om leveranstiderna varit långa eller så men nu har de gjort sån reklam om att köpa påskgodiset hos dem och jag tyckte jag var ute i god tid när jag la min beställning den 24 mars... Beställde lakritspåskmust till hela familjen samt en varsin dyr salmiakkola som skulle vara i påskpresenterna nu på fredag när jag ska fira med familjen. Inget paket har kommit, det är inte ens på väg. Mailade dem igår men inte fått något svar. Jobbar själv på lager och kan säga att de flesta av våra paket kommer fram dagen efter, vissa samma dag, andra ca 3 dagar efter som senast! Och vår kundservice svarar på mail på löpande band fast de är få. Men Lakritsroten skiter uppenbarligen i det.

Stor besvikelse. Får väl skicka grejerna med brorsan när de kommer. Han som är hos föräldrarna varje helg.

Uppdatering. De svarade och påstod att paketet var på väg och förhoppningsvis skulle komma samma dag (skärtorsdag). Det gjorde det ej. 🤷‍♀️ Så mailade igen. Fick idag, onsdag den 12 mail om att det verkar ha kommit bort under transporten. 🤪 Fast det stod på Budbee att de fortfarande väntade på varorna. Då skicka de nytt paket men med Postnord utan att kolla först att det är ok att byta fraktbolag, så nu kommer jag behöva gå en rätt lång promenad hem med ett paket med glasflaskor med dricka i... 🤦‍♀️

5 avril 2023
Avis spontané

Har handlat på Lakritsroten i flera år…

Har handlat på Lakritsroten i flera år och varit en nöjd kund, fram till nu. Jag köpte 3 paket lakritspipor, öppnade en och konstaterade att dom var mycket gamla (stenhårda). Tog med mig alla 3 förpackningarna till butiken på Hornsgatan för att få byta alt. få pengarna tillbaks. Visst det skulle jag få, men bara för de 2 som var oöppnade. Jag förklarade för expediten att jag ju måste öppna en förp. för att kunna konstatera att de var gamla, men det spelade ingen roll. Här byter man inte förpackningar som öppnats! Småsnålt är väl bara förnamnet.

6 mai 2021
Avis spontané

Lång leveranstid, kass kundservice.

Beställde för 1 vecka sen och varorna har inte skickats än, inget svar när man ringer och inget svar när man mailar.
Känns väldigt oseriösa, är en vara restad så hör man väl av sig och erbjuder att skicka de andra varorna åtminstone.

28 juillet 2020

Skrämmande

Börjar tro att företaget är en bluff. Beställde varor för en hel del pengar för två veckor sedan och har ännu inte fått dem. Har försökt nå dem på telefon i en veckas tid varje dag flera gånger om dagen under deras öppettider, men ingen svarar och du har inte heller någon möjlighet lämna något meddelande eller bli uppringd. Har samtidigt mailat dem flera gånger och första mailet frågade jag om jag kunde få kollinr eller se status, men då blev jag hänvisad att skapa ett konto på deras hemsida för att kunna se status. Efter det mailet blev det tyst och de svarar inte svarat på mina mail där jag efterfrågar det jag beställt. Hur kan detta företag ens existera när de behandlar sina kunder på detta sätt. Undvik dem!!

//Uppdatering: Tog kontakt med dem på Instagram och fick precis svar att en av mina produkter jag valt inte fanns på lager och att de kommer skicka min beställning idag, likt andra recensioner så stod alltså inte detta på sidan när jag beställde. På Instagram var de riktigt snabba på att svara, prova där om ni inte får svar över mail alt. telefon. Tack till Stina som hjälpte mig!

Uppdatering igen: snart gått en månad och jag har inte sett skymten av mitt paket. Varje gång jag skrivit till dem så har jag fått svar att de skall skicka i veckan eller i morgon...de har NOLL koll...vad ni än gör, handla inte på deras onlinebutik.

22 juin 2020

Va på lakritsprovning igår

Va på lakritsprovning igår. Kostade 450 kr/pers och vi fick lyssna på en tjej som prata om lakrits i en timme, smaka på 12 lakritsbitar och 10% rabatt på allt i butiken. That's it. Det var absolut intressant men jag ljuger om jag påstår att jag inte blev besviken. Hade förväntat mig mer för den summan.
Det va helt klart inte värt pengarna. Finns mycket annat jag hellre hade lagt mina 450 kr på om jag vetat hur lakritsprovningen skulle gå till.
Första och sista gången och jag kommer inte rekommendera det till någon.

22 novembre 2019

Fantastiska produkter MEN...

Fantastiska produkter. Det som drar ner betyget är att det inte framgår i webbshoppen när en produkt är slut i lager. Vilket innebär att leveranstidenkan bli väldigt lång. Man får själv kontakta dem för att få veta varför det dröjer.

15 janvier 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit