For det første savner rigtig meget vores gode DLG i Vester Hassing. Så kom pindsvinene og vi har i mange år hentet killingefoder hos jer. Så så i sendte bare derfor , men det er jo ikke det samme hund... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg købte nogle specifikke plantepotter, som jeg fandt til den bedste pris hos Land & Fritid. Produktet var som forventet og leveringen med GLS gik fint.
Jeres egen hundefoder Sund Premium er et kæmpe hit hos hunden der normalt ikke spiser sin tørfoder🥰 endelig fandt vi noget hun vil spise.
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Land & Fritid leverer kvalitet og professionel rådgivning til alle med hus, have, kæledyr samt hobbylandbrug. Vi fører et fuldt program af kvalitetsprodukter fra flere professionelle leverandører. Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 41 butikker. Vi fører en lang række produkter inden for foder, gødning, hegnsartikler og udstyr til hest og rytter samt kæledyr, biobrændsel, forsikringer, alarmer og meget mere – og vi gør alt for, at det skal være nemt, sikkert og trygt at være kunde. Land & Fritid er en butikskæde under DLG Service A/S – en del af DLG koncernen.
Coordonnées de contact
Ballesvej 2, 7000, Fredericia, Danemark
- webshop@landogfritid.dk
- www.landogfritid.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hurtig fragt og fine produkter
Hurtig fragt og fine produkter. Vores hund er glad for sit foder

Réponse de Land & fritid (DLG Service A/S)
Fri fragt på fuglefoder. Jeg slog til. Hurtig levering. Som klubmedlem får man også en ok rabat

Réponse de Land & fritid (DLG Service A/S)
Godt tilbud hurtig og gratis levering
Godt tilbud hurtig og gratis levering, som en del af tilbuddet.

Sund Premium hundefoder
Jeres egen hundefoder

Réponse de Land & fritid (DLG Service A/S)
Hurtig levering lige til døren
Hurtig levering lige til døren. Der var et godt tilbud på lige det kattefoder jeg skulle bruge

Alt som det skulle være
Super hurtig ekspedition.
22 timer fra bestilling til levering

Réponse de Land & fritid (DLG Service A/S)
Jeres produkter er generelt for dyre i…
Jeres produkter er generelt for dyre i forhold til andre der handler med de samme ting

Jeg er positivt overrasket
Det jeg manglede var på super-tilbud, så placerede en ordre. Fik mail dagen efter om at de ikke have hele min ordre på lager, men ville skaffe den hjem fra en af deres butikker. (Bestilte d 13 juli og d 17 juli havde jeg modtaget hele min ordre) Jeg er positivt overrasket når man tænker på at ikke alt var på lager.

L’expérience Trustpilot