Land & fritid (DLG Service A/S) Avis

3 366
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

For det første savner rigtig meget vores gode DLG i Vester Hassing. Så kom pindsvinene og vi har i mange år hentet killingefoder hos jer. Så så i sendte bare derfor , men det er jo ikke det samme hund... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte nogle specifikke plantepotter, som jeg fandt til den bedste pris hos Land & Fritid. Produktet var som forventet og leveringen med GLS gik fint.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres egen hundefoder Sund Premium er et kæmpe hit hos hunden der normalt ikke spiser sin tørfoder🥰 endelig fandt vi noget hun vil spise.

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation animale
  2. Fabricant de nourriture pour animaux
  3. Magasin de chasse

Écrit par l'entreprise

Land & Fritid leverer kvalitet og professionel rådgivning til alle med hus, have, kæledyr samt hobbylandbrug. Vi fører et fuldt program af kvalitetsprodukter fra flere professionelle leverandører. Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 41 butikker. Vi fører en lang række produkter inden for foder, gødning, hegnsartikler og udstyr til hest og rytter samt kæledyr, biobrændsel, forsikringer, alarmer og meget mere – og vi gør alt for, at det skal være nemt, sikkert og trygt at være kunde. Land & Fritid er en butikskæde under DLG Service A/S – en del af DLG koncernen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(3 366)

749 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig fragt og fine produkter

Hurtig fragt og fine produkter. Vores hund er glad for sit foder

22 juillet 2026

Kære Fia
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-)

Kære Alexander

Alt efter forventning

Alt efter forventning

Kære Ulrik

Noté 5 sur 5 étoiles

Fri fragt på fuglefoder. Jeg slog til. Hurtig levering. Som klubmedlem får man også en ok rabat

20 juillet 2026

Kære Tanja

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt tilbud hurtig og gratis levering

Godt tilbud hurtig og gratis levering, som en del af tilbuddet.

20 juillet 2026

Kære Torben

Sund Premium hundefoder

Jeres egen hundefoder

28 juillet 2026

Kære Jane
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du endelig har fundet et foder, som din hund kan lide, og at det er vores Sund foder, er rigtigt dejligt at høre :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering lige til døren

Hurtig levering lige til døren. Der var et godt tilbud på lige det kattefoder jeg skulle bruge

27 juillet 2026

hurtig levering, alt ok.

24 juillet 2026

Kære Finn

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeres produkter er generelt for dyre i…

Jeres produkter er generelt for dyre i forhold til andre der handler med de samme ting

23 juillet 2026

Kære Connie
Tak for din anmeldelse. Ved en hurtig søgning på din bestilte vare er vores kundeklubpris lavere end samme produkt hos vores konkurrenter. Vi har fast lav klubpris på rigtigt mange af vores varer, så vi er kede af at høre din påstand. Vi er ikke en lavpriskæde, så der vil selvfølgelig være varer vi ikke er konkurrencedygtige på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, fine varer til vores fugle 👍

24 juillet 2026

Kære Connie

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt levering af vare og sat pænt af

14 juin 2026

Kære Sus-Lynn

Alt var så fint

Alt var så fint, det hele kom rettidigt og hurtigt

23 juillet 2026

Kære Lisbeth

Jeg er positivt overrasket

Det jeg manglede var på super-tilbud, så placerede en ordre. Fik mail dagen efter om at de ikke have hele min ordre på lager, men ville skaffe den hjem fra en af deres butikker. (Bestilte d 13 juli og d 17 juli havde jeg modtaget hele min ordre) Jeg er positivt overrasket når man tænker på at ikke alt var på lager.

14 juillet 2026

Kære Tine

22 juillet 2026

Kære Flemming

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Alt var som forventet.

Kære Ole

Hurtigt levering

Hurtigt levering

Kære Brian

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus