Land & fritid (DLG Service A/S) Avis

3 383
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt derfra nogle gange nu. Og det er bare på alle måder en tryg og go oplevelse lige fra du går ind på deres hjemmeside og til varene er leveret 😊 og skulle man være i tvivl om noget så k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik min bestilling super hurtigt, alt var i bedste kvalitet. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos dem. Kan varmt anbefale Land &Fritid, til din næste bestilling.

Noté 5 sur 5 étoiles

For det første savner rigtig meget vores gode DLG i Vester Hassing. Så kom pindsvinene og vi har i mange år hentet killingefoder hos jer. Så så i sendte bare derfor , men det er jo ikke det samme hund... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres egen hundefoder Sund Premium er et kæmpe hit hos hunden der normalt ikke spiser sin tørfoder🥰 endelig fandt vi noget hun vil spise.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation animale
  2. Fabricant de nourriture pour animaux
  3. Magasin de chasse

Écrit par l'entreprise

Land & Fritid leverer kvalitet og professionel rådgivning til alle med hus, have, kæledyr samt hobbylandbrug. Vi fører et fuldt program af kvalitetsprodukter fra flere professionelle leverandører. Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 41 butikker. Vi fører en lang række produkter inden for foder, gødning, hegnsartikler og udstyr til hest og rytter samt kæledyr, biobrændsel, forsikringer, alarmer og meget mere – og vi gør alt for, at det skal være nemt, sikkert og trygt at være kunde. Land & Fritid er en butikskæde under DLG Service A/S – en del af DLG koncernen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(3 383)

760 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition

21 juin 2026

Kære Karina
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-)

Det kom dagen efter

Det kom dagen efter, og blev sat lige så pænt nede i laden👍

13 juin 2026

Kære Birthe

12 juin 2026

Kære Henrik

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt levering og nemt at bestille på…

Hurtigt levering og nemt at bestille på hjemmesiden

20 juin 2026

Kære Kurt

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig service!

Når man bestiller online og bliver oplyst 2-3 dages levering og kundeservice lover højt og helligt at man senest har sin vare dagen efter og de så ikke engang har sendt varen afsted! Kompensation var at jeg selv kunne køre 30 km og få en pose for gammel hundefoder til min hvalp! Jeg tror bare jeg finder et andet sted at handle nu! Elendig service!!

24 juin 2026
Avis spontané

Kære Channie
Tak for din anmeldelse. Vi beklager den oplevelse du har haft på baggrund af den sene levering af dit hvalpefoder.

Fik mine vare 2 dage efter bestilling

Fik mine vare 2 dage efter bestilling. Det kan jeg kun være rigtig godt tilfreds med.

18 juin 2026

Kære Brian

Altid i orden

Altid i orden, hurtigt og rimeligt billigt. Bedste anbefaling herfra!

10 juin 2026

Kære Tom

Rigtig godt tilfreds.

Rigtig godt tilfreds.. med alt fra start til slut

Kære Karin

For varen kom hurtig

For varen kom hurtig , et lille minus leg fik ikke besked forud

Kære Gunda
Vi beklager meget, at vi ikke har mulighed for at informere mere undervejs.

Varen kom til lovet tid

Varen kom til lovet tid
Er godt tilfreds med firmaet
Vender tilbage

Kære Lizzie

Hurtig levering og nem bestilling

Hurtig levering og nem bestilling

Kære Sabrina

Noté 5 sur 5 étoiles

Land og fritid i Thisted har den…

Land og fritid i Thisted har den sødeste og mest hjælpfulde ekspedient.
Jeg havde et ærinde og hvad brug for hjælp som var helt udenfor hvad butikken tilbyder, men hun hjalp mig stadig. Jeg kvitterede ved at købe et legetøj til mine hunde og hun tilbød mig foder prøver til mine hunde - og vejledning til et nyt produkt. Små venlige gestus som betyder så meget - så bare en kæmpe taknemmelighed over en virkelig god service. Det betyder noget!

23 juin 2026
Avis spontané

Kære Tina
Mange tak for den meget fine anmeldelse af vores butik i Thisted. Den vil straks blive sendt videre til de rette modtagere :-)

Kære Knud

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin handel til gode priser

Billige solsikkefrø og fantastisk med fri fragt

Kære Majbritt

Kære Per

Kære Pia

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt tilfreds med det hele.

Super godt tilfreds med det hele.

Kære Kirsten

Noté 4 sur 5 étoiles

Billige mejsekugler som bliver endnu…

Billige mejsekugler som bliver endnu billigere hvis man bliver medlem. Jeg kunne godt ønske mig, at man kan følge forsendelsen, så man ikke er bundet til at være hjemme hele dagen flere dage i træk. Her til morgen kom forsendelsen, men uden dsv ringede først, men dette er ikke land & fritids skyld. Hav en dejlig dag alle sammen :)

Kære Søren
Tak for din fine anmeldelse. Vi beklager meget den ulejlighed du har haft ang. leveringen af din ordre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitets produkter til god pris

Kvalitets produkter til god pris.
Jeg var i tvivl om leveringstiden og kontaktede kundeservice. Fik hurtigt svar-varerne var på vej.

14 juin 2026

Kære Henriette

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og præcis levering.

Hurtig og præcis levering.
Efter bestilling af en palle foder leveret til adressen.

3 juin 2026

Kære Alf

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus