Ualmindelig dårlig service og mad. Sur personale som absolut ikke var til at vride et smil ud af. Absolut dårlig stemning formåede personalet at sætte. Stegt kyllingebryst var så åbenbart lavet o... Voir plus

Virkelig dårlig modtagelse ved åbningstid. Vi stod pænt og ventede på de gjorde bordene klar, og var på ingen måde utålmodige. Vi blev så henvist til at de slet ikke var klar, og at vi kunne gå et and... Voir plus

Magen til skrabet måltid til kr. 219,00. Smørstegt fiskefilet med pomfritter. En frossen filet hevet op ad en pose, halvt stegt. 20 pomfritter der godt kunne tåle 3 minutter længere i frituren. “Hje... Voir plus

Det var så første men absolut sidste gang. Ualmindelig dårlig mad og betjening. En Stryens leverpostej og lidt tørt rugbrød gør det 200% bedre. Normalt tjekker jeg ikke trust pilot men det var her nø... Voir plus

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

77 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,1

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dejligt sted

Dejligt sted, helt nede på jorden og super hyggelig betjening 👍 - god mad og drikke - hvad mere kan man forlange 😄 kommer helt sikkert tilbage

6 avril 2024

Fantastisk hyggeligt sted at holde…

Fantastisk hyggeligt sted at holde selskab.
Vi var 32 gæster og blev max forkælet fra start til slut med den lækreste mad, de dejligste vine og den mest fantastiske betjening ❤️ hvor der absolut ikke blev sparet på opfyldning af vin/øl/vand ad libitum 🍷🍾🥂🍺
Det søde personale ydede top professionel betjening og alle vores gæster følte sig velkomne og hygget om.
Virkelig en mega dejlig og festlig aften i de hyggeligste lokaler.
Må vi på det varmeste anbefale denne skønne perle 😍❤️

26 août 2023

HOLD JER VÆK!!

GODT RÅD: Hold jer væk !!!!
Jeg har aldrig i mit 57 årige liv oplevet noget lignende.

Det hele startede med at vi var på udgik efter en frokost. Mit barnebarn var virkelig sulten, så han fik en fransk hotdog indtil vi andre besluttede os for hvad vi skulle.

Vi gik ind på denne café, men vi kunne ikke kunne finde personalet for at få menukort og et bord. Efter et stykke tid fandt vi dem siddende på hver deres ølkasse omme bag baren med deres telefoner i hånden.

Vi fandt alle ud af hvad vi skulle spise(inklusiv mit barnebarn med hotdoggen, som vi også bestilte mad til).
Imens to fra selskabet gik ind for at bestille kom, hvad jeg formoder er ejeren, ud og sagde “det er altså et stort problem for mig, at gæster medbringer sin egen mad”

Efter en mindre diskussion hvor jeg prøver at forklare hende situationen, spørger jeg hende ”hvad foreslår du løsningen er?” Hun svarer “det kan jeg ikke blande mig i!”
Jeg spørger yderligere, om hun vil have at jeg skal jeg tage drengen med udenfor indtil han har spist resten af sin franske hot dog, hvortil hun svarer “jeg kan ikke bestemme hvad andre voksne mennesker skal gøre…

De to andre, som lige havde bestilt mad til os alle, kommer ud igen og prøver at fortælle ejeren, at vi alle skal have mad, også mit barnebarn med hotdoggen ….
Til slut sagde jeg “det er godt nok ærgerligt vi har nået at bestille mad her!”
Hvortil hun svarede, at vi kunne annullere vores bestilling, det gjorde vi og så fandt vi et dejligt sted, hvor vi måtte medbringe den lille rest franske hotdog mit barnebarn havde tilbage…… den ene stjerne er kun fordi man ikke kan give 0!!

19 août 2023

Jeg kan til enhver tid anbefale…

Jeg kan til enhver tid anbefale Langegade2. Vi var så heldige at kunne holde vores bryllup derned den 13 juli, i skønne og hyggelige omgivelser, med en lille hyggelig gårdhave til.

Vi fik en rigtig lækker buffet og venlig betjening, som havde fuld fokus på os. Indehaveren var rigtig sød og hjalp os med at tage billeder fra vores dag.

Ser frem til mit næste besøg på Langegade2

13 juillet 2023

Ankommer til stedet og man mærker med…

Ankommer til stedet og man mærker med det samme en negativ stemning, en kunde bliver irettesat med at de selv skulle hente deres drikkevarer da man ikke havde tid. Meget negativ vært. Vi forlod stedet uden at bestille noget

29 avril 2023

Absolut ikke et besøg værd.

Absolut ikke et besøg værd.

Modtaget af en enorm arrogant og sur vært.
Maden var absolut ikke pengene værd.

Ingen kundeservice, og alt er høflig selvbetjening - hvilket jeg absolut intet har imod, hvis bare priserne stemmer dertil.

Jeg betalte 550 for min og kærestens måltid og øl, maden kom retur til køkkenet, så derfor 2 meget velbetalte øl.

Kan ABSOLUT ikke anbefales.

22 avril 2023

Man får maden galt i halsen .....

Desværre må vi sige at det nok er sidste gang vi har spist på dette sted!! Hvad er dog i vejen med ejern siden at hun har trangen til at tale nedladende til kunderne.
Er ikke overprisen værd som man betaler. Et mærkeligt sted .....

10 avril 2023

Uhøflig,arrogant og flabet betjening

Uhøflig,arrogant og flabet betjening, og af indehaveren det er svært at forstå. og at det virker som om man er til besvær når man besøger stedet. Konceptet forklares ikke og når man så har misforstået noget rettes man meget nedgørende. Lad dog vær med at drive forretning når det er så åbentlyst at det ikke gøres af lyst. Maden var udemærket. Påsketapas.

6 avril 2023

Hos Langegade 2 kan man altid være…

Hos Langegade 2 kan man altid være sikker på at få en hjertevarm og indbydende service! Indehaveren er imødekommende samt hendes personale, tjenere såvel som køkkenpersonale, står med åbne arme og tager i mod en, når man kommer!
Maden er af bedste kvalitet og man kan være sikker på at gå mæt derfra!
Kan varmt anbefale Langegade 2, Kerteminde!

3 février 2023

Super service helt i top

Super service helt i top
Maden var lækker og vel til lavet.
Vi fik julefrokost og der manglede intet..
Lang tid siden jeg har fået så god en fiskefilet.
Kan kun varmt anbefale at spise der..
Vi kommer igen.

19 décembre 2022

Rigtig dårlig oplevelse generelt

Rigtig dårlig oplevelse generelt.

Maden var under standard og prisen var vildt høj. 49 kr. for en 250 Cl. Æblemost. Sådan var det hele vejen rundt.

Det værste var dog den meget dårlige service fra indehaveren. Hun kom med sure opstød og mærkelig bemærkninger fra start til slut.

SPIS IKKE DER!

16 décembre 2022

Mug på maden

Ligesom de fleste andre herinde skiver så er personalet meget uhøflig og arrogante desuden så fik jeg gamle pomfritter med mug på ved siden min burger
burgen var ok men ik noget specielt... ville ikke anbefale til andre.

1 septembre 2022

0 stjerner til Lange Gade 2

0 - stjerner til Lange Gade 2

Hvordan jeg endte med at betale 200 kr. for et glas vand!!

Min gode veninde og jeg var forleden en tur i Kerteminde. Målet var at ose i tøjbutikker, spise frokost og få en afslappende dag.

Ved frokosttid endte vi på cafeen Lange Gade 2.
Vi blev mødt af en sur og tvær ejer, men fik dog anvist et bord. Jeg kan ikke tåle gluten, og spurgte om en ret uden gluten. Ejeren anede ikke, hvad det var, (jeg har været på talrige cafeer og restauranter i ind - og udlandet de sidste år og alle har vidst, hvad glutenallergi er).
Vi valgte begge en ret med kød fra Sybergkvæg med salat - og vand.

De havde ikke glutenfrit brød, så kokken varmede mit eget medbragte.
Da vi begyndte at spise retten, undrede vi os over, at maden knasede. Vi spurgte ejeren, hvad det var. “Glace” lød svaret fra ejeren. Da min veninde svarede, at glace ikke knaser, måtte værtinden fortælle, at retten var overdrysset med rugbrødsdrys.
Så farvel til min portion.
Værtinden blev meget ophidset og sagde bl.a.: “ at hun gad ikke mere at have folk med allergener ind i sin cafe !!!!”
Vi fik regningen på 400 kroner - lidt dyrt for mit vedkommende for et glas vand og eget brød.
Lange Gade 2 kan absolut ikke anbefales. Læs i øvrigt også de andre (ikke) anbefalinger her på Trustpilot.

20 septembre 2022

Vi kommer aldrig igen

Fik 2X stegt rødspætte + hvidvin = kr 1100 fisken serveres med indvolde, som man altid gør på stedet, iflg indehaver. Bagsiden af fisken var svampet og uden smag. Men iflg indehaver var alt som det skulle være.
Vi gik sultne derfra og kommer ALDRIG igen.

25 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit