www.lavprishvidevarer.dk Avis

3 662

4,6

Vi bestilte et køleskab som kom som aftalt. Så ud med det gamle. Da vi pakkede det nye ud viste det sig at have et par mindre buler i fronten og på siden. Jeg ringede straks og havde en fin snak o... Voir plus

Fantastisk service. Vi bestilte et klimaanlæg, men da vi fik det pakket ud, kunne vi se, at det alligevel ikke fungerede i vores hjem. Lavprishvidevarer ringede selv og koordinerede en fragtmand, som... Voir plus

Bestille en reservedel torsdag aften, men fandt ud af jeg ikke kunne bruge den alligevel og skrev så før kl 08:00 næste dag at jeg gerne ville annullere min bestilling. Hørte så ikke noget før 6 timer... Voir plus

Jeg købte køleskab hos Lavprishvidevarer, da de havde klar og tydelig anvisning på køleskabets reelle størrelse - og prisen var god. De ringede, da de blev klar over, at leveringen ville blive fors... Voir plus

1. Magasin d'électroménager

Lavprishvidevarer.dk har mere end 10 års erfaring med salg af hårde hvidevarer på internettet. Vi har altid lagt vægt på gode konkurrencedygtige priser og rigtig god kundeservice. Det skal være en god oplevelse at handle hvidevarer hos os.

4 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

(3 662)

106 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hurtig levering

Hurtig levering. Da jeg efterfølgende ringede og spurgte til dansk manual, vendte de hurtigt tilbage med en manual med nordisk sprog (svensk), da der ikke fantes en på dansk.
Superfin kundeservice.

29 janvier 2026

Bedste service😊

Bestilte et andet sted først, men de kunne ikke levere, og blev ved at rykke dato for levering, og til sidst sagde de at de slet ikke kunne levere det jeg hade bestilt.

Ved jer gik der en uge fra jeg hade bestilt, til det blev leveret af en frisk hjælpsom chauffør.
Som aftalt ringede han 30-40 min før leveringen.
Giver jer de bedste anbefalinger, og ikke sidste gang jeg handler ved jer.

14 janvier 2026

Elendig kundepleje

Jeg havde købt en affugter med betalt levering en lørdag. Der stod at hvis man ikke kunne opfylde ønsket med levering lørdag så ville jeg blive kontaktet næste hverdag , som var fredagen inden levering. D
Jeg blev ikke kontaktet. Da jeg ringede til firmaet lørdag omkring leveringen, sagde de, at de havde glemt at ringe til mig. Jeg havde folk som ventede på denne levering så de kunne sætte den op, plus sommerhus var blevet spærret til netop dette formål. Da jeg ringede for at snakke med firmaet fik jeg at vide det var min egen skyld, da jeg havde lavet bank overførsel. Jeg fortalte at jeg havde lavet en straks overførsel og jeg kunne se pengene var blevet trukket. Ikke desto var det min egen skyld , og de kunne ikke gøre mere. Hverken kompensation, gavekort eller andet blev jeg tilbudt, selv om de i deres ordrebekræftelse skrev at jeg ville modtage et opkald såfremt leveringen blev ændret. Når jeg intet hørte så gik jeg ud fra leveringen kørte som det skulle. Elendig rådgiver jeg snakkede med og på ingen måder kundeservice minded. Jeg stod med en mer udgift pga dem.

5 janvier 2026

Stor besparelse

Stor besparelse i forhold til butikspris. Hurtig levering. Super glad for min nye støvsuger.

5 janvier 2026