LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert Avis 160

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een deskundig,betrokken en prettig gesprek gehad met Nicoline. Ik had een gesprek van 30 min. geboekt. Al mijn vragen zijn duidelijk en uitgebreid beantwoord en ik kreeg concrete en praktische... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het contact met Nicoline heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is toegankelijk, luistert goed en geeft heldere uitleg. Het is duidelijk dat zij veel kennis en ervaring heeft rondom de procedures en rege... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn gesprek gehad met heel nuttige adviezen. Ik zit in een ingewikkelde situatie, waar niet iedereen raad mee weet. Maar Nicoline zag goed wat er aan de hand was en welke knelpunten en mogelijkheden... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij enige twijfel over een adviescall? DOEN! Ik geef zelden reviews, maar Nicoline heeft mij zeer kundig geholpen. Naast dat zij inhoudelijk veel specifieke kennis heeft, is zij persoonlijk betrokken,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services juridiques

Écrit par l'entreprise

Als WIA expert ondersteun ik werknemers voor, tijdens en na de WIA-keuring. Medewerkers lopen allemaal tegen hetzelfde aan. Angst, onduidelijkheid en onzekerheid, om er maar iets te noemen. Angst voor de toekomst. Onzekerheid over de toekenning van een WIA uitkering. Onduidelijkheid over de financiële toekomst. Ze horen rare verhalen over het UWV. Of spreken iemand die flink negatief is. Er is bijna geen goede informatie voor werknemer.Echt bijna niks…… Alleen de informatie van het UWV. Die is soms flink onduidelijk. Teveel wollige, onbegrijpelijke taal. Vakjargon… dat zegt niemand iets, alleen mensen die ermee werken. Er zijn wel sites vol informatie enkel en alleen gericht op de werkgever.Maar echt geen WIA expert voor werknemers, waar ze terecht kunnen met hun zorgen en vragen. Toen wist ik dat ik dat ik de WIA expert voor werknemers wilde zijn.Met mijn jarenlange ervaring.Mijn achtergrond als casemanager en mediator en opleiding als arbeidsdeskundige. En mijn missie: een eerlijke beoordeling.Daarom informeer ik als WIA expert werknemers voor, tijdens en na de WIA-keuring. Zodat je er niet alleen voor staat. Dat er informatie voorhanden is waar je echt iets aan hebt. Tips om direct te gebruiken en toe te passen. In het begin kon ik nog mee naar UWV. Doordat het op dit moment heel erg druk is, lukt dat niet meer. Momenteel kan ik alleen hulp op afstand bieden. Ook dan zorg ik dat je goed voorbereid bent. Vraag een adviescall aan of plan een voorbereiding van het gesprek bij UWV. Daarnaast geef ik veel gratis informatie via mijn blogs. De complexe WIA in begrijpelijke taal uitgelegd. Deze blogs zijn ook in de vorm van video's te bekijken op youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9IX8NzuUDH61QUkcOtlQSQ/videos.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Advies en begeleiding van onschatbare waarde.

Nicoline is ter zake kundig en ook een fijn mens in de communicatie om duidelijkheid te geven in het complexe WIA-traject. In mijn geval is ze zelfs mee gegaan naar een moeilijk gesprek met de werkgever en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ben je onzeker en de draad kwijt in het doolhof van het WIA-traject, dan is haar kennis van onschatbare waarde.

5 août 2024

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dank voor de mooie review. Zelden zo een starre werkgever meegemaakt die uiteindelijk dacht te weten hoe het zat, maar uiteindelijk toch niet het juiste heeft gedaan.

Deskundig en begripvol

Het adviesgesprek van een half uur was erg waardevol. Nicoline heeft veel kennis van zaken en is een fijne gesprekspartner die erg begripvol is. Er hangt wel een prijskaartje aan, vandaar geen 5 maar 4 sterren maar als je vragen hebt over jouw situatie of die van een ander dan raad ik een adviescall zeker aan!

22 avril 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dank voor je mooie review

Duidelijkheid over het UWV

Afspraak maken, betalen en een goed, duidelijk telefoongesprek. Al mijn vragen zijn duidelijk beantwoord.

15 avril 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze fijne review

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer prettig en waardevol adviesgesprek

Zeer prettig en waardevol adviesgesprek van een half uur. Nicoline nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en is erg kundig en professioneel. Ze beantwoordde ook nog een nakomende vraag per e-mail.

11 avril 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dank voor deze mooie review

Prima gesprek

Prima gesprek . Zeer deskundig . Neemt de tijd om alles uit te leggen en zeer vakkundig

25 mars 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze mooie recensie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nicoline is een zeer vakkundige vrouw

Nicoline is een zeer vakkundige vrouw . Ik heb met haar een 1 op 1 sessie gehad,dit gaaf mij overzicht en rust . Ik zou het iedereen aanraden in de onrust die de WIA met zich meebrengt. Het is zo fijn 😊 om alle vragen te kunnen stellen , zodat je een stuk zekerder en sterker voelt tijdens het proces. 🙏 dankjewel 💐

18 avril 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Graag gedaan en ondertussen wet je waar je aan toe bent, je hebt de uitkomst. De enige terechte uitkomst wat mij betreft en ik ben blij dat het UWV dat ook zo ziet! Dankjewel voor je mooie review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere en professionele uitleg op al mijn vragen

Nicoline kwam onze afspraak stipt op tijd na en was overduidelijk een expert op het gebied van de WIA. Wat ik prettig vond aan het persoonlijk gesprek was dat een antwoord op mijn vraag bij mij soms direct een volgende vraag deed opkomen. Het is dan fijn om in een gesprek daar direct weer op in te kunnen spelen. Ik had mijn 4 vragen op een kladje gezet en had de tijd om deze allemaal te stellen. De antwoorden kwamen snel, uit parate kennis en ik was blij dat ik eindelijk duidelijkheid had over een aantal zaken die ik met Googelen en mijn eigen kennis toch niet afdoende beantwoord kreeg. Kortom, ik vond het de investering in dit half uurtje meer dan waard, Nicoline bedankt voor je heldere en professionele uitleg en het mooie verslag van mijn vragen en jouw antwoorden na het gesprek. Kan het iedereen die worstelt met WIA vraagstukken van harte aanbevelen.

15 avril 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze mooie en uitgebreide review!

Noté 4 sur 5 étoiles

Het gesprek was zeer prettig

Het gesprek was zeer prettig, nicole gaf aan dat we een aantal dingen anders hadden moeten doen. Maar vanwege een advies hadden we dat niet gedaan. Nu heeft nicole mij geholpen met een wia aanvraag . Erg aardig!

4 avril 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Graag gedaan! En dank voor je fijne review

Noté 4 sur 5 étoiles

Ze neemt de tijd voor je

Ze neemt de tijd voor je, heeft zich goed voorbereid en denkt actief met je mee.

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dank voor deze fijne review

Nicolien

Nicolien, is een goed luisterend oor. Helpvaardig en deskundig. Je krijgt goede adviezen. Heel fijn dat je nog een verslag toegestuurd krijgt. Ze heeft me door het doolhof het juiste pad gegeven.

21 mars 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze mooie review. Fijn dat je nu verder kan.

Terzake kundig

Terzake kundig, Nicoline is vriendelijk en leest zich goed in in mijn ziektegeschiedenis en vraag. Zij geeft tijdens het gesprek duidelijk antwoord en goede tips. Na het gesprek een resume ontvangen van wat is besproken in het gesprek en denkt na het gesprek mee in aanvraag.

21 mars 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze fijne review

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb veel gehad aan mijn adviescall met Nicoline

Nicoline heeft enorm veel kennis van zaken en is een prettige gesprekspartner. In een persoonlijke adviescall heeft ze niet alleen mijn vragen beantwoord maar ook heel realistische de situatie geschetst. Daarnaast heeft ze proactief meegedacht vanuit mijn situatie. Daardoor ben ik beter voorbereid op veranderingen in werk en gezondheid. Als ik weer eens vragen heb op dit vlak, dan wend ik me weer tot haar.

5 mars 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze mooie woorden.

Prima gesprek

Prima gesprek, kort maar krachtig, kwamen tot 'the issue'.
Ik ben tevreden. Dank!

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dank voor deze fijne review

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer professioneel en geduldig...

Na een heleboel slapeloze nachten heb ik op het internet mevrouw Van Klaveren gevonden....helaas zat haar agenda bomvol..desondanks heeft zij mij bij het eerst vrijgekomen plekje opgebeld... Tijdens het gesprek viel het mij op dat mevrouw Van Klaveren ontzettend goed luistert... Zij gaf mij alle ruimte om mijn verhaal te doen en al mijn vragen te stellen...Met haar professionaliteit en deskundigheid heeft mevrouw Van Klaveren al mijn vragen zeer duidelijk beantwoord en mij zeer gerustgesteld..ik ben haar dankbaar 💐💐💐💐ennnn weet welke weg ik het beste kan bewandelen🙂🙂

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Slapeloze nachten zijn vreselijk, gelukkig weet je nu meer. Dank voor deze prachtige review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel WIA advies van Nicoline!

Nicoline weet veel en snel over de WIA wetgeving. na het gesprek kan ik haar nog mailen met eventuele vragen die later op kwamen bij mij.

14 février 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze mooie review

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kon alle vragen stellen

Ik kon alle vragen stellen. Kreeg duidelijk uitleg. Er was in het begin wat verwarring omdat ik geen bezwaar maakt tegen de uitspraak van het uwv maar mijn oude werkgever maar dit werd later gecorrigeerd.
Fijn dat het online was en dat ik de opnames achteraf kon terug kijken.
Ik kan haar aanbevelen.

17 janvier 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze mooie review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Verdient met recht de titel WIA-expert

Draagt met recht de titel WIA-expert dankzij haar uitgebreide kennis en expertise op dit gebied. Ze beantwoordt zelfs de meest complexe vragen op een professionele en inzichtelijke manier, waarbij ze niet alleen het antwoord geeft, maar ook de achterliggende reden uitlegt. Daarnaast deelt ze waardevolle extra tips en neemt de tijd om alles helder en begrijpelijk toe te lichten.

14 février 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Heel hartelijk bedankt voor deze geweldige review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Adviescall zeer aan te raden.

Ivm een ontvangen brief en daar wat vragen over te hebben een Adviescall bij Nicoline geboekt via Leanz.nl
Tijd, datum en betalen ging perfect.
Het gesprek was verhelderend en na afloop via mail een samenvatting ontvangen om terug te lezen.
Een aanrader !

10 janvier 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze mooie review.

Vakkundig en betrouwbaar

Ik heb een paar keer gebruik gemaakt van de diensten van Nicoline. Ze is betrouwbaar, vakkundig en bondig, geen gewauwel op niks af. De persoonlijke benadering en laagdrempelig contact zorgt voor een prettige samenwerking.

22 janvier 2025

Réponse : LeanZ - Nicoline van Klaveren - de WIA expert

Dankjewel voor deze fijne review, het is prettig sparren met jullie!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus