Leiboomspecialist.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag 27 maart heeft van de Akker leiboomspecialist 3 leibomen bij ons gepland. We zijn erg tevreden over het hele proces van uitzoeken, advies, planning en planten. De communicatie ging vloeiend en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een echte aanrader als je opzoek bent naar goed en snel advies en iemand die met je mee denkt in de mogelijkheden voor jouw tuin. De leibomen zijn heel snel en netjes geplaatst. Verzorgingsinstructi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De Leiboomspecialist heeft met mij meegedacht over de soort en afmetingen van nieuwe (lei)bomen in mijn voortuin. Zowel de plaats, de hoogte als ook de verzorging in de komende jaren. Vervolgens hebbe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag zijn onze bomen geleverd en vakkundig geplant door de leiboom specialist. Wij zijn meer dan tevreden vanaf het eerste contact voor de keuze, tot aan de uitleg bij het aanplanten. Alles ziet... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Pépinière

Informations provenant de diverses sources externes

“Alles moet mooi, netjes, strak en goed geregeld zijn. Voor minder ga ik niet…” - Tom van den Akker, trotse eigenaar Van den Akker bomen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar 3 lei-bomen laten plaatsen…

Vorig jaar 3 lei-bomen laten plaatsen door vd Akker...toen al heel tevreden over het vakmanschap van dit bedrijf...dit jaar nog 1 exemplaar laten plaatsen met verlenging van de druppelslang..zeer snelle reactie en plaatsing...kortom een geweldig bedrijf..

Snelle service!

Snelle service bij vd Akker. Na het sturen van een foto en de afmetingen van de tuin kregen we binnen no time een aantal voorstellen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Prunus Kanzan. Zeer mooie leibomen met roze bloesem in het voorjaar. Na bestelling zijn de bomen binnen twee weken netjes geplaatst.

Zeer tevreden

Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk en bieden een goede service. Met vragen kun je altijd bij ze terecht. Goede bomen en goede service

Noté 5 sur 5 étoiles

Top advies en fantastische leibomen.

Tom nam op zijn kwekerij alle tijd voor ons. Door goed naar ons te luisteren en de verschillende opties te laten zien, kwamen we uiteindelijk tot de juiste keuze. Ons 7 Amber bomen staan nu 1,5 jaar in onze voortuin en zijn een echte blikvanger. Ze zijn keurig geplaatst door Tom en doen het fantastisch. Nu 1,5 jaar later is hij nog altijd bereikbaar voor adviezen m.b.t. het onderhoud e.d.

Top service!

Top service! Nu al een jaar blij met onze bomen. Goed en snel contact, goede prijzen en goede service. Netjes werk geleverd en onze bomen ook al netjes bij laten snoeien door de mannen van de Leiboomspecialist. Bedankt!

Veel keuze aan bomen.

Veel keuze aan bomen.
Goede uitleg en advies gekregen over verschillende bomen.
Netjes onze leibomen geplant en nog een paar andere bomen.
Vriendelijke jongens met goede kennis.
Dit jaar hebben ze onze leibomen gesnoeid.
Ook dat was echt super netjes en snel geregeld.
Ik ben zeer tevreden.en zal iedereen aanraden om bij Tom de bomen kopen.
Super!!!

Leiboom specialist.

Goed advies over de bomen. Zeer nette beplanting en afwerking. Ook de nazorg is goed. Bij vragen krijg je nagenoeg direct antwoord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden met onze leibomen

Wij zijn zeer tevreden met onze leibomen van de Leiboomspecialist. Vooraf zijn we goed geïnformeerd over de mogelijkheden en kregen we foto’s en prijzen direct via de whatsapp toegestuurd. Het is fijn dat er snel gereageerd wordt. Alle vragen worden eerlijk en netjes beantwoord! Zij weten waar ze het over hebben. 👍🏼✅
De bomen zijn netjes aangeplant. Er is vakwerk geleverd!!

Prachtige leibomen

Vorig jaar heeft Tom met zijn team drie prachtige leibomen geplaatst! Ze geven uitgebreid advies en je kan met al je vragen bij ze terecht! Vakmensen!

vd Akker bomen Oirschot

Vorig jaar kochten wij 5 leibomen bij vd Akker bomen. We kregen goed advies en er werd fijn meegedacht over welke soort bomen geschikt zouden zijn voor onze wensen. Snelle levering en alle afspraken werden keurig nagekomen. Afgelopen zaterdag werden onze bomen keurig gesnoeid door team vd Akker bomen.
Wat een fijne club mensen. Alles netjes gesnoeid, alle rotzooi opgeruimd en meegenomen. Wij zijn dik tevreden!!

Topteam

Topteam, prima service bij het kiezen van onze boom. Daarna een goed verzorgt document hoe we de boom moeten onderhouden. En als laatste de plaatsing binnen een paar weken. Alles was top geregeld.

Vd Akker Leibomen is echt een aanrader

Via Facebook bij vd Akker terecht gekomen. Contact via de app gehad en daar werd netjes en tevreden op gereageerd. Het gedeelte waar de leibomen staan en waar je kan gaan kijken wat je koopt is eigenlijk wel een uitstekend idee. Je kan daar 24/7 terecht en je kan met je telefoon de qr codes scannen. En mijn vragen heb ik dan weer via de app gesteld.
Ik heb de bomen zelf opgehaald en kwam er achter dat de boompalen er niet bij zaten. Onder ik uit Breda kom en niet even snel op en neer ben werden die kosten terug betaald zodat ik hier on de buurt boompalen kon halen. Erg netjes. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus