Eftersom jag handlade förra året och det gick utmärkt, så valde jag Liljekvists denna gången oxo. Lite trixigt att lägga varor i varukorgen när varan inte var förbokad. Men senare på dagen kunde alla... Voir plus
Relativt lätt att hitta delar till min grannes Husqvarna TS 138, och beställa dessa. Återkoppling på order, försändning, och leverans är god. Ett litet minustecken är att det endast är möjligt att n... Voir plus
Tre veckor efter att Liljekvist lämnat orderbekräftelse med utlovad leverans inom 2-5 dagar om varan finns i lager(vilket den skulle göra vid beställningstillfället) så har jag fortfarande inte hör if... Voir plus
Blev mycket nöjd med hjälpen att felsöka och reparera min robotgräsklippare. Trevlig personal, bra återkoppling om status i ärendet och snabb service. Kan varmt rekommendera Liljeqvists i Laholm.
Liljekvists är en pålitlig återförsäljare av trädgårds- och skogsmaskiner med flera decenniers erfarenhet i branschen. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från välkända varumärken som Husqvarna, Kress, Big Green Egg, Holy Smoke, Napoleon, Kamado SUMO, CF Moto och Kärcher, vilket gör oss till en komplett leverantör för både privatpersoner och yrkesverksamma. Vår kunniga personal är engagerad och hjälper dig att hitta rätt utrustning för dina behov, oavsett om det gäller gräsklippning, grillning eller skogsvård.
Förutom vår fysiska butik erbjuder vi en omfattande e-handel där du enkelt kan beställa produkter direkt till din dörr. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en personlig och professionell service, både före och efter köp. Därför erbjuder vi också service och reparationer av maskiner, så att du kan känna dig trygg med ditt köp.
Vi är stolta över vår kundservice och arbetar ständigt för att förbättra våra tjänster. På Liljekvists vill vi skapa långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda hög kvalitet, snabb leverans och support i toppklass. Besök oss online eller i vår butik för att uppleva skillnaden och få hjälp av experter som brinner för det de gör.
Ni hittar våra butiker och serviceverkstäder i Laholm och Halmstad. Välkommen till oss!
Industrigatan 14A, 312 34, Laholm, Suède
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Fick så himla bra hjälp med min robotgräsklippare idag. Tack för fin service!
Installation av robotgräsklippare Kress utan lina gjordes av en person som aldrig hade gjort det själv förut. En månad har gått och trots många besök i affären i Halmstad fungerar den inte. Två veckors väntetid för att få installatör att komma tillbaka! Och gräset växer … dessutom otroligt dåliga kontaktmöjligheter, formulär utan respons, omöjligt att ringa till butiken och ingen mejl😡
Lätt att kontakta har även köpt robot klippare här
Otroligt snabb och bra service. Ett föredöme för alla företag inom handeln.
Skickade en förfrågan eftersom jag var osäker på en reservdel fick snabbt svar av Patrik
Snabb återkoppling vid fråga via kontaktformulär men mycket synd att man inte kan ringa butik.
Bästa stället att handla på
Alltid trevlig personal!
Trevligt och positivt bemötande, personal som va avlyssnande och lösnings fokuserade. Lämnade butiken mycket nöjd och glad.
Kan ett företag bli sämre kan väl lnte tro det,kan inte få kontakt med er det går ju inte för att medela er att jag lnte vill ha levrerans på en snöslunga i maj månad!!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.