Vor Allem hat es uns gezeigt, daß es nicht immer an die großen Küsten gehen muss. Wir haben auf unserer Reise die "hyggeligen" Fjordlandschaften für uns entdeckt.
Lisez les avis des autres
Goedenmorgen prima ontvangst(Engels) nette ruime plaats. Sanitair, keuken prima, door de vroege periode was het er nog rustig. Deel van de camping ligt nabij de fjord. Bij problemen met de wasmac... Voir plus
Super skøn plads i naturskønne omgivelser tæt på fjorden. God legeplads til børnene og fine toiletbygninger. Dejligt værtspar som knokler i døgndrift for at gøre alle glade og tilfredse. 12 år s... Voir plus
Limfjords Camping & Vandland kan bedst beskrives som en perle helt tæt på Limfjorden med den smukkeste og mest fængende udsigt fra pladsen ud over fjorden. Det er en meget børnevenlig campingplads med... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Campingpladsen med badeland og massevis af aktiviteter for børnefamilien. vores pladser er fra 100m2 til 250m2 Pladsen er beliggende midt i naturen lige ud til Limfjorden, med dejlig sandstrand og blå flag.
Coordonnées de contact
Ålbæk Strandvej 5, 7860, Spøttrup, Danemark
- camping@limfjords.dk
- www.limfjords.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dejlig plads ud til limfjorden
Dejlig plads ud til limfjorden, virkelig god legeplads.
Gode aktiviteter til børn.
Baderummene til badelandet trænger gevaldigt til en opdatering, både størrelsesmæssig, samt renovering.
kiosken kunne godt have et lidt bedre udvalg, men der er kun 2km til den nærmeste brugs
alt i alt et dejligt sted at holde ferie
Dejlig campingplads
Dejlig campingplads for både stor som små.
Smilende,rare,venlige og hjælpsom camping fatter og mutter🙂
Kan varmt anbefale denne camping plads
Dejligt sted.
Virkelig hyggelig plads med super fine servicebygninger og en velholdt plads. Søde mennesker og god service. Rigtig god legeplads, swimmingpool og andre aktiviteter. Vi kommer helt sikkert igen.
Eneste lille minus er, at der godt må være en meter mere plads mellem hækkene, der hvor campingvognen skal ind på den plads hvor man har fået og hvor vejene krydser.
Stor plads med go plads til…
Stor plads med go plads til campingvognen - fedt med havet tæt på
- badelandet er gammel og slidt
Det trænger til en vældig opdatering
- det samme gør toilet bygningerne
Der lugtede fælt og ikke særlig indbydende.
Legepladsen er ok til mindre børn 5 - 9 år
Mangler et indendørs aktivitet rum til unge/børn.
Pladsen i sig selv er rigtig fin gode kroge muligheder med side pladser
- man kun hente en app til at se hvad der skete på pladen
Jeg vil dog anbefale et printet papir i stedet for - alt for bøvlet med en app- syns jeg personligt.
Det kunne blive en rigtig fed plads hvis man lavede noget mere for børnene.
I sær i uge 42 ( hvor vi var på besøg )
Indhegnet hundeskov / hunde sti kunne være fedt at lufte hunden i . Når nu man ik må lufte den på pladsen :)
Fedt sted👍🏻👍🏻
De er altid ßmilende og i mødekommede …
De er altid ßmilende og i mødekommede har været her i 11 år
Smuk campingplads virkelig lækkert sted…
Smuk campingplads virkelig lækkert sted og pæne toiletter og flot køkken eneste minus er at der ingen brød er og kan købe.
Dejlig plads lige ned til Limfjorden
Dejlig plads lige ned til Limfjorden. God plads og gode faciliteter. Venlige ejere.
Det var helt igennem en god oplevelse
Det var helt igennem en god oplevelse, og sikke et dejligt sted 👍
Dejlig plads hvor du finder alt du har…
Dejlig plads hvor du finder alt du har brug for skøn natur ,svimmingpool, og flinke lejrchefer
Rigtig god campingplads
Rigtig god campingplads
Rigtig fin og pænt holdt alle steder.
Og mange aktiviteter til alle aldre.
God weekend pris 😊
Dejlig campingplads
Dejlig campingplads, både for børnene og os voksne, dejlig stor legeplads, god minigolf, badeland-/legerum. Alt er flot vedligeholdt og rengjort, kort gåtur ned på stranden og ikke mindst et god personale👌 - Vi kommer helt sikkert igen
Fin hytte med nem adgang til toilet
Fin hytte med nem adgang til toilet. Hyggelig minigolf-bane. God legeplads.
Dejlig plads
Stor, fin og velholdt plads. Beliggende lige ved stranden
Meget behageligt værts par.
Fine og rene toilet, og bad.
Lige den type plads, der er vores favorit 😄
Faciliteter og rengøring
Hytterne er rimelig indrettet, men man skal i hvert fald ikke være pladskrævende. Og vores hytte var mere rent, da vi tog derfra på afrejsedagen end på vores ankomstdag. Pga. min dygtige kæreste, der stod for det meste af rengøringen.
Så rengøringspersonalet på centret springer måske ikke over, hvor gæret er lavest, men i hvert fald heller ikke højst.
Og der holdte to "skrotbiler" efter bommen til indkørslen med et telt ved siden af, som måske var et fritidsværksted. Det så ikke særligt godt ud set i dét perspektiv, at betalende gæster skal komme at synes, at det hele ser indbydende og flot ud.
Udvalget i deres kiosk er ikke særlig godt. Og legetøj til børnene var en rigtig stor del af det.
Men ellers pæne grønne arealer, klippet græs og hække. Plus rengøring andre steder og legeplads og badeland er fornuftigt.
Jeg vil beskrive det som en fairpris for vores vedkommende.
L’expérience Trustpilot