Meditatiekussentje was na 15 jaar helemaal versleten en nu hetzelfde kussentje nog eens gekocht. Er zit nu ook een rits in de binnenzak, zodat je wat van de boekwijtvulling eruit kunt halen als je dat... Voir plus
Op alle punten hoge kwaliteit. De gebruikte materialen, hoe de spullen in elkaar zitten, de klantvriendelijkheid van de winkel. Ben er al enkele jaren met veel plezier klant.
Ik was op zoek naar een speciale sjaal die in de museumwinkel uitverkocht was. Door een tip kwam ik bij de webshop van Lotus terecht en vond daar de specifieke sjaal te koop. Bestelling en betaling gi... Voir plus
Het artikel wat ik wilde bestellen bleek niet meer op voorraad. Na een telefoon gesprek met lotusdesign over een nieuwe bestelmogelijkheid, werd de yoga mat een KLEINE week later bezorgd!
Onze winkel is onderdeel van een tibetaans boeddhistisch centrum. Wij werken met vrijwillgers en de opbrengst van onze winkel komt ten goede aan het tibetaans boeddhistisch erfgoed. Wij verkopen o.a meditatieproducten maar importeren ook producten uit Nepal. Ook hebben we een uitgebreide stenen verzameling.
reguliersgracht 25, 1017LJ, amsterdam, Pays-Bas
- 0206205207
- info@lotusdesignshop.nl
- www.lotusdesignwinkel.nl
Les gens ont aussi consulté
Mijn complimenten voor de vlotte…
Mijn complimenten voor de vlotte verwerking en bezorging van het bestelde boek. Hartelijk dank!
Mooi en stevig verpakt
Meditatiekussentje was na 15 jaar…
Meditatiekussentje was na 15 jaar helemaal versleten en nu hetzelfde kussentje nog eens gekocht. Er zit nu ook een rits in de binnenzak, zodat je wat van de boekwijtvulling eruit kunt halen als je dat wilt.
Precies wat we nodig hadden
Precies wat we nodig hadden, goede terugkoppeling en duidelijke website en bestelmethode.
Goede communicatie en snelle service
Snelle en nette levering
Makkelijk en snel geleverd!
Mooi en kwalitatief goed
Mooi hout een degelijk van constructie. Goede afwerking, basic zonder franje.
Eindelijk het product gevonden wat ik…
Eindelijk het product gevonden wat ik al heel lang zocht. Zorgvuldig verpakt kwam dit kwetsbare artikel bij mij aan.
Op de website van lotusdesignwinkel was…
Op de website van lotusdesignwinkel was ruimschoots voldoende informatie te vinden
Mooie yogamat
Lotus Design heeft mooie, met de hand gemaakte producten. De door mij bestelde yogamat is daar een goed voorbeeld van.
Mooi kwalitatief product (futon mat)…
Mooi kwalitatief product (futon mat) en leuk en vriendelijk contact over de levering.
Top!
Snelle afhandeling