4,4

Aucune trace de demande d’avis

4,4

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Top service

Had een proefritje ingepland. Netjes via de mail bevestigd. Bij binnenkomst goed en hartelijk ontvangen, werd nog een drankje aangeboden. De uitleg was goed, wordt meegekeken naar de mogelijkheden.
Helaas bleek de achterband de volgende dag plat te zijn. Hierover contact opgenomen. Dezelfde dag werd het nog gefikst en afgehandeld.
Kan niet meer zeggen dat de service TOP is.

28 août 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Topservice en uitstekende klantvriendelijkheid!

Ik ben ontzettend tevreden over Luxury Bike. De communicatie is duidelijk, er wordt supersnel gereageerd en er wordt altijd meegedacht om de beste oplossing te vinden. De service is echt uitzonderlijk goed. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, zeer klantvriendelijk en nemen ze de tijd om alles goed uit te leggen. Ik kan Luxury Bike aan iedereen aanbevelen. Als je op zoek bent naar uitstekende service en een betrouwbare zaak, dan ben je hier aan het juiste adres!

11 juillet 2026

De fatbike specialist

Vanmorgen gebeld en vanmiddag konden we al langs komen voor een proefrit, hij nam hiervoor de tijd en de uitleg was duidelijk.

Genoeg keuze uit diverse modellen en kleuren.

Zij bieden ook service en onderhoud aan en hier heb ik ook goede verhalen over gehoord!

Wij zijn dus heel blij met de nieuwe fatbikes en zullen hun dan ook zeker qan raden bij vrienden en familie!

Nogmaals bedankt voor de goede service.

6 juin 2026

We hebben hier 2 fatbikes aangeschaft…

We hebben hier 2 fatbikes aangeschaft met kinderzitjes en zijn super tevreden! De service was echt heel goed en vriendelijk. Alles werd duidelijk uitgelegd en we voelden ons echt goed geholpen.

Zeker een aanrader om hier naartoe te gaan!

15 mars 2026

Roze fatbike

Geduldig en duidelijk in de uitleg en vriendelijk in de omgang.
Nog niet zoveel mee gefietst maar al helemaal in love met de roze fatbike ♡

4 avril 2026

Mijn Fatbike V29 Pro was total loss

Mijn Fatbike V29 Pro was total loss. Andere winkels vroegen er meer dan €700 voor, maar bij Luxury Bike deed ons een veel beter aanbod. De service was top, ze waren snel klaar en alles werd duidelijk uitgelegd, inclusief wat er precies vervangen was.

5 mars 2026

Ik heb 7 maanden geleden hier een fiets…

Ik heb 7 maanden geleden hier een fiets gekocht, laatst viel het schermpje ineens uit. Dit viel nog in de garantie en is zonder probleem gemaakt. Tot zover een top service en een eerlijke verkoper! Zou het zeker aanraden hier je fiets te halen.

11 mars 2026

Super mooie fatbike mini v20 pro

Super mooie fatbike! De stickers maken hem nog extra mooi!

Wij hebben de golden rose mini v20 pro! Ik appte rond 18:30, om 20u was die in huis! Verkoper via WhatsApp super vriendelijk! Ik liep de a4d tijdens het bestellen, dus niet altijd even duidelijk haha!

Bezorger was ook super! Bleek iets met de kettingkast te zijn, red dezelfde avond nog voor ons heen en weer om die te vervangen! Legde ons rustig alles uit, maar toen we hem als verassing aan onze dochter gaven nogmaals de hele uitleg zonder het gevoel te hebben dat tie haast had!

Super bedankt!

Zw bieden trouwens ook service beurten aan! Dus we blijven hier zeker naar terug gaan!

Met vriendelijke groet,

De familie du Chatenier

Ik voeg morgen nog even een foto erbij!

22 mai 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit