Bedste køreskole! Jeg kørte med Yaser og havde også teoriundervisning med ham. Det har været super ligetil i forhold til undervisningen og kørsel følges ad. Yaser er rigtig god til at lærer fra sig o... Voir plus
Virkelig god køreskole der hjælper dig igennem hele forløbet! Jeg havde et langt kørekort-forløb pga. covid-19 og udlandsrejser, men Jannie fra administrationen er altid meget forstående og hjælps... Voir plus
Fem stjerner her fra. Fik Anders som kørelærer, og jeg kunne ikke havde bedt om en bedre lærer. Vi fik sammen sat fælles fokus og mål på diverse fejl og mangler undervejs, og jeg fik derfor... Voir plus
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Lyngby Køreskole! Jeg bestod alle forløb i første forsøg, hvilket i høj grad skyldes køreskolens teoriundervisning, deres hjælperedskaber samt den praktiske und... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Køreuddannelsen er ikke et 'hvilket-som-helst' kursus. Lyngby Køreskoles mission er at uddanne nye bilister med OVERSKUD både til - og efter køreprøven. Vi vil rigtig gerne høre om din oplevelse af kurset, og TrustPilot her er et fint sted at dele den igennem. Fortæl os både hvad du syntes var godt og mindre godt, så vi kan lære af det og blive endnu bedre. På forhånd Tak.
Engelsborgvej 47, 2800, Kongens Lyngby, Danemark
- 20927407
- info@lyngbykoereskole.dk
- www.lyngbykoereskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg har haft Sallem som kørelærer
Jeg har haft Sallem som kørelærer. Helt klart den rareste person at køre med ingen tvilv om det.hver gang jeg skulle ud og køre var det altid noget jeg så frem til. Hvis han ikke skulle være kørelærer så ville han nok være komiker. Hver gang jeg skulle ud og køre var der også altid tjek på det hele. Så jeg vil helt klart anbefale ham som kørelærer. Tak for alt Sallem
En fornøjelse
Det har været en fornøjelse at køre her i Lyngby køreskole. Der har været god undervisning i teorien, og køretimerne har været gode, gode instrukser og gennemgang af fejl og hvad der skulle rettes op.
Alt i alt en god oplevelse.
Bestod begge prøver i første forsøg
Bestod begge prøver i første forsøg
Yaser var en virklig god underviser og kørelære så da jeg kom op til køreprøven var jeg slet ikke i tvivl om at jeg nok skulle bestå.
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales. Er en pengemaskine. Min søn havde et meget langtrukkent forløb, med meget lidt fleksibilitet i tider til teoriprøve samt køreprøve og da kørelærer (torsten) så oveni var på ferie 4 uger blev det til en 6 ugers ventetid mellem første køreprøve og næste hvori der ingen køretimer var nærmest. Det var ikke muligt at vælge køre og teoriprøve andre steder. Min søn kunne hverken parallelt parkere eller parkere i bås til første køreprøve og var meget usikker til anden prøve grundet den lange periode uden timer. Vi endte med 27.000 kr til kørekort, mere en 59% over grundpakken hvilket jeg syntes vidner om det ikke handler om eleven. Jeg ville ikke anbefale dem til nogen! Min søns venner fra virum der startede kørekort efter min søn har alle taget det på kortere tid og til meget færre penge. DONT GO THERE!
Super god køreskole
Jeg bestod i første forsøg, både Teori og praktisk prøve. Super nem og hurtig process.
Jeg kan varmt anbefale Lyngby…
Jeg kan varmt anbefale Lyngby køreskole. Kørelæreren var sød rolig og meget god til at forklare teori undervisningen og især når vi var ude og køre.
Hele forløbet gik så godt at jeg bestod teoriprøven med 0 fejl og køreprøven i første hug. Alt det praktiske med bestilling af prøver gik også meget hurtigt.
Fantastisk kørelærer Torsten!
Rigtig god køreskole
Jeg var meget glad for både teori timerne og for køretimerne. Både Yaser og Torsten har virkelig være nogle rare og dygtige lærere, som har hjulpet mig meget på vej med at få mig et kørekort. Super lærere og et godt sted!
Jeg har kun gode ting at sige om Lyngby…
Jeg har kun gode ting at sige om Lyngby Køreskole og Yaser som kørelærer! Jeg fik et særligt tilrettelagt turbo-forløb og det hele foregik hurtigt og fleksibelt som jeg ønskede. Yaser er både flink, tålmodig og dygtig til at lære fra sig.
Fantastisk oplevelse fra start til…
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Yaser’s ekspertise og overordnet undervisning sad lige i skabet, og man føler sig tryg og godt med gennem det hele. 10/10 oplevelse, kan varmt anbefales! 🤩
Det har været en virkelig god køreskole…
Det har været en virkelig god køreskole og fik den hjælp jeg havde brug for👍🏽
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole. Fik massere af hjælp sådan så jeg følte mig 100% sikker til min køreprøve. Alle mine køretimer lå altid efter skole så jeg ik fik fravær, god tid til at nå igennem alt og til sidst mega god kørelærer der gjorde jeg følte mig klar og sikker til prøven.
En god køreskole
De gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe en med at bestå og alt kunne tilpasses til ens egne behov
Lynkursus hos Lyngby Køreskole
Jeg har lige færdiggjort mit kørekortsforløb hos Lyngby Køreskole og har haft en rigtig god oplevelse. Jeg startede på et lynkursus i sommerferien og efter en og en halv måned har jeg kørekort. Teoritimerne var overskuelige og nemme at forstå. Når det kommer til køretimerne er de rigtig imødekommende og prøver også at få det til at passe bedst ind i ens skema. Jeg havde Yaser som kørelærer og han var rigtig god til at få mig til at føle mig tryg i bilen og til at hjælpe mig, hvis jeg havde svært med noget.
Jeg var lidt desperat
Jeg var lidt desperat fordi min teoriprøve udløb om to måneder, og havde ikke kørt i mange måneder. Jeg spurgt Yaser om han ville hjælpe mig med at få mit kørekort. Han tog sig af mig og hjalp mig mega meget i hele processen. Han er virkelig hjælpsom og super professionel. Og jeg fik mit kort! Yes!
Kørekort på en måned ✨🚙
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Lyngby køreskole og specifik med Yaser som kørelærer. Jeg kontaktede Yaser d.4/7, startede til teoriundervisning på et turbo hold d.6/7 og var færdig med alt undervisning og kørsel d.20/7. Yaser besvarede alle min spørgsmål undervejs hurtigt, professionelt og venligt. Han sørgede for at forberede mig ekstra godt til teori og køreprøve og var særligt opmærksomme på hurtig bestilling af alt fra glatbane til køreprøve. Jeg fik mit kørekort på lidt over en måned, men vigtigst af alt, så føler jeg mig klar til at køre i trafikken, fordi at Yaser var grundig og motiverende.
Jeg kan klart og tydeligt anbefale Yaser og Lyngby køreskole og hvis du har sommerferie, så burde du prøve turbo holdet ligesom jeg gjorde.
God fornøjelse!
Klar anbefaling
Rigtig godt forløb, sød og lærerig kørelærer! God til at lære fra sig på den mest komfortable måde. Klar anbefaling
God køreskole
Det var et godt forløb med både teoriundervisning og køretimer. Det var nemt at få fat på kørelæren/køreskolen i forhold til at få svar på de spørgsmål jeg havde. Jeg kunne starte hurtigt på et hold og det tog mig 4 måneder at få mit kørekort. Jeg tog nogle ekstra køretimer, som var godt givet ud, så jeg kunne bestå i første forsøg.
Yaser is a calm and great instructor
Yaser is a calm and great instructor, very much recommended!