Bedste køreskole! Jeg kørte med Yaser og havde også teoriundervisning med ham. Det har været super ligetil i forhold til undervisningen og kørsel følges ad. Yaser er rigtig god til at lærer fra sig o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig god køreskole der hjælper dig igennem hele forløbet! Jeg havde et langt kørekort-forløb pga. covid-19 og udlandsrejser, men Jannie fra administrationen er altid meget forstående og hjælps... Voir plus
Fem stjerner her fra. Fik Anders som kørelærer, og jeg kunne ikke havde bedt om en bedre lærer. Vi fik sammen sat fælles fokus og mål på diverse fejl og mangler undervejs, og jeg fik derfor... Voir plus
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Lyngby Køreskole! Jeg bestod alle forløb i første forsøg, hvilket i høj grad skyldes køreskolens teoriundervisning, deres hjælperedskaber samt den praktiske und... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Køreuddannelsen er ikke et 'hvilket-som-helst' kursus. Lyngby Køreskoles mission er at uddanne nye bilister med OVERSKUD både til - og efter køreprøven. Vi vil rigtig gerne høre om din oplevelse af kurset, og TrustPilot her er et fint sted at dele den igennem. Fortæl os både hvad du syntes var godt og mindre godt, så vi kan lære af det og blive endnu bedre. På forhånd Tak.
Coordonnées de contact
Engelsborgvej 47, 2800, Kongens Lyngby, Danemark
- 20927407
- info@lyngbykoereskole.dk
- www.lyngbykoereskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastisk oplevelse med Lyngby Køreskole
Virkelig god køreskole der hjælper dig igennem hele forløbet!
Jeg havde et langt kørekort-forløb pga. covid-19 og udlandsrejser, men Jannie fra administrationen er altid meget forstående og hjælpsom til at lave en god plan.
I slutningen af mit forløb havde jeg Torsten som kørelærer, der meget roligt og venligt guider dig gennem dine fejl til du bliver en bedre bilist. Dette dæmpede også min nervøsistet til køreprøven, som jeg fik kørt godt og bestod.
Jeg kan klart anbefale Lyngby Køreskole!
Fantastiske kørelærere
Fantastiske kørelærere. Gør trafikken forståelig og overskuelig, og sikrer at man er klar til køreprøven
Klart en anbefaling herfra!
Torsten, virkelig god og stiller og rolig kørelærer!
Køreskolen kan klart anbefales herfra!
Anbefaling herfra
Jeg havde et rigtig godt forløb med kørelæreren Saleem, som altid var i godt humør og var god til at lære fra sig. Ham kan jeg varmt anbefale
- Troels
Great School!!
Great School!!! They show just how its done and gives all they have. Try it out if you are looking to get a car!!
Rigtig god køreskole
Jeg kørte med Yaser, som er en rigtig afslappet og god kørelærer med mange års erfaring. Han er god til at forklare, hvis man laver en fejl. Teoriundervisningen med Lars var meget sjov og man lærte meget. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og køreskolen kan klart anbefales
Teorilæren var forvirrende, men min kørelærer Saleem var derimod virkeligt god
Min oplevelse med køreskolen er alt forløber fint og de er hurtige til at få bestilt teoriprøve. Jeg vil dog mene teorilæren er utroligt forvirrende. Når man stiller ham spørgsmål svarer han meget af tiden på noget helt andet eller drejer spørgsmålet over i noget andet. Han er generelt forvirrende og uklar når han forklarer ting. Til gengæld blev jeg tildelt Saleem som kørelærer. Jeg syntes han var utroligt underholdende og god til at være punktlig. Han er også virkeligt skør, men klart på den gode måde, hvilket sørger for det altid er en sjov oplevelse at køre med ham. Jeg har også snakket med mange af mine venners oplevelser med deres kørelærere og i forhold til dem virker Saleem klart til at være en af de bedste.
Rigtig god køreskole
Jeg kørte med Torsten, som er en rigtig god og afslappet kørelærer. Han er god til at forklare, hvis man laver en fejl. Teoriundervisningen er muligvis lidt gammeldags, men det måske bare mig. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og køreskolen kan klart anbefales.
I trygge hænder
Kørelærer Torsten er super flink og man føler sig absolut i trygge hænder når man er ude og køre. Kan absolut anbefale Lyngby Køreskole.
Mega fed køreskole
Jeg blev flyttet over til Lyngby køreskole efter min gamle kørelærer blev syg. Det var hm der forslog at vælge Lyngby og det var der også god grund til. Saleem som var den kørelærer jeg blev tildelt havde massere erfaring og var mega hyggelig at køre med. Kan stort anbefale Lyngby Køreskole.
En super god køreskole med søde og…
En super god køreskole med søde og sjove lærer.
Jeg havde Lars som teorilærer og Saleem som kørelærer
God køreskole
Jeg havde en mega god oplevelse. Min kørelærer Saleem var fantastisk og var god til at undervise og forklare.
Kæmpe anbefaling herfra!!
Kæmpe anbefaling herfra!!! Jeg startede på en anden køreskole, som næsten tog modet fra mig, men skiftede hurtigt til Lyngby Køreskole, hvilket viste sig at være verdens bedste beslutning.
Jeg kom hurtigt i gang med teori og kørsel og oplevede, at teoriundervisningen på Lyngby Køreskole blev udført på en meget mere overskuelig måde, end den jeg oplevede på den første køreskole. Jeg fik hurtigt styr på teorien og følte mig godt klædt på, da jeg skulle til teoriprøve.
Derudover var min kørelærer, Torsten, utroligt rolig og ekstremt rar at køre med. Han gav mig troen tilbage på, at dette var noget, jeg sagtens kunne lære, allerede på min første køretur. Han tog ansvaret for læringen, hvilket var en befrielse, efter en ubehagelig oplevelse på den anden køreskole.
Jeg er nu den stolte indehaver af et kørekort og anbefaler Lyngby Køreskole til alle jeg møder.
Super fed køreskole med nogle søde…
Super fed køreskole med nogle søde kørelærere. Det var en fornøjelse at tage det hos Torsten
Jeg havde Saleem som kørelærer og det…
Jeg havde Saleem som kørelærer og det var jeg meget glad for
Varm anbefaling!
Jeg havde fornøjelsen af at tage mit kørekort hos Torsten. Jeg flyttede fra en anden køreskole, som var mindre god. På Lyngby Køreskole blev jeg taget imod med åbne arme, og hjulpet fra start på et nyt hold. Det gav mig lysten tilbage, efter en ellers ærgerlig start på den anden køreskole.
Jeg kan varmt anbefale Lyngby Køreskole!
God oplevelse
Jeg har fornyeligt afsluttet mit køreskole forløb, og det har kun været et godt forløb.
Jeg fik Saleem som kørelærer, hvilket har været en fornøjelse. Han lærte mig meget, selvfølgelig på den bedste måde. Han er hyggelig at være sammen med og får altid en til at grine. Kun positive oplevelser her fra:)
Kan anbefales.
God køreskole. Jeg tog mit kørekort i start marts og sluttede i septemper. Min teorilærer var Lars. Han var rolig og god til at formidle teorien på en forståelig måde. Min kørelærer var SAleem. Han var hyggelig formådede at skabbe en afslappet og sjov stemning, når man var ude og køre. Han lærte mig også alt hvad jeg skulle bruge, så jeg var sikker og kunne bestå første gang.
Grænseoverskridende adfærd fra kørelærerens side
Opdatering: Efterfølgende er der indgået et forlig med køreskolen, idet Anders ikke længere er tilknyttet køreskolen, fordi Torsten har handlet ansvarligt med det sigte at drive sin – i øvrigt – velfungerende køreskole videre.
_______________________________________
Jeg har haft en rigtig dårlig og utryg oplevelse hos Lyngby køreskole. Jeg vil ikke anbefale unge kvinder at starte et forløb hos dem.
Jeg fik Anders som kørelærer, hvilket har været en noget traumatisk oplevelse for mig. I starten oplevede jeg, at han virkede interesseret i mig og jeg følte, at han lagde an på mig. Han rørte meget ved mine arme, blandt andet ved at lade sine egne arme glide hen ad mine arme. Han sendte mig også en video, hvor han sidder i bar overkrop. Han har samlet set sendt mig mindst 15 lange videoer af ham selv, der snakker.
På et tidspunkt ophørte hans tilnærmelser, og jeg oplevede ham efterfølgende som gradvist mere vred og irritabel. I hans senere videoer begyndte han at skælde mig ud. Han spurgte mig, hvor jeg helst ville til køreprøve henne, hvortil jeg svarede, at jeg foretrækker det område, vi har kørt i. Men åbenbart har han været utilfreds med det svar, for han har efterfølgende sendt mig videoer, hvor han kalder mig krævende og blandt andet siger, at det er min skyld hvis de andre køreelever ikke kan komme til køreprøver. I en anden video (i forbindelse med, at han sammenlignede mig med et barn, der ikke kan få hvad hun ønsker sig), snakker han om, hvad han fik til juleaften. Han siger også, at han synes at jeg er sød, og at han godt kan lide mig.
Efter en ubehagelig oplevelse i bilen, hvor Anders havde været vred, henvendte jeg mig så til Torsten, som ejer køreskolen, og beskrev forløbet. Jeg ville ikke længere se Anders, som jeg efterhånden var blevet bange for, og jeg var derfor nødt til at færdiggøre mit forløb med en anden kørelærer. Jeg nåede imidlertid ikke at nævne Anders' navn; Torsten kom mig i forkøbet, for han har åbenbart hørt om problemerne med Anders før, og spurgte derfor, om det var Anders jeg talte om. Torsten sagde, at han før har indskærpet overfor Anders, at han ikke skal sende videoer til sine elever. Alligevel har hans grænseoverskridende adfærd ingen konsekvenser fået - han arbejder der stadig, og Lyngby køreskole vil ikke kompensere mig for de ekstralektioner, som jeg nødvendigvis skal have, når jeg skifter bil tæt på ellers at afslutte mit forløb.
Torsten løber i den grad fra sit ansvar.
Go for Lyngby køreskole!
Jeg havde en super skøn oplevelse med lyngby køreskole. Jeg havde Lars som teorilærer, og Torsten var min kørelærer. Hele forløbet var super trygt og rart, og man blev taget godt hånd om. Torsten er en meget pædagogisk lærer, og det var en behagelig måde at lære at færdes i trafikken på.
Lyngby Køreskole kan klart anbefales (;
L’expérience Trustpilot