2,5

Bas

Elendig kvalitet

Nok en vinter er over.
I kjent Lyssand tradisjon betyr det bytte låsemekanismer…

I det du skal åpne vindu, knekker vrider av. Samtidig smuldrer deler av låsemekanismen opp..

Jeg tipper en økonom hos Lyssand for noen år siden ønsket redusere kostpris på vinduene, og bestilte noe elendig låsesystemer. Helt sikker i mot de ansatte på gulvet sin mening..

Dersom du elsker:

Varer som ikke fungerer
Konstant gå med CRC spray
Muligheten for å brenne inne
Null ydmykhet og hjelp

Da må du kjøpe Lyssand produkter…

14 avril 2026

Vindu punktert etter noen få år. Ingen reklamasjon gis!

Har kjøpt rundt 30 vinduer og verandadører siden 2019. Vindu er punktert etter kun få år og ingen reklamasjon gis. Vinduene jeg byttet ut hadde stått i siden 1981, og ingen var punktert. Lyssand sine vinduer holder derfor ikke den nødvendige kvalitet! Anbefaler derfor at man styrer unna denne produsenten både pga kvalitet og service når produktet ikke holder forventet kvalitet.

30 mai 2025

STYR UNNA holder ikke garantien!

Kjøpte nye vinduer til ett hus på 250kvm, store vinduer fra gulv til tak pluss en dobbelt verandadør/skyvedør som jeg betalte en liten formue for. Under 2 år etterpå har hele det store vinduet i verandadøren sprukket opp av segselv, helt plutselig. Står det er 30 års garanti, nå dekker de ikke noenting da de påstår det er "termisk brudd" (som de har konkludert med etter to bilder). UTROLIG USERIØST!! Styr unna Lyssand og deres forhandler Windoornet!

26 juin 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit