Lisez les avis des autres
Jeg udløste nogle af mine point på M3 Panel´s hjemmeside`s shop og fik meget hurtigt tilsendt de ønskede varer via PostNord. Der er tale om produkter af høj kvalitet der skal bruges som gave. Jeg kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Spændende at være panelist. Der kommer mange spændende spørgeskemaer af varierende længder. Så kan man selv vælge hvilke skemaer, man har tid og lyst til at besvare. Bagefter kan man ofte se resulta... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
À propos de M3 Panel DK
Écrit par l'entreprise
M3 Panel samarbejder med private virksomheder, medier og offentlige myndigheder om at gennemføre undersøgelser.
Registrering er gratis, og der er ingen forpligtelse til at deltage på : https://www.m3panel.dk/dk-da-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Coordonnées de contact
Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Danemark
- www.m3panel.dk
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Undersøgelserne udvider min horisont…
Undersøgelserne udvider min horisont samtidig med at jeg får belønning. Så det er win-win.
Jeg er glad for at være medlem
Jeg er glad for at være medlem. Det er altid godt at give mening om forskellige ting, som man muligvis får indflydelse på
Er generelt tilfreds
Er generelt tilfreds, men at blive afvist for at havde svaret en undersøgelse for hurtigt, når de første kvalificeringsspørgsmål allerede er besvaret, synes jeg ikke om. Det er M3 der tillader at ens profilsvar bliver gemt fra undersøgelse til undersøgelse, ikke respondenterne, men det tæller med i tiden de bruger på at svare.
Ikke særligt brugervenligt
Jeg har været glad for at kunne svare på (ofte) interessante spørgsmål gennem tiden, men på det seneste er jeg blevet lidt skuffet, når jeg har brugt tid på lange undersøgelser og får at vide, at jeg ikke får point, fordi svarene ikke kunne bruges.
Jeg tror, at jeg vender tilbage til jeres konkurrenter.
Det er sjovt at deltage! 😄
Jeg er stort set tilfreds med M3 Panel.
Sommetider går I dog i selvsving i alt for ens spørgsmål og kører løs på de samme mærker, selv om jeg tit må skrive ved ikke.
Jeg får ingen reklamer og har både Netflix og TV2 Play Favorit, så jeg ser kun reklamer på TV 2, i lokalavisen og fx i busser og tog.
Det tager lang tid at spare op til de store præmier, selv om jeg er villig til at lave alle jeres undersøgelser!
Det er utroligt hvad jeg spiser eller…
Det er utroligt hvad jeg spiser eller ikke spiser. hvor mange børn jeg har,og hvor mange jeg ikke har .om jeg bor på Fyn eller Jylland.. bor i hus eller lejlighed
Har en indkomst på 300.000 eller 1.000000.
🤣🤣🤣🤣
Tror i jeg er idiot. Ved sku godt hvordan man får sine point.
Det rager sku ingen hvem jeg er!
Mange gavekort
Mange gavekort
Fået vekslet point til mange gavekort i årenes løb. Sport24, Matas, Elgiganten især.
Jeg er glad for at være medlem
Jeg er glad for at være medlem. Det ville være rart hvis man på forhånd vidste hvad spørgeskemaet handlede om, ofte har man svaret på personlige spørgsmål, og så er det et emne, man ingen viden har om. Ofte er den adviserede tidsangivelse sat for lavt og der er alt for meget tekst, der er skrevet med grå eller grøn, der er svært at læse på skærmen.
Men ellers synes jeg det er spændende at være med.
Hyggeligt tidsfordriv
Hyggeligt tidsfordriv , man kan sagtens blive afhængig af det , jeg spiller det hver dag
hyggeligt at svare på jeres…
hyggeligt at svare på jeres spørgeskemaer, og ikke mindst også de gode ting, man kan få for de opsparede point.
Virkelig godt panel
Virkelig godt panel. Intelligent panel. Jeg lærer noget hver gang.
Det er altid en fornøjelse
Det er altid en fornøjelse at være med i dette panel, især når gavekort ryger i postkassen.

Réponse : M3 Panel DK
Godt at sprede tankerne med
Godt at sprede tankerne med, samtidig tjener du lidt penge..
Kan anbefales!

Réponse : M3 Panel DK
Giver sin meninger tilkende.
M3-panel er et sted hvor man kan svare på en masse undersøgelser og man kan give sin mening til at kende det kan være alt fra politik tv telefon andre ting og sager så kan man optjene nogle point som kan laves om til gavekort eller en donation eller bestille nogle gaver.

Et af de bedre
Et af de bedre. Ingen problemer når man skal have udbetalt sine bonusser.

Réponse : M3 Panel DK
jeg er glad for at være med i panelet
jeg er glad for at være med i panelet. det er en god måde at tjene point op til gavekort

Réponse : M3 Panel DK
M3 panel spilder folks tid og rager…
M3 panel spilder folks tid og rager bare skemaer til sig som frasortere en midt i en lang undersøgelse.og så henviser de bare til at det er et opmærksomheds problem! Lad være med at spilde jeres tid på M3, de betaler dårligt pr undersøgelse og smider jer rask væk ud. De lytter ikke på hvad jeres skærm har vist hvis der er uenighed men skal nok fortælle jer at i har gjort noget forkert.

Réponse : M3 Panel DK
Er fuldt ud tilfreds med M3 Panel..
Er fuldt ud tilfreds med M3 Panel...
Regelmæssige spørgeskemaer som jeg svarer på og tjener lidt på baggrund af det

M3panel er virkelig godt
M3panel er virkelig godt. Det fungerer og har fået 2 gavrkort på 2 måneder. Så 5 stjerner herfra.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.