Tijdens de bouw van onze woning zijn we met ernstige problemen geconfronteerd geweest, veroorzaakt door een andere aannemer. Via-via zijn we met Matthieu in contact gekomen, en de hulp die van va... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Matthieu en zijn team! Wij kozen voor een doe-het-zelf project met begeleiding van Matthieu. Was er een vraag of probleem, een belletje en we waren... Voir plus
L'entreprise a répondu
In tijden waar planning moeilijk is heeft Matthieu alles op alles gezet om ons project tijdig afgewerkt te krijgen. En wat voor afwerking! Alles tot in de puntjes afgewerkt door een fantastisch team.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Mabrick is plaatser in het isoleren en afwerken van gevels. Dit met de systemen van E-Brick en E-board door de firma Vandersanden NV. Als vaste partner houden we ons vast aan de regels van de kunst. We streven steeds naar de beste uitkomst. Als resultaat staan zowel het visuele als het energie presterende aspect centraal. Kwaliteit, opvolging en afwerking zijn voor ons heel belangrijk. We geven informatie over de kansen om uw project te isoleren
Coordonnées de contact
Veemeersstraat 5, 8540, Deerlijk, Belgique
- 0476653553
- info@mabrick.eu
- www.mabrick.be
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Perfect project in moeilijke Covid tijden
En wat voor afwerking! Alles tot in de puntjes afgewerkt door een fantastisch team. De voorgevel werd van een ouderwets en uitgeleefd geheel getransformeerd naar een moderne look.
Matthieu en zijn team hebben onze…
Matthieu en zijn team hebben onze steenstrips (onder luifel) perfect afgewerkt. Zeer goede timing (snelle start en afwerking binnen de termijn). Matthieu staat steeds klaar om te luisteren en volgt de werken elke dag op. Zo werden we steeds up-to-date gehouden. Vakmensen. Bedankt!
Aannemer met de "A" van aanrader!
Zaakvoerder Mathieu wist voor ons project met kennis van zaken het beste te halen uit het E-BOARD gevelrenovatiesysteem. Het is een meer dan alleen maar energetische opwaardering geworden; de metamorfose heeft al menig voorbijganger halt doen houden. Prijs- en timeline-afspraken werden helemaal nageleefd. Medewerkers van de firma eveneens top! Aannemer met de "A" van aanrader!
topaannemer
Ik doe nu al bijna 4-5jaar de voegwerken voor Mabrick.
Nog nooit hebben wij zo een goede relatie kunnen opbouwen met een aannemer.
Er zijn er geen 2 zoals Mathieu!
Zijn er problemen of complicaties is Mathieu altijd bereikbaar en komen we samen tot een oplossing.
Waren maar meer aannemers zoals Mabrick.
Je doet dat goed en doe zeker zo verder.
Laten we er nog enkele jaren bijdoen
Alvast bedankt voor het vertrouwen .
Verraest frederick
Ftk gevelwerken
Top contracter!
Top contracter!! Keeps his promises. Makes a complete estimation of costs and always returns your calls.
Did a great job on isolating our house with e-board.
Very good team!
Mathieu is a great guy, explained everything very good.
The first time he called me up, I knew he was the right guy for the job.
top! gevelisolatie + steenstrips met Mabrick
Heb met Mabrick samengewerkt voor mijn verbouwing te Aalter. Ik had onmiddellijk een goed gevoel bij Matthieu en was onder de indruk van zijn professionalisme ! Alhoewel ik al redelijk op de hoogte was van hoe de gevelisolatie en bekleding in elkaar waren is hij toch nog langsgekomen om alles uit te leggen, om samples te tonen en de offerte op te stellen. Hij heeft goede raad gegeven bij de keuze van de steenstrip en heb dankzij hem ook gekozen om voegloos en in wildverband te werken wat een super mooi resultaat gaf ! Zonder hem had ik hier nooit aan gedacht. We hebben ervoor gekozen om samen de werken uit te voeren, wat vlekkeloos is verlopen. Hij is ook nog een toffe kerel ! Ik heb in het verleden zoveel problemen gehad met andere aannemers dat ik alle vertrouwen kwijt was. Gelukkig is Matthieu hier geweest en heeft hij mijn vertrouwen nooit geschaad. Hij is de enige aannemer die hier nog binnen mag !
Correcte vakmannen - uitstekend resultaat!
We hebben in 2016 met Mabrick samengewerkt voor de ruwbouw en gevelafwerking van onze nieuwbouwwoning.
Zaakvoerder Matthieu Naessens en zijn team zijn correcte en punctuele vakmannen die proactief meedenken om tot een goed resultaat met hoog afwerkingsniveau te komen. Wat mij betreft zijn ze een referentie binnen hun vakgebied. Top!
Uitermate tevreden
Zéér correcte aannemer, tot in de puntjes afgewerkt, helpt mee zoeken naar oplossingen en komt afspraken perfect na. Iemand die weet waar hij mee bezig is en enkel maar perfect werk aflevert. Zéér zeker een aanrader.
Mabrick duurzame partner voor (ver)bouwproject.
Firma Mabrick kan ik zeker aanbevelen! Zaakvoerder volgt alles op tot in de puntjes en denkt mee met de klant om tot een duurzaam resultaat te komen. Een partner om op lange termijn mee verder te bouwen.
Heel tervreden over het project dat we…
Heel tervreden over het project dat we samen met Mabrick hebben gerealiseerd!
Goede samenwerking!
Stond altijd klaar indien vragen. Weet wat hij doet, veel kennis.
Betrouwbaar!
Was correct in timing en uitvoering! Leverde mooi werk af, en als er iets niet 'perfect' is, komt hij het oplossen. Ook bij vragen of opmerking steeds bereikbaar, dat is tegenwoordig soms moeilijk. Helpt ook mee denken naar de juiste oplossing, … kortom, een aanrader!
Mooi werk geleverd
Mooi werk geleverd. Vlotte samenspraak en communicatie
Zeer correcte aannemer
Zeer correcte aannemer, waar je bij een ander aannemer maanden moet wachten op een offerte of zelfs niets meer van hoort .
Bij Mabrick laten ze er geen gras over groeien, goede service .
Exelente samenwerking.
Heel tevreden van Mabrick
Heel tevreden van Mabrick: alles werd perfect tot in de puntjes afgewerkt. Afspraken werden stipt nagekomen en heel aangenaam om mee samen te werken!
Een aanrader!
L’expérience Trustpilot