1. Vi havde en aftale om, hvornår arbejdet startede. Da aftalen ikke helt holdt, fik vi at vide i GOD TID at arbejdet først startede et døgn senere. FLOT! 2. Det færdige malerarbejde er udført til v... Voir plus
Michael er meget "ordentlig" og holder hans aftaler. Vi henvendte os lige op til hoved sommerferie på grund af vi skulle flytte i nyt hus. Michael havde ikke lang betænkningstid og handlede hurtigt... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos Ahler Malerfirma gør vi, hvad vi siger, og holder det, vi lover. Vi har base i Skødstrup og udfører malerarbejde for private og erhverv i hele Aarhus og omegn. Siden 2013 har vi løst både mindre maleropgaver, renoveringer og større entrepriser – altid med egne fastansatte malere, klare aftaler og fokus på kvalitet. Vi tilbyder fast pris på de fleste opgaver og er medlem af Århus Malerlaug og Danske Malermestre.
Ved Skoven 16C, 8541, Skødstrup, Danemark
- +45 50 40 30 30
- mail@malerahler.dk
- www.malerahler.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Aftale holdt. Professionelt
2. Det færdige malerarbejde er udført til vores tilfredsstillelsen.
Kan kun anbefale Ahler Malerfirma
Kan kun anbefale Ahler Malerfirma. Hurtig tilbagemelding og en god kommunikation gennem hele forløbet. Vi har været yderst tilfredse med det udførte arbejde.
Tilfredshed
Der er ikke så meget at skrive, aftalen blev overholdt og det ser godt ud, jeg er tilfreds.
Super flinke folk
Flot arbejde og rigtig god service
Jeg er rigtig glad for det arbejde, Patrick har lavet hos mig. Han var venlig, behagelig at have gående og nem at tale med undervejs. Arbejdet er blevet rigtig flot, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg vil uden tøven anbefale Ahler Malerfirma til andre.
The real professionals
Very responsive and professional, they know what they are doing! Additionally very clean, and respectful when working in the house. The painter also repaired a hole in a brickwall which looks so good you cannot tell there was a hole drilled through there once!
Vi er rigtig glade for, at vi valgte Ahler Maler.
Vi er rigtig glade for, at vi valgte Ahler Maler.
De kom faktisk i gang før den aftalte tid, hvilket passede os rigtig fint. Undervejs blev Steen syg et par dage, men i stedet for at lade arbejdet trække ud, arbejdede han i weekenden for at indhente det forsømte. Det siger noget om både engagement og ansvarlighed.
Michael kom fra starten med et reelt og gennemskueligt tilbud, hvor vi tydeligt kunne se, hvad vi fik for pengene. Og det, der blev lovet, blev også leveret. Steen udførte arbejdet til fulde – måske endda lidt mere end det.
Det vigtigste er selvfølgelig resultatet, og her taler det virkelig for sig selv. Vi er meget tilfredse med både kvaliteten, processen og den måde, opgaven blev håndteret på.
Vi er derfor bestemt ikke kede af, at vi valgte Ahler Maler. Tværtimod. Skal vi have udført malerarbejde igen, ved vi godt, hvem vi ringer til.
Ahler Malerfirmas dygtige malersvend…
Ahler Malerfirmas dygtige malersvend Søren malede alle de mange fyldningsdøre og karme i vores lejlighed. Rigtig flot og veludført arbejde og god dialog med Søren og Michael undervejs. Sender de varmeste anbefalinger.
Hjalp min Farfar og kæreste i Påsken
Sødeste og Dygtigste.
Min Farfar’s kæreste på 90 år, skulle selv skaffe maler med ultra kort varsel midt i Påsken i hendes boligforening, hvor vi snakker helligdage og ferie! INGEN Malerfirmaer kunne/ville hjælpe.
Men Ahler Malerfirma fik forklaret situationen og de trådte til med det samme, selvom de egentlig selv var gået på ferie.
De var de sødeste og rareste mennesker og udførte et fantastisk flot stykke arbejde!!
Min Farfar og kæreste fortæller ofte vidt og bredt om den dejlige oplevelse de havde med Ahler Malerfirma, så derfor synes jeg at jeg ville dele Deres oplevelse her med Jer.
Flot udført malerarbejde og aftaler…
Flot udført malerarbejde og aftaler m.m. overholdt.
Stor anbefaling!
Michael og hans team har leveret et fantastisk flot arbejde til en virkelig fin pris - jeg er meget tilfreds. På trods af sommer travlhed og at jeg var sent ude, så fandt vi et tidspunkt meget hurtigt:) Derudover hjalp Michael også med vejledning og spørgsmål ifm. noget andet malerarbejde - tak for det!
Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra!
Vi fik kyndig sparring og vejledning…
Vi fik kyndig sparring og vejledning ifm. valg af Malling til vores kommende hjem.
Vi vil benytte os af Ahler Malerfirma i fremtiden.
Mvh Karen Mikkelsen
Yderst tilfreds med Ahler malerfirma
Jonas, som malede hos os, var pålidelig og rar. Han overholdte aftaler og gav besked hvis der var ændringer.
Han har lavet en godt stykke arbejde og vi er meget tilfredse. Han har været grundig både med afdækning, spartle og maling samt oprydning bagefter. Kan klart anbefale Michael og hans maler-ansatte.
Omhyggelige og præcise
Ahler malerfirma er dygtige, omhyggelige og præcise. De kommer altid til den aftalte tid, bliver færdige også til det aftalte tidspunkt, der er ryddet op og gjort rent når de afslutter. De er meget omgængelige og høflige, så alt i alt er fornøjelse at arbejde sammen med! Mvh. Kirkeværge i Langenæskirken. Thomas Bech
Yderst tilfreds
Michael og company leverede et godt stykke arbejde. Vi aftalte en pris inden vi havde nøglerne til huset, men ved overtagelsen blev det klart at det trængte til mere maling end først aftalt. Michael var fleksibel, og satte en rimelig og fair pris for det ekstra arbejde. Derudover var der løbende god og behagelig kommunikation. Er yderst tilfreds. Vil varmt anbefale Ahler.
Firmaet overholder altid alle aftaler…
Firmaet overholder altid alle aftaler og leverer altid kvalitet. Og så var maleren i øvrigt en ualmindelig behagelig og samarbejdsvillig person.
Michael og team har gjort et super flot…
Michael og team har gjort et super flot stykke arbejde i vores hus. De fik løst opgaven på rekordtid og holdt alt der blev lovet. God kommunikation og sparring.
De har desuden ordnet mange voldsomme revner i huset og det er bare gjort til UG!
Super godt og veludført malearbejde.
Super godt og veludført malearbejde. Arbejdet blev udført omhyggeligt, og resultatet blev virkelig flot. Vil helt sikkert anbefale videre.
Helt vildt flot arbejde!!!
Vi har overtaget en andel i en gammel ejendom og brugt Ahler til at få fjernet savsmuldstapet og få sat hjørneskinner, fuldspartlet, fuget osv og malet på væggene i alle rummene. Et kæmpe arbejde, med en masse "overraskelser"/udfordringer, som der tit kan dukke op, når man først kradser i sådan nogle gamle lejligheder. Resultatet er SÅÅÅÅÅ flot. Vi er meget glade. Michael var super god og hjælpsom i fht. at tale om hvordan og hvorledes det kunne gøres og få lavet aftaler. Steen som har udført arbejdet, er super dygtig, behagelig og punktlig. Og vi har haft en rigtig god kommunikation med ham igennem ugerne, mens hans store arbejde stod på. Kæmpe anbefaling herfra!!!
Ordentlighed og ansvarsbevidst Firma
Michael er meget "ordentlig" og holder hans aftaler.
Vi henvendte os lige op til hoved sommerferie på grund af vi skulle flytte i nyt hus. Michael havde ikke lang betænkningstid og handlede hurtigt og effektivt. Hvilket gjorde at vi kunne "nå" at flytte ind i et fuldstændigt lækkert nyt hus hvor malerarbejdet er udført til et 12 tal. Tak til Dennis for hans gode tilgang til opgaven og for at nå opgaven rettidigt.
VH Karin og Torben Bang
Vi skulle have malet en overetage i…
Vi skulle have malet en overetage i vores hus.
Fra tilbud til arbejdet var færdigt var processen hurtig og super god kvalitet👍