Manelleh Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte, håndlavede produkter med en super kvalitet og et godt formål - at gøre en forskel for kvinder over hele verden. What’s not to like? Leveringen var hurtig, og det personlige, håndskrevne takke-... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Total lækker dug med flot print, min tidligere har holdt farve og form vask efter vask, så måtte have endnu en 🌟 Hurtig levering efter bestilling og endnu bedre at man støtter et god formål samtidig... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Artisanat

Écrit par l'entreprise

Vi sælger håndlavet interiør, accessories og gaver. Alle produkter er bæredygtige og lavet hos små, sociale fair trade-virksomheder, som styrker marginaliserede kvinder. Hver gang du køber et produkt hos Manelleh, bidrager du til, at flere kvinder har ordentlige, meningsfulde og værdige jobs. Dit køb er med til at gøre en vedvarende og positiv forskel for kvinderne og deres familier.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

74 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kære Tina

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du er glad for dine varer og håber vi må betjene dig igen en anden gang.
Rigtig god dag.

Bedste hilsner

Kære Lise

Det er vi rigtig glade for at høre! Vi håber du nyder tasken og vælger Manelleh igen en dag. Vi lover at sende hurtigt afsted :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine varer og god ekspidition af min…

Fine varer og god ekspidition af min bestilling

29 novembre 2024

Kære Irene

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du kan lide varerene.
Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for hurtig og yderst venlig…

Tusind tak for hurtig og yderst venlig service. Oven i hatten er jeg 100% tilfreds med min fine nye juna shopper👍Det kan da godt være, lignende varer fåes billigere andre steder, men jeg betaler gerne lidt ekstra, når servicen er super samt et godt formål støttes ❤️Kun godt at sige👍👏❤️

29 novembre 2024

Kære Annette

Sikke en smuk anmeldelse! Tusind tak for den.
Vi er glade for at høre, at du kan lide produkterne og samtidig forstår at de er med til at sikre kvinder ordentlige, værdige og meningsfulde jobs. Det er netop hele formålet med forretningen.
Vi håber vi snart må ekspedere dig igen.

Kærlige hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner = topklasse produkter og…

5 stjerner = topklasse produkter og service.

28 novembre 2024

Kære Charlotte

Tusind tak for stjernerne! Dem sætter vi stor pris på.
Vi er glade for, at du kan lide produkterne og er med til at sikre ordentlige, værdige og meningsfulde jobs, for kvinder.

Dejlig hjemmeside og hurtig levering

Dejlig hjemmeside og hurtig levering

28 novembre 2024

Kære Catrine

Tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at du kan lide hjemmesiden - vi håber du vil shoppe på den snart igen. Så sender vi hurtigt :)

super og godt gået

4 novembre 2024

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du er tilfreds.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget sød og venlig betjening

God oplevelse

31 octobre 2024

Kære Vibe,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med sød og venlig betjening. Det betyder meget for os at kunne tilbyde en service, der lever op til dine forventninger.

Unik oplevelse

Sødt håndskrevet kort medsendt. Hurtig levering. Smukt håndværk. God fornemmelse at købe taske med et godt formål.

4 novembre 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en unik oplevelse, og at både håndværket og den personlige opmærksomhed med det håndskrevne kort har gjort indtryk. Det betyder meget for os, at du også sætter pris på det gode formål, der følger med hvert køb.

Vi håber, du får stor glæde af din taske!

Noté 5 sur 5 étoiles

Smuk og inspirerende butik med et godt formål

Igen en meget positiv oplevelse at besøge butikken. Hvor er der hyggeligt og smukt indrettet med masser af smukke farver. Meget inspirerende butik og Marias engagement betyder vildt meget i forhold til Interessenfor at købe af de smukke varer. Dejligt at høre historierne om de store forandringer vores indkøb har for de mange kvinder, der nu har mulighed for en bedre hverdag for dem selv og deres familier. Og så ovenikøbet gå hjem med rigtig gode køb. Tak

31 octobre 2024

Kære Aase,

Tusind tak for den vidunderlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse i butikken, og at både indretningen og farverne har været inspirerende for dig. Det betyder utrolig meget for os, at du sætter pris på vores arbejde og de historier, vi deler om de forandringer, dine køb er med til at skabe.

Det er os der takker!
Vi håber, at du får glæde af dine køb, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen! :-)

Elsker ALT ved det <3

Super fin hjemmeside, lækre produkter, hurtig ekspedition. Har købt flere ting og er super glad for dem

28 octobre 2024

Kære Louise,

Tusind tak for de søde ord! Vi er så glade for, at du elsker alt ved din oplevelse hos os – fra hjemmesiden til produkterne og den hurtige ekspedition. Det betyder meget for os at høre, at du er glad for dine køb. :-)

Bedre anmeldelse kunne vi ikke ønske os! <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte kreative produkter i flotte…

Flotte kreative produkter i flotte forarbejdninger !🌹🌹🌹

28 octobre 2024

Kære Nancy,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores kreative produkter og deres forarbejdning. Det betyder meget for os at høre, at du værdsætter det håndværk, der ligger bag.

Maria og Mia 🌹

Noté 5 sur 5 étoiles

Manelleh lever op til alle mine forventninger

Produkterne jeg har købt, har alle levet op til mine forventninger🥰. Meget smuk håndværk.
Hurtig betjening og altid med en personlig hilsen.
Giver mine allerbedst anbefalinger 🥰

18 octobre 2024
Avis spontané

Kære Pia,

Tusind tak for de skønne ord! Vi er så glade for at høre, at vores produkter har levet op til dine forventninger, og at du har været tilfreds med både håndværket og den personlige betjening. Din anbefaling betyder virkelig meget for os! Tak!

Bedre anmeldelse kunne vi ikke ønske os. 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og imødekommende support.

Venlig og imødekommende support.

7 octobre 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores support. Det betyder meget for os at kunne hjælpe, og vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Flot vare

Meget fin toilettaske, stor og rummelig. Flot sy arbejde.

3 octobre 2024

Kære Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med toilettasken, og at du sætter pris på både størrelsen og det flotte syarbejde. Det betyder meget for os at høre, at du er glad for dit køb.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid meget venlig og personlig service…

Altid meget venlig og personlig service 🫶

26 septembre 2024

Kære Ena,

Tusind tak for din utrolig fine og søde anmeldelse.
Det er utrolig dejligt at høre, at du har oplevet personlig og venlig kommunikation.

Bedre anmeldelse kan vi ikke ønske os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et skønt tørklæde i smukke…

Jeg købte et skønt tørklæde i smukke farver og samtidig har jeg gjort en forskel, det er jeg rigtig glad for
Vh Tina Carlsen

Kære Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du er glad for dit tørklæde og samtidig føler, at du har gjort en forskel. Det er netop det, vi stræber efter – at kombinere smukke produkter med meningsfulde forandringer.

Tak for støtten. Det betyder alverden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt sted at handle baseret på et…

Dejligt sted at handle baseret på et fantastik initiativ

Kære Mette,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os, og at du værdsætter det initiativ, vi arbejder ud fra. Det betyder virkelig meget for os at få sådan en anerkendelse.

Bedste hilsen

Anbefaler Manelleh det bedste

Meget smukt silketørklæde kom hurtigt og med sød, håndskrevet tak fra nogle af de kvinder, der deltager i projektet. Jeg kan anbefale Manelleh på det bedste.

Kære Lene,

Tusind tak for din varme og flotte anmeldelse!
Vi er så glade for, at du er tilfreds med dit silketørklæde, og at du satte pris på den personlige, håndskrevne tak. Det betyder meget for os at høre, at du vil anbefale Manelleh – det er den bedste anerkendelse, vi kan få.

Vi håber, du får glæde af dit silketørklæde! :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus