Massoergruppen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jonas har været min massør i 7år nu og jeg kan kun give ham en varm anbefaling. Han er god til at se præcis, hvor han skal gå ind og arbejde for at afhjælpe de spændinger man har. Han er lydhør og ær... Voir plus

Jeg kan virkelig ikke anbefale Jonas nok! ⭐️ Jeg har prøvet flere forskellige massører, men der er simpelthen ingen, der kan det han kan. Han har en enorm faglig viden og er utrolig dygtig ti... Voir plus

Jeg har fået massage af Jonas i nogle måneder nu. Det sker i behagelige omgivelser, hvor der tages fat om “problemområderne” og årsagen i det omfang man selv er indstillet på det og ikke blot symptom... Voir plus

Vi har brugt Massørgruppen/Jonas i over 8 år, hvilket vist taler for sig selv. Jonas er fantastisk dygtig til at identificere og behandle skader og skavanker og så er han helt igennem et rart mennesk... Voir plus

1. Masseur
  2. Kinésithérapeute
  3. Massothérapeute du sport

Écrit par l'entreprise

Om MassørGruppen – Professionel mobil massage og firmamassage i Østjylland Velkommen til MassørGruppen. Vi er dit professionelle, udekørende massørteam, der bringer klinikkens høje kvalitet direkte til din dør – uanset om det er i privaten eller på din arbejdsplads. Vi dækker hele Østjylland, herunder Aarhus, Randers, Skanderborg og Horsens. Hvem er vi? MassørGruppen er stiftet af Jonas og består i dag af et dedikeret team af faglærte og lægeeksaminerede massører, herunder fysioterapeuter og specialister i fysiurgisk massage. Med over 20 års samlet erfaring har vi én simpel filosofi: Professionel behandling skal være tilgængelig, nem og tryg. Vi ved, at en travl hverdag kan gøre det svært at nå forbi en klinik, og derfor har vi gjort det til vores speciale at køre ud til dig. Vores ydelser Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger skræddersyet til den enkelte klient: Fysiurgisk massage & Sportsmassage: Dybdegående behandling af muskelspændinger, sportsskader og smerter. Firmamassage: Vi hjælper virksomheder med at reducere sygefravær og øge trivslen gennem fleksible massageordninger. Specialiserede behandlinger: Vi tilbyder også cupping, kranio-sakral terapi, babymassage, genoptræning og osteopati. Hvorfor vælge MassørGruppen? Når du vælger os, er du sikret en behandling baseret på høj faglighed og tryghed. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, herunder professionel briks og olier, så du blot skal læne dig tilbage. Vi lægger stor vægt på punktlighed, renlighed og diskretion, hvilket har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for både private og erhvervslivet. Firmamassage med mærkbare resultater For virksomheder tilbyder vi en unik mulighed for at prøve vores service med en gratis prøvemassage. En sund medarbejder er en glad medarbejder, og vores ordninger er designet til at forebygge kontorskader som musearm og spændingshovedpine, før de udvikler sig til sygemeldinger. Vi glæder os til at hjælpe dig – eller din virksomhed – til en hverdag med færre smerter og mere overskud.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Spot on behandling

Hånden på hjertet, så anbefaler jeg på det dybeste Jonas fra Massørgruppen.

Jeg har haft uhjælpelige problemer med mine fødder og har prøvet læger, 3x scanninger, fysioterapi, fodterapeut, kinesiotape, alm. massør, det hele igennem snart 3 år - og intet har desværre hjulpet.

Efter 30 min. behandling hos Jonas er det væk.... som i helt væk. Han rammer på magisk vis spot on.
Jeg går stadig i behandling, og problemet kommer stadig lidt tilbage, men vi er optimistiske på at få det fjernet. Der er enormt fremgang.

Dertil oplever både jeg og mine kollegaer en utrolig 'magi'. Han kan ramme steder med sin tilpassede behandling, som ingen andre kan (vi alle har prøvet meget).

Vi har tidligere i virksomheden haft behandlere - og mange af os har prøvet eksterne - men vi alle er enige: Ingen som Jonas.

Hvis du vil gøre noget godt for din krop og helbred, så tag fat i Massørgruppen.

5 stjerner herfra.

18 février 2026